Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Pomysły na cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak dzis gram, i zauważyłem ze sporo graczy chce oddac expa do gildi, a jeden to cały dzien spamował ze chce oddac expa, i zeby go przyjęli.

wiec pomysł jest tak zeby zrobic żeby oddawac expa bez uczestnictwa w gildii,  badz gdzies zbierac tego expa bez wbijania lvli :)

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hmm mi osobiscie przydal by sie hack lub nwm jak to nazwac ale ze. Wybieram punkt na mapie klikam raz i mi tam samo idzie.

chodzi ci o teleport ?

/niereg. sygna

Opublikowano

Ja bym pilnie potrzebował coś do kopania rudy. Taki jak w kamermodzie. Bo w kamer modzie ta funkcja mi nie działa :( Ważne żeby bot działał na VirtualMT2. Coś takiego że kopię rudę która jest najbliżej niego. 

73383320936140824091.jpg

Opublikowano

Ja bym pilnie potrzebował coś do kopania rudy. Taki jak w kamermodzie. Bo w kamer modzie ta funkcja mi nie działa :( Ważne żeby bot działał na VirtualMT2. Coś takiego że kopię rudę która jest najbliżej niego.

m2bob

/niereg. sygna

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bs który automatycznie jak się skończy kasa sprzedawał sztabki i mixował dalej :D 

A może trade hack? Istnieje takie coś?

Nie istnieje i nie będzie istnieć :) 

ilidian2p_wnreqaq.png

Opublikowano

Co sądzicie o wait hack'u z zasięgiem całej mapy ?

Jak już to całej minimapy i od razu by Cię wywaliło pewnie. Do tego bardzo,ale to bardzo wielka wykrywalność.

Nie

Opublikowano

proponuje stworzyc drophacka :) oraz aby metki byly na minimapie zaznaczone

drophack zablokowany po stronie klienta.Wiec się nie przywroci

A może trade hack? Istnieje takie coś?

kiedys działało w 2008 roku jak serwer był słabo zabezpieczony.Teraz juz nie bo zablokowali po stronie clienta

Co sądzicie o wait hack'u z zasięgiem całej mapy ?

ja na astralu wywalilem rozne itemki to od do zorcy do teleportera ktos to xabieral wiec mial spory zasieg wydaje mi sie,ze to w m2bob tak jest,ale nie jestem pewny krolestwo niebieskie i czerwone,tylko na tych sprawdzałem.Tylko ,ze ktos to dopiero wlacza po 21

/niereg. sygna

Opublikowano

Witam mam taki problem gram na jednym serwerze i jest tam Niepokaźny Pieszy któremu możemy podarować yangi aby dał nam wino z kwiatu brzoskwini,moje pytanie brzmi czy dało by się zrobić coś takiego aby chodził za tym Pieszym klikał 1 opcje a następnie "Ok" . Wiem że nie jest to trudne lecz sam nie umiem tego zrobić jeżeli ktoś obcykany na szybko zrobił takiego bocika bądź coś podpowiedział byłbym wdzięczny.

Jeżeli Ci pomogłem daj like'a. <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a była by możliwość zrobić samego speed hacka bez żadnych innych dodatkowych hackow . :D

tak.Ale trzeba zaprogramowac osobny plik;cos na zasadzie fishbota

witam mam pewnien problem z metinmod2012 jest ktos obcykany w tym kierunku ? xD

zalezy jaki problem

/niereg. sygna

Opublikowano

Mialbym pomysl na pliki w ktorych moznaby np.wywalac all itemki i zeby nie mozna bylo przy randze ponizej 0 wylatywaniu itemkow. Te pliki zeby dzialaly na iMetin lub PandoraMT2. Chcialbym aby te pliki trafily tylko do mnie i dam 4x limit + za dzialajace pliki lub 5+ za checi. Z gory dzieki :D

Opublikowano

Mialbym pomysl na pliki w ktorych moznaby np.wywalac all itemki i zeby nie mozna bylo przy randze ponizej 0 wylatywaniu itemkow. Te pliki zeby dzialaly na iMetin lub PandoraMT2. Chcialbym aby te pliki trafily tylko do mnie i dam 4x limit + za dzialajace pliki lub 5+ za checi. Z gory dzieki :D

W kamerze chyba kiedyś była opcja do wywalenia all eq, nie jestem pewien. A co do tego drugiego to nie wiem o co ci chodzi.

Opublikowano

Wiele osób, Łącznie ze mną chcieli by bota który kopie rudy. Mianowicie wyszukuje, po czym podbiega do rudy i kopie. Gdyby skończył, zaczął

zacząłby od Początku. Drop by podnosił także automatycznie.

Opublikowano

Chciałbym bota, który sam biega po wyznaczonym mu terenie i omija miejsca, gdzie się zablokuje szuka metinów, zabija i podnosi wybrany drop. Ma ktoś? ;x