Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Global MU będzie hostowany przez webzen! :)

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak u was ale u mnie ten nowy klient nie dziala ;s

Przypuszczam ze problem tkwi z dwu rdzeniowym procku.

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

• Odpowiedzi 131
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie ma to akurat zadnego wplywu, sam gralem na core2duo wiec smiga ladnie, musisz poszukac innej przyczyny

que?

Opublikowano

zapewne jak włączasz Mu dostajesz z miejsca DC jest to opisane tutaj na stornie webzenu

1. Visit www.webzen.com and create your own WEBZEN.COM account.

2. Jump to the client download page www.webzen.net/_HTML/Dowinload.aspx to download

the latest game installer 'MU1_02y_full(Eng)_CBT.exe'

3. Install the client installer on your PC.

4. Go to the Global MU Online official homepage, muonline.webzen.com. //ta storna mi nie chodzi ale jakcom zmienie na net to smiga;p

5. Point your mouse and left-click on the 'Start Game' button.

6. If you are loading the game for the first time you will be prompted to install the 'Auto Installer',

please select yes or ok to install.

7. Once you see the game client window, you may configure some of the game settings

(screen resolution, color depth, sound) by pressing on the ?Setting? button, otherwise

continue by pressing ?Game Start?.

8. Lastly, input your WEBZEN.COM account password to validate your account.

Thank you.

A i gre trzeba włączać ze storny www pewnie zabezpieczenie przed hackerami^^

Opublikowano
Przetlumaczy ktos? Od pkt 4?

Pomoz ktso prosze chce testnac;/ A mi to nie dziala;/

wchodzisz na muonline.webzen.net

następnie logujesz się używając loginu hasła jakie podałeś przy rejestracji

ściągasz klienta

klikasz download i pobierasz plik Webzen starter coś w tym stylu

( nie wiem dlaczego ale po 1st pobraniu nie mogę już znaleźć na stronie linku do pobrania wiec umieszczam plik tutaj )

następnie start game i możesz już grać

Opublikowano

nie mozesz znalezc, bo do przegladarki dodana zostaje wtyczka, umozliwiajaca wywolanie launczera z lokalnego komputera. a skrypt na stronie sprawdza, czy ta wtyczke juz masz zainstalowana, jesli tak to nie wyswietla sie link do pobrania

que?

Opublikowano

Ale powiem wam , że to niezły patent ;)

wtedy wpisujesz tylko hasło

więc jak masz keyloggera na kompie -- to i tak ci nikt na konto nie wbije ;)

Opublikowano

U mnie nawet gdy uruchamiam ze stronki to gra sie do konca nie zaladuje i sie wylacza. Czasami nawet nie startuje tylko zaladuje game guarda i klops ;s

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano
Ale powiem wam , że to niezły patent ;)

wtedy wpisujesz tylko hasło

więc jak masz keyloggera na kompie -- to i tak ci nikt na konto nie wbije ;)

login jest zapisywany w rejestrze afair. a nawet jak nie to można zczytać to ze strony. Kaszka z mleczkiem.

Opublikowano

Czyli transfer Kont będzie na 100% ?

@Down o co ci chodzi ?

trzeba było napisać czy będzie - czy nie

-- a nie pisać pierdoły !

@Down 2 : dalej nie odpowiedziałeś na pytanie więc spamisz ;)

i nigdzie nie było napisane , że to już jest w 100% pewne

więc pytam .. następnym razem jak chcesz sobie porozmawiać to pisz PW a nie spamisz w temacie :]

Opublikowano
?

Pewnie chodziło mu o tego newsa co wysmarowali

Dear MUtizen,

Recently, we have encountered a fraud website, impersonating Webzen name to collect account ID and password for Global MU Online. This malicious act is intended to hack into GMO accounts using the login information gathered from the fake page.

Please keep your personal information safe and secure at all times. Don’t give out personally identifiable information!

We will make a formal announcement, if we need to verify your account for the current DB migration.

- (

To jest ukryta treść, proszę
)

- (

To jest ukryta treść, proszę
)

Thank you.

Opublikowano

@up

bo sporo ludzi odeszlo przez duza ilosc zdupowanych itemow, luk w grze, dzieki czemu dzialaly hacki.

Teraz bedzie gralo wiecej ludzi niz za czasow k2. moge sie zalozyc :).

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

Opublikowano

@up

a co to za roznica jak i tak caly ten syf razem z migracja przeniesie sie na nowe serwery?? powinni zrobic MU od zera, wtedy moze byloby mniej dzieci neo i ich pro charow kupionych na allegro.

photo-747.gif

5848621.jpg

Opublikowano
@up

a co to za roznica jak i tak caly ten syf razem z migracja przeniesie sie na nowe serwery?? powinni zrobic MU od zera, wtedy moze byloby mniej dzieci neo i ich pro charow kupionych na allegro.

debilizm ... ilez razy trzeba powtarzac ze beda server ze starymi acc I servery gdzie wszyscy zaczynaja od zera !!!

Wlasnie wykazales sie jakim jestes dziecko neo ... pomysl zanim cos napiszesz...

Opublikowano

@up

brawo :)

dokladnie, dlatego ja juz nie pisze, jak ktos pyta bo ludzie nie potrafia czytac, a jesli potrafia czytac to sztuki czytania ze zrozumieniem jeszcze nie opanowali

que?

Opublikowano
debilizm ... ilez razy trzeba powtarzac ze beda server ze starymi acc I servery gdzie wszyscy zaczynaja od zera !!!

Wlasnie wykazales sie jakim jestes dziecko neo ... pomysl zanim cos napiszesz...

naucz sie czytac ze zrozumieniem albo nie zabieraj glosu

photo-747.gif

5848621.jpg

Opublikowano

pwned haha

powinni zrobic MU od zera, wtedy moze byloby mniej dzieci neo

nie da sie dyskutować z problemami ze zrozumieniem :), a po drugie ktoś kiedyś powiedział "nie kłóć się z idiotą.... najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem"

tyle na ten temat

que?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...