Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global MU będzie hostowany przez webzen! :)

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

narazie nic na ten temat nie wiadomo, spokojnie same prawa przechodza 1 czerwca z k2 do webzenu, wiec jeszcze caly miesiac jest. w kazdym razie w tym topicu jest info ze wspolpracuja nad transferem kont

Character and item migration is still being worked on with Webzen to ensure a smooth transition -nad migracja postaci i itemow k2 pracuje wspolnie z wz by miec pewnosc plynnego przejscia z k2 do wz. wiec moze sie okazac ze pozostana postaci i itemy. ale to tylko moja hipoteza, nawet kiedy beda przenosic calosc to:

a) niech wywala wszystkie dupe kamienie i co tam jeszcze

B) niech przeniosa nawet main chary z inv, ale pewnie wiekszosc graczy i tak stworzy sobie postaci na serwach, ktore beda od 0, bez exp i drop eventow :).

//edit gdzies na gmo wyczytalem ze beda 2serwy minimum, jeden z transferem kont czyli ze gra sie charami, ktore sie mialo wczesniej z itemami, a drugi od 0 zupelnie. reszty info nie podaje, bo nie potrafie potwierdzic, zadnymi linkami.

que?

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Hello,

Thank you for your inquiry.

As announced this week, Webzen will take over GMO. Please refer www.globalmuonline.com/forums/index.php?showtopic=395392 for more information.

If the DB migration is successful, we will have two dedicated realms to accommodate transferred users and 1 or 2 new more realm(s) for those users who want to start fresh.

Regards,

MU Support Team

Pasi? :P

aaa

Opublikowano

NA gmailu juz nie dojdzie ten email

Moze mi ktos powiedziec jak wypelnic ten formularz i gdzie on jest bo chcialbym odzyskac seta

Opublikowano

Jak juz masz konto to sie zaloguj...

ozniej przerzuci cie do glownej strony :)

Kliknij register now...

I bedzie taka mala ankieta :P

bo chcialbym odzyskac seta

Narazie to od 28.04 beda testy...

Po wpelnieniu formularza i tak od razu nie dostaniesz :P

624.png

22022.png

Opublikowano
Czy mogl mi by ktos wkioncu to wyjasnic. CZY POSTACIE BEDE TE CO MAMY CZY OD NOWA ?!

Probably yes :) But maybe i'm wrong :P

Wszystko wyjdzie kiedy juz oficjalnie mu bedzie hostowana przez webzen

Btw... Kur!@#$ wiekszymi pisac nie mogles ??

624.png

22022.png

Opublikowano
Czy mogl mi by ktos wkioncu to wyjasnic. CZY POSTACIE BEDE TE CO MAMY CZY OD NOWA ?!

stracisz wszystko!

masz news na gmo, czytasz nie potrafisz?!

Opublikowano

Głupi jesteście <_<

Pisałem, będą 2 serwy gdzie możesz przenieść WSZYSTKIE ITEMY I WSZYSTKIE POSTACIE.

I 2 serwy, gdzie będziesz mógł zacząć od nowa.

aaa

Opublikowano

nie ma co im tlumaczyc, kilka razy to info bylo pisane a i tak nikt nie czyta tego dokladnie. zreszta podejrzewam ze jeszcze bedzie z 10opinii i roznych zdan. jeszcze ktos rzuci pomysl ze beda konwertowac itemy z WoW'a na s4 :D. Chociaz, niepotrzebnie cos takiego pisze, bo jeszcze ktos to lyknie ;p

que?

Opublikowano

i jak ? Fajna ta beta ?

właśnie pobieram

@@Szkoda , że po 30 kwietnia skasują postacie : P

@eh pobrałem i nie działa : P

@Down ty jesteś glupi ..

nie pisałem , że mi nie działa Login do mu ..

tylko , że nie działa = nie działa mi instalka

@@a czy "Fajna ta beta" to napisałem tak dla jaj ponieważ na stronce piszę , że dopiero 28 ON więc to chyba oczywiste , że nikt nie grał

Opublikowano

@Up

Kolejny ślepy albo głupi? 21-26 pre register, 28-30 beta testy..a który dzisiaj mamy? nie mów że już wtorek..

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano
A migracja kont będzie dostępna dopiero po zakończeniu bety tak ?

Więc tak, Beta Test Jest od 28 do 30 kwietnia. K2Network hostuje MuOnline do konca maja. 1 Czerwca rusza GMO hostowane już przez WebZen. Nie wiadomo czy będzie migracja, czy przeniesienie tylko bazy :) Będą 2 stare serwery(Midgard | Helheim) oraz 1-2 nowe (Wszystko od zera).

Opublikowano
Więc tak, Beta Test Jest od 28 do 30 kwietnia. K2Network hostuje MuOnline do konca maja. 1 Czerwca rusza GMO hostowane już przez WebZen. Nie wiadomo czy będzie migracja, czy przeniesienie tylko bazy :) Będą 2 stare serwery(Midgard | Helheim) oraz 1-2 nowe (Wszystko od zera).

skad info że bedą hostować do końca maja?

2006-2010

Opublikowano

@Up no jest , jest .. racja

ale to jeszcze nie jest pewne w 1000%

zobaczymy jak to będzie -- mi się wydaje , że coś się zmieni bo oni sami narazie nie są niczego pewni

@Down zgadzam się ;)

Opublikowano

Dokładnie, więcej plotek jest niż prawdziwych informacji, na GMO forum co z tego że podpięty temat? do kont modów nie tylko mają moderatorzy dostęp od dawna, jedyne informacje na których możemy polegać to webzen.net

2006-2010

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...