Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Pomysły na cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

YangHack nie istnieje

1 HIT KILLER JUŻ TAKŻE

Na Kick hacka prawie każdy serwer jest zabezpieczony

Trade Hack nie istnieje

Tak dla jasności :)

@BennQu tradehack istnieje.Tak dla sprostowania

/niereg. sygna

Opublikowano

Był by ktoś w stanie zrobić dmg-hack'a na skille ? x2-x3?

Oczywiście wiem że nie ma motywacji do tego :D  Więc może na wymianę jakieś konto steam? skiny? 

Bo z tego co się orientuje to warrior-hack czy DMG Hack by kalner już dawno nie działają co nie? 

Opublikowano

Był by ktoś w stanie zrobić dmg-hack'a na skille ? x2-x3?

Oczywiście wiem że nie ma motywacji do tego :D  Więc może na wymianę jakieś konto steam? skiny? 

Bo z tego co się orientuje to warrior-hack czy DMG Hack by kalner już dawno nie działają co nie? 

Ostatnio powstało trochę dmghacków na privy o ile się nie myle ;] nie napisałeś na co to ma być warriorhack ale tylko uświadamiam że pojawiają się na mpc np. na Terios 

Opublikowano

Mylisz się.

Dmg hack to co innego niż warriorhack czy ninjahack..

Jak juz wspomniałem jestem w stanie zapłacić za takie owo dmg..

Opublikowano

@BennQu tradehack istnieje.Tak dla sprostowania

Tak dla sprostowania to TradeHack nigdy nie istniał, nie istnieje i nigdy istniał nie będzie, zrobienie jego jest nierealne bez ingerencji w pliki - a który serwer zrobi TradeHacka pod swój własny serwer mając świadomość, że przez to serwer padnie? TradeHacki które rzekomo istniały/istnieją służą do okradania kont bądź dają tylko efekt wizualny. Czyli nie masz tych itemów tak naprawdę w eq, masz jedynie ikony, które po relogu/teleportacji znikają.

Co do tematu - z opinii wielu graczy wiem, że przydałby się bot (a raczej dodatek do moda) który sam chodzi do depo, chowa itemy i wraca tam gdzie był. Przykładowo ustawiamy bota w świątyni na rudy, gdy ma pełne eq wraca do miasta, otwiera depo, przerzuca rud ile jest miejsca w depo i wraca do świątyni. Z tym, że nikt tego nie zrobi. ;p

BennQu lubi to
Opublikowano

Tak dla sprostowania to TradeHack nigdy nie istniał, nie istnieje i nigdy istniał nie będzie, zrobienie jego jest nierealne bez ingerencji w pliki - a który serwer zrobi TradeHacka pod swój własny serwer mając świadomość, że przez to serwer padnie? TradeHacki które rzekomo istniały/istnieją służą do okradania kont bądź dają tylko efekt wizualny. Czyli nie masz tych itemów tak naprawdę w eq, masz jedynie ikony, które po relogu/teleportacji znikają.

Co do tematu - z opinii wielu graczy wiem, że przydałby się bot (a raczej dodatek do moda) który sam chodzi do depo, chowa itemy i wraca tam gdzie był. Przykładowo ustawiamy bota w świątyni na rudy, gdy ma pełne eq wraca do miasta, otwiera depo, przerzuca rud ile jest miejsca w depo i wraca do świątyni. Z tym, że nikt tego nie zrobi. ;p

Tak dokładnie , aczkolwiek kiedyś były bugi w plikach np raina i można to było wykorzystać. Większosć tradehacków to keyloggery .

sygna.png

Opublikowano

Chciałbym aby ktoś coś takiego zrobił:

1. Multihack który miałby w sobie Warrior hacka i ninja hacka, spam bot na czat zwykły i PW (Coś takiego było na kamerze, ze spamowało na PW gdy ktoś wchodził do m1), fishbota, expbota z auto pelerynkami oraz przyciąganie mobów i przygwożdżanie do siebie, jakiś "auto-szukacz" metinów który biegnie do metinów i je niszczy, teleport hacka, wykrywacza gmów, autopoty, wh i wallhacka.

2. Działający Bash Panel.

3. TradeHack.

Te dwa ostatnie punkty raczej nie wykonalne, ale kto wie może ktoś stworzy w najbliższej przyszłości.

Opublikowano

expbota ze zmiana ch jak ktos jest blisko i odpalaniem clienta jak padnie (taka tam konkurencja na płatnego m2boba)

ReDzGjJ.jpg

Opublikowano (edytowane)

Opcja w której wpisujesz nazwę np. gracza i cię przenosi do niego automatycznie, to samo z metinami, mobami ,rudami itd. Raczej jest do zrobienia .

Automatyczne odpisywanie na wiadomości prywatne .Hack by zawierał kilka szablonów wiadomości, które zostały by wysyłane do gm,gracza ,który pisze do nas na pw .Składał on by się z czasu wysyłania wiadomości i np. 5 szablonów ustawionych w kolejności .Np :

Gracz/GM : Witam

Bot : Siema

Gracz/GM : Ok ,jesteś czysty .

Bot : :)

Gracz/GM : Sprawdzałem, czy uczciwie grasz .

Bot : Ok, 3maj się :)

Edytowane przez Pardos16
matehd lubi to

Moja odpowiedź Ci pomogła ? Daj +, to bardzo motywuje :D

• 2 tygodnie później...