Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Pomysły na cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdzacz shopow na pl, np wybierasz sobie że chcesz widzieć shopy w którym jest np.. FMS +9 i tam ustalasz cenę np. Od: 10kk Do: 120kk

i wtedy podswietla ci te shopy, ktore zawieraja ten przedmiot.

Nie wiem czy to jest mozliwe do wykonania, ale fajne by takie cos bylo ;p

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Działający na Win 8 i 8.1 Keyboard bot, który wciska Z (do zbierania dropku), trzyma Spację (do bicia mobów) i naciska o wybrany czas jeden klawisz pod którym są pelerynki :)

Włączane i wyłączane wybranymi przyciskami 

Opublikowano

Pomysl na czity:

1.

Waithack na marmurze, wiem ze istnieje juz na terios i argentus  [Prubowalem podmieniac,edytowac,zmieniac,dodawac i nic]

2.

Teleportacja mobow do postaci,     widzialem filmik co gosc w m1 kolo handlarki respily sie spoty mobow z m1

3.

God mode,  niesmiertelnosc,  ale to chyba nie jest mozliwe w mt2 bez NAVI

4.

Drop yangow, rysujesz yangami

5.

Wznowic KickHack lub 1HitKiller, bo te czity byly najlepsze. Ktos ci ksul spoty, to odpalasz 1hitkiller lub KH i koles da sobie spokuj

Fajnie byloby gdyby ktos stworzyl jakis marmur hack na Laneris

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Okej to zaczynamy hack by polegał na tym by działał jak switch bot tylko że lepszy byś sobie wybierał na co bony np:Bony na Dt bony na m1 Bony na pustynie itd itp i by było jakie bony perfect czy medium easy , hard itd itp :D Jak ktoś nie rozumie mogę to edytować 

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Okej to zaczynamy hack by polegał na tym by działał jak switch bot tylko że lepszy byś sobie wybierał na co bony np:Bony na Dt bony na m1 Bony na pustynie itd itp i by było jakie bony perfect czy medium easy , hard itd itp :D Jak ktoś nie rozumie mogę to edytować 

Tak ciężko samemu wybrać 5 bonów? Taka edycja bs'a jest możliwa tylko nikt się jej pewnie nie podejmie - po co tracić swój czas. 

ZAHONnaMPC-1339068796.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Opcja w której wpisujesz nazwę np. gracza i cię przenosi do niego automatycznie, to samo z metinami, mobami ,rudami itd. Raczej jest do zrobienia .

Automatyczne odpisywanie na wiadomości prywatne .Hack by zawierał kilka szablonów wiadomości, które zostały by wysyłane do gm,gracza ,który pisze do nas na pw .Składał on by się z czasu wysyłania wiadomości i np. 5 szablonów ustawionych w kolejności .Np :

Gracz/GM : Witam

Bot : Siema

Gracz/GM : Ok ,jesteś czysty .

Bot : :)

Gracz/GM : Sprawdzałem, czy uczciwie grasz .

Bot : Ok, 3maj się :)

o tak takie coś by się przydało.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

mam pytanie czy jest cheat do ArgentusMT2 ktury klonuje przedmioty

Opublikowano

Kolego po pierwsze popracuj nad ortografia a po drugie nie hackow tego typu i po trzecie nie ten dzial :)

4521609.png

Opublikowano

Kolego po pierwsze popracuj nad ortografia a po drugie nie hackow tego typu i po trzecie nie ten dzial :)

A Ty nad składnią i interpunkcją, heuheueheu.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moja propozycja to zrobienie hacka który będzie unikał hity przeciwnika, będzie oszukiwał atakującego naszą pozycją (będzie bił powietrze), kolejnym może być taki który sprawi że moby nas nie będą atakować.