Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Jak Wyłączyć Clearlocka Na Dedyku I Inny Syf

_Quake_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wcale nie jest to takie trudne, i nie wymaga resetu kompa. Wystarczy zalogować się na konto na dedyku z pewnymi ustawieniami ...

1. Przy podłączaniu się do dedyka ustawiamy coś takiego (uruchamiane cmd przy zalogowaniu):

vlzf.jpg

2. Łączymy się z naszym serwem, logujemy

3. W odpalonej konsoli wpisujemy magiczne polecenie: taskkill /f /im ClearLock.exe

(gdzie ClearLock.exe można zmienić na dowolną aplikację uruchomioną na serwerze/koncie)

vwcn.jpg

4. Odłączamy się od dedyka, odznaczamy opcję z pierwszego kroku i logujemy się na serwa bez clearlocka!

Na wszystko wpadłem sam (parametry po taskkill znalezione w góglu), testowane na serwerze z Win Server 2003.

PS. 14 lat mam

Opublikowano

Ja ustawiłem cmd do startu łącze sie błąd! Wyłanczam cmd loguje sie ClearLocka nie ma Magia. Nikogo nie było na serwie!

Nie KlikajTEGO!!!

Chyba zbieram plusy taki ten guzik "+".

Opublikowano

@Hard Player na niektórych systemach operacyjnych to nie działa i przez to straciłem wiele dedyków tzn. wyszukało mi dedyka ale był już clearlock ...

Opublikowano

Często też się nie da tego zrobić bo wyskakuje "limit terminali", czyli za dużo ludzi na dedyku, nie wiem jak to skutecznie ominac

• 2 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...