Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Pomysły na cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Będę pierwszy, więc tak: projekt do zrealizowania dla - Misiekantos253.

Polega on tam tym, że na jego blokadzie HS'a nie da się (ja nie mogę) odpalić 2 FB naraz.

Jeżeli mógłby zrobić to co ma, tylko, żeby było "tego" (Plików do odpalenia metin2client.bin), aby móc włączyć kilka FB :)

Jeśli jest to mało zrozumiałe proszę powiedzieć :)

@DOWN: Dziękuje ; D

@EDIT 2: Możesz tak zrobić, że wpisujemy do tej konsoli g2 i mamy 2 metka, g3 i mamy 3 metka, itd ;p

aforex.png

Opublikowano

To mi do głowy pewnego dnia przyszedł pomysł z zrobieniem takiego hmm.. programu,cheata? nie wiem jak to nazwać ,ale polegał by on na tym ze w grze zapraszał by kazdego w okolicy do gildi (te osoby które nie są w gildi rzecz jasna).

No to tyle.Ja się na tym praktycznie wcale nie znam więc piszcie czy jest mozliwe zrobienie czegoś takiego :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja szukam juz dluzszy czas czita ktory dziala jak dmg tzn chodzi mi glownie o to ze nie ma efektu dmg przy serverze na plikach 2010/11 czyli takiego kilkukrotnego blysku postaci przy uderzajniu skila lecz zeby nie odrzucal mbow z konia glownie chodzi wlasnie o te nieodrzucanie mobow

BeverForget i L0kal. lubią to

xbjr.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

szukam hacka (niewiem czy taki istnieje) który sam zmienia bony. nie chodzi mi tutaj o bony z śr i um, tylko o bony do butów itp. oczywiście na privy.

wpisywalo by sie tam bony jakie mają byc i on by sam je zmieniał szukając tego wpisanego lub wpisanych bonów...

Edytowane przez harban

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja szukam yang hacka ( działajacego na privach ) ma ktoś taki ? :D

Sory ,że odkopuje ale jest YangBug na niektóre prywatne serwy polega on na kupowaniu zwoju tp i sprzedawaniu go dostępny jest on w kamer modzie :)

Opublikowano

Tutaj możecie pisać swoje pomysły związane z cheatami i o nich dyskutować.

Uwaga! Jeżeli chcesz się podzielić swoim pomysłem, pamiętaj żeby dokładnie go opisać. Spam będzie nagradzany warnem.

Pozdrawiam

potrzebny mi dzialający multihack ,żeby posiadał (lock mobs , auto pickup) reszta może byc np. speedhack,atack speed .

Opublikowano

zlecenie dla : Misiekantos253

czy mógł byś zwiększyć range ataku w waithacku bo lucznicy mnie dobijajo szczególnie dzicy lucznicy

weezi i Keryio lubią to

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

mój pomysł na exp bota jest taki

jest darmowy exp bot o nazwie ExpIsEasy jest autologin jest mod z drophakiem są różnego rodzaju fb i mh a jesli by to połączył dopracował exp is easy to czy nie mówgby wyjść jakiś ciekawy bot podobny do EM2??

ja tego bym nie zrobił bo się na tym nie znam ale inni userzy MPC Forum może by i z tego zrobili coś ciekawego

WojoKing i xSkubanyx lubią to

SUKCES MA WIELU OJCÓW PORAŻKA JEST SIEROTĄ - Młody M

Opublikowano (edytowane)

Siemka:

Mam pytanie czy dałao by rade stworzyc bota który miesza 6 i 7 bot na prywatnych serwerach??? Bo bony 1-5 miesza Bonusswitcher by Padmack ale bota do 6-7 bon nie widziałem a był by bardzo przydatny.

Mam nadzieje że ktos nad tym popracuje bo na privach bonowanie kilku par eq do pvp jednak zajmuje troszke czasu;/

Z góry dziekuje i prosze o wypowiedzenie sie na ten remat pod tym postem.

Edytowane przez Silkroad143
Opublikowano

Siemka all ! ;)

Mam do was prośbę, a raczej pomysł. Chodzi o cos w stylu "kopacz bota" na PL'a. Nie chodzi mi o to, aby sam szukał rud i je kopał tylko o to, że gdy ja znajdę rude on będzie ją kopał tak długo dopóki nie zniknie, a ja w tym czasie bd mógł posurfowac na necie lub zrobić coś innego :)

Wypowiadajcie się czy idzie coś takiego zrobić i ile by to zajęło.

PS. Na przetopach idzie się teraz nieź,e dorobić, ja siedzę 3h dziennie 3 postaciami i po 550kk leci na dzień :)

Pozdro

Pomóż innym, nie bądź obojętny ! Jedno kliknięcie a tak wiele może.

1420669638.png

Opublikowano

Ja mam fajny pomysł chociaż pewnie nie do zrealizowania... No bo skoro jest waithack na każdą z postaci czemu by nie stworzyć waithacka do marmurków? Np. włączacie marmur dzikiego sługi i hity lecą jak na zwykłym waithacku to dużo daje w pokonaniu bossów :D liczę że ktoś ogarnięty przeczyta posta i najlepiej mi odpowie czy mógłby się tym zająć.

Lubię placki. :D

Opublikowano

A więc tak: Denerwują mnie piosenki przy starcie albo jak się teleportuje (dodaje własne piosenki do BGM ale jak gdzieś się teleportuje one się zmieniają albo relogne).

Można zrobić tak aby zawsze gdy się zaloguje była jedna piosenka przez zemnie wybrana albo żebym mógł sam zrobić żeby na każdej mapce była inna piosenka przez zemnie wybrana

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam wszystkich.Poszukuje czegoś w rodzaju patcha co bym podkleił tak abym mógł mieć w eq na 1 postaci ponad 2kkk yang wiem ze jest to możliwe tylko trzeba się dobrze znać na językach programowania.Wiem że jest to możliwe ponieważ gram na XenoXMt2 tam limit to 2kkk a na shopie wystawiłem 76 zielonych klejnotów za 2kkk równo i ktoś mi to kupił Wdzięczny bym był jak by ktoś tu to wrzucił.

Opublikowano (edytowane)

Nic trudnego :) oddzielenie skil bota od ExpIsEasy i stworzenie EIE bez owego bota ponieważ powodował wyskakiwanie błędu na zmiana w visualu i net frowerorku a miałem m.v 2010 i n.f 4.0

Czyli stworzenie paczki:

-EIE bez opcji skill

-skil bot (dll)

-mober hack (by drago)

-wait hack z większym zasięgiem albo zmodyfikowany żeby też bił łuczników

-bypass hs 1.4+

-niewykrywalny plik index

-auto login

-<myśli> auto up szybszy niż w kamer modzie :) (do stworzenia)

Dodatkowe:

-kamer mod-przenoszenie do strony po rozpakowaniu

Inne:

Program w exe lub sfx

-instrukcja (w exe a sfx plik)

Edytowane przez adrioso

graphic.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ja mianowicie szukam bot do zmiany średnich (NIE KAMER MOD) jeśli ma ktoś takie urządzenie niech poda link albo niech poda porty i ip do xenox mt2 s2

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Dalo by się zrobić dodatek do expbota który wykrywał by graczy, i jeżeli jakiś gracz by przechodził kolo naszej postaci, bot by się wylanczal ? takie coś było w chińskim farm bocie i to było piękne...