Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Pomysły na cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

te wasze pomysły mnie rozwalają , jakim cudem możesz dzięki hackowi miec sm?

A co to tematu . to zrobić coś takiego jak inventory manager w kameramodzie który by wywalał określone itemy , albo wyczytywał tez itemy które leża na ziemi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pomysl na Auto Buy Bot czyli jak sama nazwa mowi na bota ktory automatycznie otwira sklepy i kupuje zeczy do ceny ktora sie wczesniej ustawia w opcjach jesli moj pomysl sie spodoban jakiemus programiscie/hackerwi to prosze o wykonanie takiego bota :)

Opublikowano

Oto mój pomysł na exp bota:

1. Auto Bicie z boja/wierzchowca/militara itp. (Czyli bez trzymania spacji bije - Start gdy na klikniesz np.: F7)

2. Auto Potowanie (Czerwone i Niebieski poty) + jak by się dało rosy i na kryta (Chyba da się)

3. Auto Pelerynki (Co ileś sekund sam wybierasz)

4. I do tego menu (Coś typu http://img404.imageshack.us/img404/8086/mh185.png)

Jeżeli ktoś się tego podejmie napisz pw, gg: 43642300

Jeżeli Ci pomogłem. Kliknij 1387468256-U352037.png, Dzięki :)

Opublikowano

Gdyby ktoś zrobił mi tego hacka, którego opiszę krótko poniżej byłbym mu dozgonnie wdzięczny :)

Do rzeczy, ma to polegać na tym, iż np. z v2 mogę sprzedać itemy, tak jak u handlarki - czyli prościej sprzedawanie na odległość.

Ułatwiło by to nie tylko mnie życie, ale wielu innym osobom. Działać miało by to na zasadzie np. ulepszania u kowala. ( 1 miejsce w eq i jazda :P )

Pozdrawiam :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a moze cos do kopania rudy np na V MT2

Niewalcz z idiota bo sciągnie Cię na swój poziom i zniszczy doświadczeniem!!!
Jak pomoglem daj plusika

Derides;PL Polecam nowy fajny inny serv.metina

Opublikowano

Ja także mam fajny pomysł zrobić takiego bota na dt żeby działał na tej zasadzie że wstawiamy go do dt i on tam stoi a gdy padnie bierze rozpocznij tutaj i gdy dochodzi do kowala to ulpesza wybrany itemek i wtedy trzeba go znowu ustawic w dt :) to rozwiązanie z rozpocznij tutaj można zrobić na zasadzie m2bob tylko poprostu żeby postać stała w miejscu i się leczyła i rozpoczynała tutaj :) i to by była największa misja że jak pojawi się kowal żeby bot automatycznie ulepszył dany itemek pomyślcie o tym :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja mianowicie szukam bot do zmiany średnich (NIE KAMER MOD) jeśli ma ktoś takie urządzenie niech poda link albo niech poda porty i ip do xenox mt2 s2

do kamero moda nieda sie dodac Xenoxmt2 :D

ja mianowicie szukam bot do zmiany średnich (NIE KAMER MOD) jeśli ma ktoś takie urządzenie niech poda link albo niech poda porty i ip do xenox mt2 s2

do kamero moda nieda sie dodac Xenoxmt2 :D
Opublikowano

Ja także mam fajny pomysł zrobić takiego bota na dt żeby działał na tej zasadzie że wstawiamy go do dt i on tam stoi a gdy padnie bierze rozpocznij tutaj i gdy dochodzi do kowala to ulpesza wybrany itemek i wtedy trzeba go znowu ustawic w dt :) to rozwiązanie z rozpocznij tutaj można zrobić na zasadzie m2bob tylko poprostu żeby postać stała w miejscu i się leczyła i rozpoczynała tutaj :) i to by była największa misja że jak pojawi się kowal żeby bot automatycznie ulepszył dany itemek pomyślcie o tym :)

Coś takiego jest ciężko wykonać o ile w ogóle można. Chociażby ze względu na to, że na 1 piętrze Metina nie ma zawsze ;)

Do tego kowal. Powiedzmy, że chcesz ulepszyć Broń a wyskoczy Ci Kowal od Zbroi i co ? Error ?

Opublikowano

Nie wiem czy wy takie coś byście potrzebowali... ale ja aktualnie bardzo tego potrzebuje. Informacji na temat szansy dropu wszystkich rzeczy w metin2. Jak miałem własny priv to wszystko było zawarte w bazach danych, ale teraz nie pamiętam dokładnie. Czy z polskiego METIN2 można wyciągnąć takie informacje ? o tym co dropi z jakiego potwora + % szansy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie wiem czy można do nazwać hackiem, ale tu opisze:

Potrzebuję modyfikacji do multiboxingu (więcej info na wiki), główne założenie do rozwijanie kilka postaci jednocześnie.

Mod musi pozwalać na sterowanie wszystkimi postaciami jednocześnie (gdy wciskam "w" w oknie A, do w oknach B,C itd również jest wciskany ten przycisk), mile widziana byłaby też analogiczna obsługa myszy (co chyba jest niemożliwe - windows nie przewiduje istnienia więcej niż jednej myszy). Obecnie testuję HotKeyNet, niestety gra błędnie interpretuje w ten sposób przekazywane klawisze A W S D. (jestem pewny, że je przekazuje ponieważ mogę pisać na czacie, ale poza nim nie ma żadnych reakcji)

Finalna wersja takiego modu powinna pozwalać na:

1 Zmiany trybu działania (czy okno nasłuchuje, wysyła polecenia, czy też je ignoruje)

Głównie chodzi by można było wykonywać w jednym trybie czynności na wybranych oknach/wszystkich oknach, czy tylko na aktywnym.

2 By po kliknięciu na mapie, nie była wysyłana informacja o kliknięciu, tylko o współrzędnych mapy - tak aby pozostałe postacie ruszyły we wskazane miejsce (a nie według orientacji kamery).

3 Przy zaznaczeniu potwora/NCP/gracza/rudy pozostałe postacie również go oznaczały, analogicznie zrobiony atak.

4 Tryb dla buffa, by wybierał cel z drużyny i używał skilli.

5 Tryb dla lura, by ignorował spacje.

Mod z założenia nie ma być kolejnym botem, ale zestawem narzędzi do administrowania wieloma postaciami jednocześnie.

Co nie wyklucza dołączenia pickupa, mimo wszystko nalegałbym aby skille były używane manualnie (najlepszą możliwością byłoby używanie skilli wszystkich/wybranej postaci z poziomu jednego okna)

Tutaj największe znaczenie by miała klawiszologia, aby można było moda używać przyjemnie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

elo z gory zaznacze ze ja sie kompletnie nie znam na programowaniu tego typu rzeczy ale wpadlem na pomysly o ile wgl jest realny do wykonania , wiec chodzi o stworzenie takiego hacka do metina PL nie zadnego priva ktory pomoze w dojsciu na kowala w DT . nie wiem czy jest mozliwy hack ktory nas przeniesie na wyzsze pietro lub da nam moze full absow na strzaly ,uniku i max na nieumarlych ale jesli cos by sie dalo zrobic to napiszcie :D

Opublikowano

ja proponuje napisac cos w rodzaju cheat engine w pytchonie

wogule najlepiej zbior hackow w pytchonie

wszystko co sie da multichack . bot . auto pot . wizualne efekty itd

Opublikowano

Siema mam pomysl dla was by ktos zrobil hacka ktory zaprasza ludzi do gildi w tym miejscu gdzie stoisz ale musisz wpisac jaki lvl minimalny i do jakiego lvla ma zapraszac a nie ze nawet 1 lvle zaprosi ;)mam nadzieje ze zrozumiale napisane-jesli niepotrzebnie dalem kolory to sry ;)

Pomogłem Daj +

sygnaturabywojkooox.jpg

Opublikowano

ja mam tez fajny pomysł zeby zrobić takie cos zeby wystawic np sklep ten kto kupi straci 2 razy wiecej kasy :]

offtop.gif

DAJLIKE! ! !

HollyMusic.pl

Opublikowano

Witam mam pomysł na fish bota do Tiveria.pl .

Pomysł polega na tym że po jakiś 10min - 15min (można ustalić)

zostanie gracz wylogowany / zmieniona postać

na modzie jest takie coś że loguje automatycznie na wybraną postać .

Wystarczy zrobić program do wylogowywania postaci a (Mod sam bd logował )

I nie trzeba pisać kodu do łowienia ryb .

Sam tak robie żeby nie pisać tego kodu .; )

Przydał by się program do automatycznego wylogowywania.

Opublikowano

Witam mam pomysł na fish bota do Tiveria.pl .

Pomysł polega na tym że po jakiś 10min - 15min (można ustalić)

zostanie gracz wylogowany / zmieniona postać

na modzie jest takie coś że loguje automatycznie na wybraną postać .

Wystarczy zrobić program do wylogowywania postaci a (Mod sam bd logował )

I nie trzeba pisać kodu do łowienia ryb .

Sam tak robie żeby nie pisać tego kodu .; )

Przydał by się program do automatycznego wylogowywania.

w modzie przepisuje sam kod. chyba że już coś zmienili i nie działa

__-Danonek-__ lubi to

nowe konto, KaMeR1337 nie działa

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam podobnego hacka do trade hack [WIEM ZE NIEISTNIEJE] ale niedokoncza trade hack po on też niedziała proponuje na stworzenie np. broni i wymienic sie na niom ale ona niebendzie prawdziwa oczywiscie urzytkownik ta akceptuj on broni niema a my mamy kase. taki hack polecam ,SORY ZA ORTO. oczywiscie moge pomuc w takim hacku coś tam wiem :) . prosze o administracje mpcforum o pomysleniem na tym pomysłem :) DAJ LAJKA :)

Opublikowano

Ja proponuję żeby świetnego hacka m2 boba ktoś zhackował żeby nie wyskakiwał error o płatnościach i żeby był za free

Myśle ze takie coś to nie lada wyczyn ale może kto wie?

Opublikowano

siemano. sluchajcie propozycja glupia, już była ale nie w takiej formie.

przydała by mi się modyfikacja na serwery sf2010 która pozwoliła by jak najszybciej zmieniać channele, (np. gdzieś w configu są zmienne dotyczace adresów, do niego wklejamy co potrzebujemy włączamy grę i po esc. mamy do wyboru gdzie chcemy przelogować, łącznie z wyborem postaci)

przydało by mi się to przy respie metinów gdzie jest szybka walka. niestety z moda nie mogę korzystać ;)

jeśli ktoś się zainteresuje - było by bardzo fajnie. pzdro

Opublikowano (edytowane)

Przydałby ExpHack ala m2bob/easymetin2! Bo wymienione sa platne!

Coz sie wiecej rozpisywac! to jest potrzebny hack! :) ale DARMOWY :D

2. Przydałby się teleport hack taki porządny ;p chyba kazdy wie po co ;p

3. przydałby sie hack pod nazwa np ,,KarasHack,, ;D w sensie ze jak mamy caly plecak rybek i tobol to klikamy cos i caly tobolek (sklep) zapelnia sie rybami za wybrana przez nas cene.

np wlaczamy jakiegos okienko wybieramy ,all rybki z plecaka do tobola, cena ,400k, i wystawia nam sklepek z wszystkimi rybkami jakie mamy za cene 400k :) oszczedzimy nerwow i czasu :D

Edytowane przez Ascott

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

``Pomogłem?? - Daj LIKE :)``

Pani Kasia mnie irytuje. ;O

Opublikowano

Przydalo by sie napewno Bota na Xenoxmt2 który sam wypłaca sm z banku poniewaz mozna tylko po 4 sm i to jest troche nudne :PJak ludzie na tym forum zbugują SM w Banku to dluugo trzeba to wyplacac.