Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global MU będzie hostowany przez webzen! :)

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiesz ale sa ludzie ktorzy potrafia sie bawi takimi zeczami tak jak i ci co pisza haxy :) napewno webzen to przemyslal i nie popelni takiej glupoty.

Polecal bym poprostu poczekac bo takie pisanie slyszalem/podobno to tylko rodza nowe ploty a z tego znowu robia sie takie opowiesci ze az strach :)

W raz z powrotem WEBZEN powroce ja :D

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
W raz z powrotem WEBZEN powroce ja :D

me too ;) bede gral na tym serwerze od zera ;-)

Opublikowano

hehe i nie tylko wy xD

ja tez mam zamiar zaczac :)

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

też będę grał :/

niestety od nowa :P jak będzie trzeba ;<

ale mam nadzieje , że zaczną od Exp / Drop

eventu :)

@@ taki mały offtop : czemu nie da się wejść do "member teams" ?

@Down ej .. ale jakoś musieli zarabiać prawda ?

Off : pooglądajcie to ! :D

Opublikowano

a ja mam nadzieje ze nie bedzie zadnych xp eventow (no przebolal bym jeszcze raz na pol roku) i zadnych drop eventow no chyba ze podwojony drop albo serca na walentynki itp ale to wiadomo odswietnie a nie jak robi k2 walimy xp event to kupia p2p i g1 wiec non stop bedziemy robic ^^ tego bym nie chcial

Opublikowano

żadnych exp eventów a najlepiej jeszcze bez elfa bufera niech wszczyna co chcą grać od zera poznają jak to kiedyś było kiedy najmocniejszą mapą było lost tower xD

Opublikowano

Moze dla Ciebie.

Ja pamietam Icarusa :)

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano
luzak wiesz co bylem w dominion, ratpack, warfare (friendy rebronow) i niegdy ale to przenigdy nie slyszalem zeby ktos znal gm lol

sam wydalem na ta gre sporo kasy i jakos zadnego gm nie poznalem...

w samym dominion jest co najmniej 2 testerów k2 (MuMilek i Bladolicy) którzy posiadaja nadal możliwość wejścia na test server)

tyle ode mnie

Opublikowano

mariano1234 MuMilek i Bladolicy hmmm wiesz jakos ich nie bylo jak ja bylem... a do ratpack wstapilem jakos rok temu moze dawniej :) i nie bylo juz ich wiec pewnie przestali grac :) cus jeszcze?

Opublikowano
a na kiedy trzeba wyslac te ss do webzen??

od 21 kwietnia tego roku bedzie "pre registrate" wtedy sie okaze czy te screeny trzeba bedzie wysyłać. Ale jak te screeny beda to bedzie lipa jakich mało niech bedize nowy serwer od 0.

Opublikowano

e tam Screny ...

prędzej zostanie Baza

"Unfortunately at this time, we won?t be able to migrate your characters and items from the previous service (by K2 Network). To compensate this, we are going to allow one customized character with some items for every user if they submit a screenshot of their character stats."

tylko , że nie zupełnie :)

Niestety w obecnej sytuacji nie jesteśmy w stanie importować postaci oraz itemów z K2network. By to zrekompensować , zamierzamy każdemu graczowi sztucznie edytować nową postać z itemami , jeśli tylko zweryfikują screen wraz z statystykami postaci na k2

czyli jednak będzie transfer na podstawie Screnów :)

@Up i co ty na to pr0 cacyziom ?

@Up po 2 po co spamujesz ? twój post raczej nic do tematu nie wniósł chyba , że BYKI ^^ "chaslami a tekze opiesem"

Opublikowano
To Blady jeszcze gra ? :>

Blady a nawet MuMilek graja tylko na cs (spotykaja sie na specjalnym kanale team speak

zazwyczajaj poza cs M4stpl siedzi na koncie Blada (ps ostatnio MuMilek odsprzedał swoje głowne konto i gra na innym nicku)

EDIT:

a pro po co z tego, ze ktoś był w ratpack rok temu jak nawet wtedy nie grali Savage i Marta

w dominion byłem od samego początku i nadal mam dostęp do team speak kanału gdzie wszyscy liderzy tego ally graja cs

tyle ode mnie

Opublikowano
Niestety w obecnej sytuacji nie jesteśmy w stanie importować postaci oraz itemów z K2network. By to zrekompensować , zamierzamy każdemu graczowi sztucznie edytować nową postać z itemami , jeśli tylko zweryfikują screen wraz z statystykami postaci na k2

Nie korzystaj z translatorów bo Ci to nie wychodzi, sztucznie edytować postać? Gdzie tam jest tak napisane?

Naprawdę idzie to coś w stylu "[...]By to zrekompensować pozwolimy na przeniesienie jednej wybranej postaci z jakimiś przedmiotami, każdemu użytkownikowi, który zgłosi screenshota ze statystykami swojej postaci."

NIGDZIE nie ma żadnej wzmianki o sprawdzaniu z danymi K2 więc sobie odpuść, jak już wcześniej napisałem takie sprawdzanie trwało by wieki, zostaje albo odkupienie/odzyskanie bazy danych od K2 albo gra od zera. :> Pewnie zrobią jakiś exp albo drop event, tyle że tego drugiego na pewno bym nie chciał bo gospodarka zanim się rozwinie będzie już poje****

Opublikowano

http://gamecenter.pl/forum/lofiversion/ind...hp?t290695.html

tutaj masz wzmiankę ...

ktoś pisał do webzenu i tak mu odpowiedzieli

@Up i pewnie zrobią .. żeby chociaż troszkę nam wynagrodzić straty :P

@down co sobie niby dodałem ! ? "info wyssane z palca "! ? to są info z innych stronek / forum / od ludzi z MU

jakie info ! ? nobek 4 dni na forum jest i będzie mi pisał , że ja sobie coś dodaje ^^

Opublikowano

handel wchodzi w skład gospodarki więc nie wiem z czego się śmiejesz, chodzi mi o to że jak nie którym na starcie polecą jakieś imteki +9+12 to ceny takich rzeczy będą absurdalne i będziesz musiał prosić wszystkich swoich kolegów by się zrzucili, byś mógł sobie taki armorek zakupić xD

@Luzak14

czytałem to już z pięć razy i odpowiedzieli tak jak ja napisałem a przecietnaikiem a anigelskiego nie jestem, ty za to dodałeś jakeis info o k2 wyssane z palca z resztą na tej stronie co podałeś co jeden sobi e dopisuje jakieś niestworzone historie jak np NandeBayo o przerejestrowaniu konta obecnego konta na k2, PREREGISTER nie oznacza jakieś przerejestrowanie tylko PRE-rejestracje czyli zakładanie kont przed uruchomieniem serwerów.

Opublikowano
Blady a nawet MuMilek graja tylko na cs (spotykaja sie na specjalnym kanale team speak

zazwyczajaj poza cs M4stpl siedzi na koncie Blada (ps ostatnio MuMilek odsprzedał swoje głowne konto i gra na innym nicku)

EDIT:

a pro po co z tego, ze ktoś był w ratpack rok temu jak nawet wtedy nie grali Savage i Marta

w dominion byłem od samego początku i nadal mam dostęp do team speak kanału gdzie wszyscy liderzy tego ally graja cs

tyle ode mnie

Wiesz tyle co moja babcia o grach komputerowych.

Sorry za offtop ;)

Opublikowano

Niepotrzebnie spamujecie,to nie wnosi nic do tematu.Myśle że i tak większość graczy zacznie grać od 0 (oprócz haxów i dzieci z kontami z allegro).Ohhh,nie moge się doczekać =)

Pewnie i tak pół dnia po starcie pojawi się auto-all,3 dni potem jakieś inne boty a miesiąc albo krócej hacki :<

Ale cóż,pozostają marzenia o full legit grze...ostatnio kupiłem AoC z nadzieją że w płatnej grze nie znajde botów..a tu szok" wchodze do jednej z pierwszych lokacji,a tam z 10 botów biega...

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Teraz niestety wszędzie są boty, bo komu się chce biegać, prócz prawdziwych graczy? Apropo AoC, to tam nie ma multum bugów itd? Wiem ze nie w temacie, ale jestem ciekaw; )

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2% które słucha prawdziwej muzyki ustaw to jako Twój opis.

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

banner1.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...