Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Pomysły na cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Wspomagacz, który informuje o wejsciu GM'a na server, co by on dał? Gdy pojawi się nam taka informacja - można wyjśc i łatwo zapobiec "złapaniu" przez GM'a. Pozdrawiam :)

Opublikowano

Bot który by schodził z konia załączył by aure i by znów wsiadł na konia lub bot który wykrywa leżące itemy na danej mapie wpisujemy co chcemy i by on nam podawal kordy gdzie to leży coś jak wykrywacz metinów/bossow tylko do danych itemów :) albo bysmy zaznaczali jaki serwer gramy i by podnosił wartościowe itemy z tego serwera bo nieraz jak się zaczyna grę na nowym serwerze musimy się z wszystkim zapoznać a tak to by nam podnosił wartościowy drop

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz np odpalic sobie cheata przez pendrive'a :D 

Jest to dobry sposob zeby nie wykrylo Ci tego cheat'a :)

ty chyba sobie kpisz

Automatyczne kopanie rudy na PL było by najlepszym botem ! :D

m2bobo 

Sprawdzacz shopow na pl, np wybierasz sobie że chcesz widzieć shopy w którym jest np.. FMS +9 i tam ustalasz cenę np. Od: 10kk Do: 120kk

i wtedy podswietla ci te shopy, ktore zawieraja ten przedmiot.

Nie wiem czy to jest mozliwe do wykonania, ale fajne by takie cos bylo ;p

m2bob

1hit killera jak za starych dobrych czasow :) jesli ktos by mial cos nowego to prosze o PW :)

1hit kiler jest zablokowany po stronie clienta.Nigdy nie powstanie

/niereg. sygna

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Możesz np odpalic sobie cheata przez pendrive'a :D

Jest to dobry sposob zeby nie wykrylo Ci tego cheat'a :)

ty chyba sobie kpisz

Automatyczne kopanie rudy na PL było by najlepszym botem ! :D

m2bobo

Sprawdzacz shopow na pl, np wybierasz sobie że chcesz widzieć shopy w którym jest np.. FMS +9 i tam ustalasz cenę np. Od: 10kk Do: 120kk

i wtedy podswietla ci te shopy, ktore zawieraja ten przedmiot.

Nie wiem czy to jest mozliwe do wykonania, ale fajne by takie cos bylo ;p

m2bob

1hit killera jak za starych dobrych czasow :) jesli ktos by mial cos nowego to prosze o PW :)

1hit kiler jest zablokowany po stronie clienta.Nigdy nie powstanie
Po stronie serwera jesli juz :)

1HK nie powstanie bo obecne serwery mają limit na external po ktorego przekroczeniu ciebie wyrzuca nie kogos, zazwyczaj do 25-35 jednostek odrzutu dziala, nic wiecej wiec o 1HK opartym na tym mozna zapomniec.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pomysł na bota:

Bot wzbogacony o prowadzenie dialogu, oczywiście chodzi o teksty, które są uniwersalne i wyskakiwałyby w różnych sytuacjach. Np w przypadku łowienia na fishbot. 

Do tego jeszcze zmiana miejsca łowienia ryb (Automatyczna rzecz jasna).

Gdy nasza postać łowi i ktoś się do nas odezwie, to postać odpowiada : Spadaj jestem zajęty. Potem, gdy wykryje drugą wiadomość gracza, to piszę coś podobnego.

Gdy nasza postać zostanie zaatakowana, to napisze: Przestań mnie atakować cymbale!

Gdy nasza postać zostanie zabita, to wtedy pisze: Hej, nie jestem botem baranie, więc mnie zostaw. Kiedy zostanie zabita ponownie, to wtedy bot wykrywa drugą ustaloną lokację do łowienia, ustawia odpowiedni kierunek postaci i łowi dalej.

Wiem, że bot często na podstawie wykrycia pewnej zmiany na danej płaszczyźnie, wykonywał pewne akcje, operował zmiennymi i jeśli ktoś naprawdę chciałby zrobić coś nowoczesnego, to właśnie prowadzenie dialogów jest jednym z nich.

Opublikowano

Pomysł na bota:

Bot wzbogacony o prowadzenie dialogu, oczywiście chodzi o teksty, które są uniwersalne i wyskakiwałyby w różnych sytuacjach. Np w przypadku łowienia na fishbot. 

Gdy nasza postać łowi i ktoś się do nas odezwie, to postać odpowiada : Spadaj jestem zajęty. Potem, gdy wykryje drugą wiadomość gracza, to piszę coś podobnego.

Gdy nasza postać zostanie zaatakowana, to napisze: Przestań mnie atakować cymbale! TY CYMBALE ! xD

Gdy nasza postać zostanie zabita, to wtedy pisze: Hej, nie jestem botem baranie, więc mnie zostaw.  Hej nie jestem botem baranie xD DOBRE :D

Wiem, że bot często na podstawie wykrycia pewnej zmiany na danej płaszczyźnie, wykonywał pewne akcje, operował zmiennymi i jeśli ktoś naprawdę chciałby zrobić coś nowoczesnego, to właśnie prowadzenie dialogów jest jednym z nich.

@To pic

Trade hack :3 i to co kradło dropa na ghoscie ( pozdrawiam fortemt2 R.I.P)

sygna.png

Opublikowano

Pomysł na bota:

Gdy nasza postać zostanie zaatakowana, to napisze: Przestań mnie atakować cymbale!

Gdy nasza postać zostanie zabita, to wtedy pisze: Hej, nie jestem botem baranie, więc mnie zostaw. Kiedy zostanie zabita ponownie, to wtedy bot wykrywa drugą ustaloną lokację do łowienia, ustawia odpowiedni kierunek postaci i łowi dalej.

W "[DaRealFreaks Abschied]Python Script von Levelbot v2" jest coś takiego jak auto odpowiadanie tylko że na pw :) Wpisujesz tam kluczowe słowa i swoją odpowiedź ;)

Mi by się przydał kick hack ;) Na ksucie/wyzywanie bardzo pomocny :D

...

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Auto Alert - Podczas gdy ktoś do nas szeptnie np. jakiś gracz czy GM, zaczyna nam spamić jakims dzwiękiem systemowym do momentu aż nie otworzymy wiadomości. Przydatne kiedy się boci, auto exp etc. i ktoś nas sprawdza żeby odpisać. To pomysł, bo nie widziałem jeszcze czegoś takiego :P

Opublikowano

Ja myślałem o hacku, dzięki któremu będą zwiększona obrażenia coś ala dmg hack, ale z krytem i żeby animacje zostały zachowanie, bo jak wiadomo na wg i na dmg hack jest często problem z animacjami i o zdradza graczy używających owe cheaty. :)