Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Filmik]Frag Movie :)

ShaKes15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Frag Movie w moim wykonaniu oraz kolegi. Ja jestem ten pierwszy ( Loord )... Na 12 lat dobrze gram ? Akcje sa z 3 mixow... ;d

65994253024037513199.png
Opublikowano

Dziwne. Przedtem było 20 wyswietlen, teraz nadal jest 20... Tap spamer forefer <3... Zgaduje ze zobaczyles wiek i odrazu to napisales... ;] Pozdro i obejrz filmik

65994253024037513199.png
Opublikowano

YT ma często buga z liczbą wyświetleń i aktualizuje się to po paru minutach.

A co do filmiku ,to żadnych ciekawych akcji nie ma.

Ja takie akcje jak wy na filmiku mam codziennie.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

Słaba Gra. Czemu? Mixy z botami na poziomie easy chyba? Akcja z traina typek granata z drabinki ? Całego nie obejrzałem odpuściłem.

Opublikowano

kolega który gra tydzień lepiej od ciebie gra w te karabiny

Zaprezentuj mi kogos takiego...

Moze pogramy kiedys razem ? ;]

Słaba Gra. Czemu? Mixy z botami na poziomie easy chyba? Akcja z traina typek granata z drabinki ? Całego nie obejrzałem odpuściłem.

To byla rozgrzewka na poczatku sie bawilismy. Lecz wpadly mi takie fajne 3 banie z glocka ze sporej odleglosci wiec dalem to do FragMovie... Na poczatku nie ma rewelacyjnych akcji.. Potem sa troche lepsze ;) Obejrzyj cale ;)

65994253024037513199.png
Opublikowano

Z bursta na 500+ unitów, Ty to myślisz chłopie. Nawet nie obrobiłeś kawałek, a kilka efektów i znacznie by lepiej wyglądało. Z low'ami musieliście grać jak dziecko 12-sto letnie cisnęło. Słaby jesteś.

Opublikowano

@UP

Nie, to nie sa lowy. Jeden u nich byl jeszcze odpalony ( mowie o nuke )... Myslisz ze mam 12 lat i jestem lowem w chuj ? Skad wiesz? Po wieku o tym sadzisz? Wbij na hltv jest w opisie filmu... Zobaczysz jakie to byly "lowy" :)...

Edit@ "Hajtow" zapraszam na ESL... :( Tylko nie bijcie za mocno ;// PW jak cos ;)

Edit2@ Nie ja robilem filmik tylko kolega. Moze dacie jakies wskazowki jakim programem obrabiac kolory itp itd... Z gory dzieki.

Edit3@ irytuje mnie to ze mowisz ze cisnalem ale zaraz po tym ze jestem slaby... Na prawde ... Linkuj esla ;/

65994253024037513199.png
Opublikowano

Shakes, opcja "edytuj" się kłania.

Co do movie, bardzo słabe - ja na codzień mam dużo lepsze akcje ( pewnie dlatego że na publikach, ale na mpc dobrzy grają )

Opublikowano

Publik a Mix to dwie rozne rzeczy. Na publikach zwykle graja poczatkujacy lecz nie zawsze... nagraj cos z mixow i wstaw ;dd

Pzdr i dzieki za oceny ;) Nadal czekam za wskazowkami czym obrabiac itp zeby ladniejsze efekty byly

65994253024037513199.png
Opublikowano

Tera obejrzałem więcej. I 1 zdanie co do ciebie. Nap z ciebie i tyle:> . Te Demka to nawet nie są twoje ; ). A jeśli są to gratulację pomysłowości z nickami . :> Swoich się nie dało? :) . Low. Co do Efektów Sony Vegas , After Effects , HLAE bez tego ni rusz na dobre FM :)

Opublikowano

Chacku Czak wiesz po czym? Obejrzyj dokładnie filmik. Patrz na tabele zabić (prawny górny róg) i zobaczysz nicki FX ; )

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chyba grasz z osobami które nie wiedzą co to radar + słuchawki z tego co widze :PP

banner5.gif

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Cześć wracam ponownie, aby Cie hejtować. Grasz chujowo, nie ogarniasz nic, walisz z bursta na dalekie odległości co jest kompletnie bezsensowe i zapewne liczysz na farta. Gdybym odpalił z Tobą gathera 2on2, to byś pewnie był tylko piątym kołem u wozu. Chcesz to możemy zagrać 1on1, 2on2, 5on5 i zobaczymy, czy będzie Ci tak dobrze szło. Zakładam, że na esl'u jak już to grałeś z samymi low'ami.

Opublikowano

Siemka.Widzę młody, że nawet nawet ;) Nie słuchaj tamtych zazdroszczą Ci, oni w twoim wieku nie wiedzieli co to cs itd.Widzę, że masz też dosyć ciekawe cfg? Mógł byś mi je podesłać ?? Z góry Thx Pisz Pw ;)

Lub gg 28733088

2.png

Opublikowano

Siemka.Widzę młody, że nawet nawet ;) Nie słuchaj tamtych zazdroszczą Ci, oni w twoim wieku nie wiedzieli co to cs itd.Widzę, że masz też dosyć ciekawe cfg? Mógł byś mi je podesłać ?? Z góry Thx Pisz Pw ;)

Lub gg 28733088

Cześć, pewnie grasz w cs'a 2-lata i myślisz, że czyjeś .cfg coś Ci da? Cześć.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po 1. Gracie jak boty .

Po 2. Wykonanie FragMovie do dupy za przeproszeniem .

Po 3. Weźcie ogarnijcie nicki, bo jak idioci nicku nie umiecie wymyśleć sami ? ...

Po 4. Twój poziom to uLow -

" Umiesz Liczyć Licz Na Siebie Twoje Życie Innych Jebie "

Opublikowano

Dodaj coś od siebie, to może sytuacja się odwróci.

Co do filmu nie jest najgorzej, ani nie najlepiej.

g0Tef.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...