Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Pomysły na cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BYSCIE MOGLI ZROBIC DROP HACK BO TUTAJ LUDZIE LUBIA POBIERAC I SIE NIE BOJA ;D WIEC PROSZE O ZROBIENIE ALBO O WSTAWIENIE Z SKANEM POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTORZY TO PRZECZYTALI ;D

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szukam Specjalnego Fb na Erdiana.pl

Polegał on by tak :

Bo by wyrzucał Nici/Ozdobne diamenty...

Nie ma tam Farb więc zamiast tych Farbek można zrobić te 2 przedmioty i postać by je wywalała .

Proste , ktoś się podejmie ?

Heniek.

Opublikowano (edytowane)

Witam Drodzy Userowicze i Cheaterzy z działu metin2 smile.gif

Wpadłem na pewien pomysł. Oczywiście nie ja bym go realizował, tylko jakiś dobry programista jeśli by się spodobał. Ok, nie będę owijał w bawełnę. Chodzi o stworzenie Fishbota. Chyba wiecie, że każda ryba ma swój własny i jakiś najlepszy w ms na wyciągnięcie. Przypuśćmy, że największą szansę na złowienie karasia mamy, gdy go wyciągniemy po 2850 ms od pojawienia się chmurki ( PRZYPUŚĆMY ! ). Więc czemu by nie zrobić bota który:

-Działałby na podobnej zasadzie do np. M2Fish'a by Erpel

-Miałby wgrane najlepsze czasy dla każdej ryby (już wytłumaczyłem w tym przykładzie z karasiem)

Ok, ale co z tego, że tak by działał ?

Już tłumaczę. U rybaka można zakupić marmury rybaka, dzięki którym widzimy jaką rybę mamy na haczyku. Nasz Fishbot działałby tak, że oprócz automatycznego zakładania robaków, zarzucania wędki i wyciągania jej, to używałby marmurów rybaka ( które wcześniej przygotujemy sobie w EQ ) jeden po drugim i tak w kółko. Znaczy się , nie jeden zaraz za drugim, tylko gdy się skończy jeden marmurek, to używa drugiego. Gdy Fishbot już działa, tj. użyje tego marmurka, założy robaka na haczyk, zarzuci wędkę, to gdy pojawi się chmurka na głową sygnalizująca, że coś złowiliśmy, to pojawi się też napis na czacie jaka to ryba. Więc wtedy FB pobierze dane z czatu ( a konkretnie ten napis jaka to ryba ) to ustawi sobie czas odpowiedni do wyciągnięcia wędki z daną rybą.

Ps. W Fishbocie musiałaby być wędka +1. Ponieważ gdyby były wgrane czasy dla ryb pod wędkę +1 i założylibyśmy wędkę +2, to wtedy te czasy już byłyby zapewne inne... I oczywiście w FB nie byłoby opcji ustawiania czasu po jaki wędka ma być wyciągnięta od pokazania chmurki, gdyż Bot już sam by określił czas na podstawie tego jaka ryba jest na haczyku.

Pogmatwałem trochę, więc pokażę Wam w punktach:

○ Kupujemy pół zakładki ekwipunku marmurów i ileś robaków.

○ Ustawiamy bota, jak np. u M2Fish by Erpel. Czyli ustawiamy jakie ryby ma wyrzucać i zabijać itp.

○ Klikamy "Start"

○ Fishbot używa marmurek, zakłada robaka i zaczyna łowić...

○ Pojawia się chmurka i tekst na czacie z informacją jaka to ryba.

○ FB wtedy w tym samym momencie co pojawił się napis na czacie, to pobiera dane z tego, ustawia szybko czas odpowiedni dla danej ryby i ją wyciąga po tym czasie jaki sobie ustawił. ( czas w ms oczywiście ).

I tak ciągle dopóki nie zatrzymamy FB klikając np. "Stop". Marmurki jak już napisałem wcześniej, używałby dopiero gdy poprzedni marmur się skończy. Załóżmy, że marmurek działa ok. 10 minut, to następnego użyje po 10 minutach, czyli wtedy kiedy się skończy poprzedni.

Mam nadzieję, że jakoś udało Wam się to zrozumieć smile.gif. Fajnie byłoby gdyby to wypaliło.

Liczę na +iki smile.gif i komentujcie =D]

To bardzo dobry pomysł aby fish bot wykrywał rybkę i włączał automatycznie marmur.

ja mam pomysł polega na połączeniu moda z metin2mod.tk i wszystkimi hackami dożucając jeszcze więcej możliwości wtedy dopiero GM'owie będą mieli problemów gdy pojawi się taki hmm jak mozna go nazwać może hamol no coś takiego + do tego bot w tym który używa tych wszystkich funkcji.

EDIT@@@@@@@@@@@@@

Mam jeszcze pomysł na hacka juz tłumacze o co chodzi. Po wejściu na priva dowolnego logujemy sie itd włączamy hacka naciskamy tylko start i kupujemy dodanie bonu bierzemy to dodanie na np stal i pojawia nam sie okienko z wyborem bonu czy dało by się cos takiego zrobić??

Edytowane przez login989
Opublikowano

Up. Nie ,ponieważ bonusy są losowe . Wszystko siedzi po stronie plików ,algorytmów więc nie ma szans na takie coś:> . Tak to by każdy chodził w EQ po 15% abs;d

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mój pomysł to:

PickUp który zbiera z bardzo daleka i bardzo szybko jak w EasyMetin2.

Jeżeli ktoś stworzy taakiego to proszę o powiadomieniu mnie,

Używam exp bota 1.8.3 ale niektóre itemy zostawia)

Opublikowano

Otóż poszukuje cheatów (możliwe jest już taki), które:

-automatycznie mogą podnieść DANY ITEM (chodzi mi głownie o pandore... podnoszenie sztabek i sakiewek szczęścia)

-"coś" co automatycznie klika dany klawisz na klawiaturze (wiem, że to jest, ale proszę o nazwę :P)

chunjo lubi to
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Posiadam pomysł na program który bardzo pomoże graczom.

W mojej głowie ma on opcje:

• spwanu wszystkich broni z gry(Wybieranie menu)
  • Dodawanie wybranych przez siebie bonusów zupełnie za darmo(też z menu)

Dodatkowe(troche bardziej nierealne opcje):

• wylogowywanie wybranych graczy(z menu, praktycznie bez interwencji gracza)

To wystarczy na dobry początek.I nie piszczie że tego nie da się zrobić... Wszystko się da.

Szukam osoby która zrealizuje pomysły

Opublikowano (edytowane)

Ja mam dość ciekawy pomysł na cheata i chyba realny do wykonania (nie wiem,bo się nie znam na tworzeniu ich).

Pomysł jest taki: bot do wyszukiwania ros,który miałby pewne dwie funkcje:

a)wywalanie niechcianych ros na ziemię,

b)sprzedawanie niechcianych ros u NPC.

Chodzi o to,żeby można było wpisać czas trwania rosy,która ma się trafić,rodzaj rosy (czerwona,biała,niebieska itd...) oraz wartość,którą ma dodawać szukana rosa.

Np,: szukana rosa:biała

czas trwania rosy:10 minut

wartość:200 (w przypadku białej jest to obrona).

Gdyby bot kupił rosę,którą szuka nagle zatrzymywałby się. To coś takiego jak switch bot,tylko,że on w odróżnienia od switch bota szukałby ros :)

Co Wy na to? ;]

@Edit

Oczywiście,żeby było to w DLL (do wstrzyknięcia,za pomocą injectora). Chyba,że jest inny sposób,żeby na każdym cliencie działał BEZ PODMIANY JAKICHKOLWIEK PLIKÓW :)

Edytowane przez kolo1234
sygnampc.jpg
Opublikowano

Ja mam bardzo Dobry pomysł

1Dmg hack

2yang hack

3wykrywacz GMów i metinów (kamieni)

4speed hack

5wall hack

6skill hack

7fishbot

8exp bot

9mooblock

10poty hack

11PickUP

a wszystko połączone w 1 hack działający na wszystkich privach nazwa by korek

???Czy jest tajkie coś np jak kontrola cos jak ma GM dodawanie przedmiotów lub cos???

Opublikowano

A nie możecie zrobić takiego hacka

Coś w stylu Kamer Moda tylko ,ze w nim by było wszystko.

1.Odrazu obejście w grane w instalator

2.Mobberhacki

3.Fishboty

Chodzi mi o taką dużą paczke i ,zeby ktoś to aktualizował co jakiś czas :)

Jest to możliwe do zrealizowania ?

sygna3.png

ZBIERAM +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ja mam taki pomysł. Czy dało by sie zrobic cos takiego, ze jak jest sie z kims w pt to jak mu cos dropnie idzie do cb. Coś na zasadzie jakby miał pełne eqi cały jego drop by szedł na twoje konto.

Edytowane przez maniu432
Opublikowano

Ja proszę aby ktoś stworzył bota na privy najlepiej PandoraMT2 i dodał do niego funkcję automatycznego oddawania expa do gildi i zbierania sztabek. Bot który zbiera sztaby to tylko płatny jest więc proszę aby ktoś takiego stworzył.

Opublikowano

Kolejny pomysł.

Na privy oczywiście.

Ok włączam tego hacka ustawiam sklep i każdy kto będzie próbował kupić nie dostanie przedmiotu ale straci kasę która poleci do mnie:P

Nie wiem może da się zrobić takiego :P

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/559503-propozycjapick-up%3B/

Jako pewnie nie jeden marze o powstaniu auto pick upa ,

Z WERSJĄ WYBIERANIA CO MA PODNOSIĆ . ;]

Z mojego punktu widzenia to prosta rzecz , lecz nie mam o tym pojęcia więc piszę .

Jeśli znajdzie sie ktoś taki kto to umie , niech znajdzie czas uszczęśliwi ludzi

:D

.

Wiem że takie coś istnieje jedynie w EM2 nie musicie tego mówić .

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi , bay ;]

+'iki / "Lubię To "miło widziane ! :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam. Ja mam jeden pomysł tylko nie wiem czy to zadziała.

Chodzi o stworzenia moda/ hacka, dzięki któremu będziemy widzieli MOOBY na większą odległość. Bo gdy mamy hacka, dzięki któremu nie widzimy mgły mamy mały zasięg 'widzenia moobów'. Co zrobić żeby ten zasięg powiększyć. Takie coś by się bardzo przydało przy wyszukiwaniu metinów.

P.S. Przecież zasięg 'odczytywania' tej 'widoczności moobów' nie jest zapisywany na serwerze.

P.S.2 Prosiłbym aby ktoś mądrzejszy, kto się zna, to przemyślał.

P.S.3 Jeśli zrobiłem błędy, albo coś jest niezrozumiałe to pisać ;p

Edytowane przez Reporter88
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pomysl ktory mysle spodoba sie fishboterom. Z tego co wiem na forum jest juz kilka osob ktore sa takim cheatem zaintersowane. Mianowicie prosty nieobciazajacy komputera program ktory wydaje dzwiek kiedy nadejdzie pw. Musialby on nie wymagac zeby okno bylo na wierzchu bo jak ma sie kilka kont to kazdego metka na wierzchu miec sie nie da. W dodatku przydaloby sie zeby wiadomosc rozpoznawal nie po kolorze (problem by byl ze sniegiem pewnie itd.) tylko wiadomosc wykrywal np zrzucamy 2 konta na pasek surfujemy po necie jest dzwiek otwieramy je i "paczymy" co sie dzieje. Ktos podola?

Opublikowano

Ja mam pomysł na botqa na privy który się przydaje na mapki z limitem lvl

Można zrobić takiego jak ma KM przywoływanie bo większości to w KM nie działa i mi też

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pomysł na fishbota który sam czyta marmuty rybaka wykrywa rybki i sprawdza czas przeznaczony dla tej rybki coś jakby miał w bazie danych czasy rybek. A tak to normalnie otwiera wyrzuca łowi...

LOAD lubi to
  • 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przyłączam się do pomysłu @magiakina7, brakuje tej opcji zarówno w KamerModzie jak i M2Bob.

marcodado i blazejko lubią to

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.