Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Pomysły na cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mój pomysł polega na tym zeby zrobic wait hacka który nie ingeruje w pc na oddzielnym pliku tak bysmy widzieli wszystkie bronie

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1.) Interesuje mnie cheat engine 6.1 potrzebuje wiencej informacje czy ma zastosowanie hacków

2.) czy są jakieś Trade Hacki działający np:

-Prywatny serwer MT2 z szybkim expem ok 999-800%

-Metin2 Polski Ten z wolnym expem ok.70-20 %

-polski prywatny serwer z średnim expem ok.200-500 % expa

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

it is my from stor's flams de fafourite De Hanger Long TIme

it

it

Opublikowano

Witam

Mowie ze napracowalem sie piszac to.

Uzywam MH by KaMeR1337 . Wszystko pieknie chodzi. AutoPickup, oddawacz expa, start_bot stop_bot. Ale slabo jest troche z tym zbieraniem sztabek. Omija mi 5-10 sztabek z rzedu poniewaz zbiera te blizsze itemki. Wiecie moze jak albo :

1) Zwiekszyc zasieg autopickup

albo

2) Zrobic by zbieralo same sztaby

Wiem, ze da sie ustawic by zbieralo same sztaby. Da sie zrobic ss'a ryby. Tak jak w FishBocie by Erpel v4.1 . Wybierasz co ma zrobic z okreslona ryba i on to robi tzn. zabija albo wywala. Moze daloby sie zrobic ss'a sztabki zlota (chodzi mi o te z EliteMT2 2, 5, 10 mln ) odpalic czita w oknie i wybrac np. ktore sztabki ma lapac a ktore np. wywalac (chociaz tak sie nie robi). Wiecie moze czy daloby sie takie cos opracowac? Albo dajcie mi nazwy plikow odpowiadajacych za te itemy na ziemi.

O wlasnie. Moze w plikach tych itemow ktore sa na ziemi da sie pousuwac zbedne nazwy takie jak zbroje rozne i miecze a zostawic te sztabki. I on wtedy bedzie wyroznial je na tle innych itemkow na ziemi.

Chcialbym sie dowiedziec czy jest mozliwe zrobienie takiego czegos?

76561198093573641.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

chyba jest to nierealne, ale fajnie by było mieć wystawiony sklep przez cały czas, a metka wyłączonego i kompa :PPPP

mca.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja również Chcialbym zebyscie zrobili jakiegos expbota cos w stylu m2bob, easymetin itp tylko najlepiej armowy i taki co berz przerwy dziala na pl z gory dzieki

Opublikowano

mam pomysł, żeby stworzyć FB, który w przypadku, gdy napisze do niego GM odpisywał "sory, ale nie chce mi się gadać" lub coś w tym stylu :)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Fajne, ale ja mam jeszcze lepsze:

Otóż wydaje mi się to proste do zrealizowania, mianowicie skoro jest już mobber hack (nie mamy pelerynek, ale klikamy na ikonkę i moby lecą), to można byłoby zrobić coś takiego z Magicznym Metalem. Otóż: Nie mamy Magicznego Metalu, ale chcemy sobie cos ulepszyć (bardziej się przyda na PL'a), więc stawiamy item na 1-szym miejscu w eq, klikamy w ikonkę metalu i woila! Mamy itemek +9 ;]

mca.png

Opublikowano (edytowane)

Ja bym wolał nowego ulepszonego drop hacka który dał by radę zabrac drop z red lesu a miedzy innymi takie rzeczy jak PD,Rekawica Złodzieja :D

Edytowane przez FallMan
marcodado lubi to
Opublikowano

Ja bym wolał nowego ulepszonego drop hacka który dał by radę zabrac drop z red lesu a miedzy innymi takie rzeczy jak PD,Rekawica Złodzieja :D

Już jest, mam temat na podnoszenie rzeczy na odległość, ale tylko na priv...PS: nie wiem po co to pisałeś, ale każdy drophack podniesie Cie PD, rękawice itd....

Mój pomysł to bs do zmiany 6/7

Opublikowano

bs do zmiany 6i7 jest nie potrzebny bo te 2 bony łatwo wbić a po 2 mało jest serwerów gdzie można tanio zmiane 6i7 kupić

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Już jest, mam temat na podnoszenie rzeczy na odległość, ale tylko na priv...PS: nie wiem po co to pisałeś, ale każdy drophack podniesie Cie PD, rękawice itd....

Mój pomysł to bs do zmiany 6/7

Jak ja nie moge podniesc Pierscienia exp albo rekawicy a mam kamer moda pisze mi ze tego przedmiotu ja nie zdobylem wiec o co chodzi ; d ?

Opublikowano

Ja mam pomysl na dodanie takiego bota który sam ci wbija lvl mianowicie ustawiasz sobie jaki lvl chcesz miec od 1 do 250 on polega na tym zeby wpisywac tam komende na mapce jakiejs np /s kill mobs i musisz go wpisywac na kazdym respie mobow on by dzialal na calej mapce na kazdego mm ( mini metra )

Opublikowano

program podobny do cheat engine tylko napisany w pythonie

(nie wykrywalny przez hs)

Opublikowano

M2Bob + jakiś dobry pickup , lub jakoś wykombinować zeby połączyć m2bob z modem kamera tam jest dobry autopickup , jak byla wersja 1.4.6 to normalnie działało z kamerem , a teraz błąd wyskakuje.

Opublikowano

Witam wszystkich. Czy jest mozliwosc "wyjęcia" z cheatow Kamer'a Opcji:

1. Autopot

2. GM Detector

Dodanie Mobber Hacka, zeby to wszystko było "upchane" w 1 cheacie *.mix?

I wyjecia z Kamer Moda BuffBota i zrobienie go tez w pliku *.mix?

Oczywiscie jezeli kamer nie ma nic przeciwko.

Pozdrawiam.