Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Pomysły na cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebuję coś na serwer imetin s1 coś co będzie chodziło i biło samo wybrane potwory i podnosiło z nich drop. Najlepiej jak by jeszcze był tam dmg. Widziałem jakiś tydzień temu na yt że ktoś miał taki i działało ale nie widać dokładnie co włącza. proszę o szybką odpowiedź z jakimś działającym cheatem pozdrawiam i z góry dzięki :p

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

hack ktory działał by jak komenda /inv czyli robiła by postac niewidzialną 

80108503750670519906.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mobber na longju2.... :) Nic nie działa, bynajmniej nie mogę znaleźć

Kag'a działa tylko trzeba umieć injectować ;)

sygnatura.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szukam bota który robi samo dt, albo inaczej.

Mam m2boba, m2bob wraca do kolejnego pięra czyli zabił moby na piętrze 3 na 4 zostaje bo są metki po zbiciu metków przenosi go na piętro 5 a on wraca się na 3 xD

Co zrobić aby ustawić sobie, przykładowo chcę zostać na tym piętrze i przejść dalej, albo zablokować się na 7 na metkach.

Problem w tym, że po zbiciu metina w dt na 7 piętrze na vesteris czasami jak mnie wyloguje to po prostu stoje w miejscu gdzie jest metin ale go nie ma ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Coś na PL'a co automatycznie handluje. Stawiam sobie bota na odłamkach, na pare kont, i wszystko fajnie ale co chwilę muszę przekładać :C

SNq6Ku7.png

• Svope zmienił(a) tytuł na Wasze Pomysły na cheaty
  • 3 miesiące temu...
Opublikowano

Szukam Skill Hacka ( w przybliżeniu chodzi mi o takie coś że np. bijesz duchowe i typ je dostaje 3x albo zamiast 20k na przykład do 60 k ) Ma ktoś takie coś...??

Prosze pw jak coś !!

Opublikowano
7 godzin temu, pawloo1999 napisał:

Szukam Skill Hacka ( w przybliżeniu chodzi mi o takie coś że np. bijesz duchowe i typ je dostaje 3x albo zamiast 20k na przykład do 60 k ) Ma ktoś takie coś...??

Prosze pw jak coś !!

znajdź dzisiaj serwer poza Cortiumem persergi, gdzie takie rzeczy jak dmg czy zasięg hack na skille działają xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam! :D
Mam pytanie, czy jest opcja zrobienia "hacka" na serwer PangeaYT2 dzięki któremu postać sama biegłaby do metina i zaczęła go bić?
Z góry dziękuje :) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 30.01.2018 o 00:05, Yowisz napisał:

Witam! :D
Mam pytanie, czy jest opcja zrobienia "hacka" na serwer PangeaYT2 dzięki któremu postać sama biegłaby do metina i zaczęła go bić?
Z góry dziękuje :) 

MH by CyCu

Czy dał by ktoś radę zrobić hacka, który by powiadamiał o przychodzącej wiadomości? Jakiś specyficzny ostry dźwięk i było by spoko. Chodzi mi o to, że jak admin napisze w nocy to przebudzi tą swoją wiadomością i będzie można odpisać. 

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witajcie. Pisze w sprawie cheatu dzieki ktoremu moglbym odkleic sie od postaci kamera i mogl nia latac. Chce nagrac prezentacje gildii w bardzo profesjonalny sposob. Widzialem ze mod od kamera cos takiego mial (odblokowywal kamere) ale nie chce mi sie w zaden sposob polaczyc na obecny serwer MarinerMT2. Dodatkowo fajna sprawa bylaby mozliwosc schowania hudu. 

Widzialem ze w konsoli mozemy ustawic miejsce kamery ale pomimo zmian rootu z odblokowaniem konsoli ona nadal sie nie wlacza. 

Czekam na odpowiedz czy juz cos takiego istnieje albo jesli nie jest to problemem (bo w sumie to chyba nie powinno, nic skomplikowanego nie wymagam xd) moglby ktos napisac na szybko taki cheat. 

Czekam na odp. Pozdrawiam! 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przydałby się skrypt.py który zawierał by przycisk on/off i spamił by "z" żeby podnosić itemy bo aktualnie nie działa podnoszenie w kamerze.

• 2 lata później...