Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Pomysły na cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cheat dający nieśmiertelność, o ile da się coś takiego zrobić, w co wątpię.

W teorii wszystko mozliwe, ostatnio w nostale ktos dodawal sobie kase, nie wizualnie...

TuByłaSygnatura.png

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W teorii wszystko mozliwe, ostatnio w nostale ktos dodawal sobie kase, nie wizualnie...

Czekam w takim razie na ten sam efekt w FIFA 15.

Wracając do Metin2 - program, który sam kupuje poty bez otwierania sklepu i chodzenia do M1.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Cheat dający nieśmiertelność, o ile da się coś takiego zrobić, w co wątpię.

Szaman Lek z usuniętą animacją leczenia + full szybkości zaklęcia daje ci prawie goda (ale możesz dednąć jak się w 10 na ciebie rzucą ) + kamer i buff bot i nie przejmujesz sie hp

-----------------------------------------------

502 Bad Gateway

504 Gateway Time-out

23/7 Na MPC :)

-----------------------------------------------

PandoraMT2  2016 - Filmik

PandoraMT2  2014 - Filmik

Opublikowano

Mi jest potrzebny cheat co działa podobnie lub tak samo jak wykrywacz GM tylko taki który by wykrywał innych graczy i przerywał akcje lub wylogowywał albo wyłaczał klienta i aby nie wywalało jak np. jest obok własny buff takie coś na PL

Opublikowano

Autopickup z duuuuuuuuuuuużym zasięgiem, i dużą prędkością podnoszenia przedmiotów (jak już jest to sory ale nie jestem spostrzegawczy, szukałem w internecie ale nic takiego nie ma są tylko z małym zasięgiem)

b42b25cd8d4ea7b4e40436f87d66af31e32d9979

Opublikowano

Autopickup z duuuuuuuuuuuużym zasięgiem, i dużą prędkością podnoszenia przedmiotów (jak już jest to sory ale nie jestem spostrzegawczy, szukałem w internecie ale nic takiego nie ma są tylko z małym zasięgiem)

M2Bob,płatny,ale podnosi bardzo szybko (ustawiasz sobie),podnosi wszystkie itemki,które są w zasięgu,można też ustawić jakie przedmioty ma podnosić.

Nie

Opublikowano (edytowane)

Wiele ludzi tu piszę o takich rzeczach, że porażka po prostu xD.

Dlatego zaproponuje coś co teorytycznie da się zrobić, a mianowicie bs'a który sellałby sztabki/bryłk itp.

Często na jakimś serwerze zmianki są drogie, a w eq możemy mieć tylko 2kkk przez co nie możemy zostawić switchbota na noc :).

Chodzi o to, że kiedy zacznie brakować nam kasy (0 yang, lub taka ilość, że nie będziemy mogli kupić zmianki) to switchbot/lub osobny program sprzeda jedną sztabkę :D.

Jeśli ktoś podjąłby się to pw :D.

Edytowane przez Mentalism
Opublikowano

Najlepiej stworzyć trade hacka ;D Nigdy nie istniał a może zaistnieć , chyba :D

Nie może z tego co wiem, bo potrzeba do tego zgody drugiego clienta, dopiero wtedy info przechodzi przez serwer.

Opublikowano

pamiętam jak kiedyś na PLu jakiś gościu w M2 grał na hackach i wyglądało to tak że biegało 5 postaci z dziwacznymi nickami która biegały po spocie i biły moby, a exp leciał dla 1 gościa. Wszystkie te postacie miały taki sam lv tak jakby były to jakieś kopie xD

są jeszcze takie hacki?

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

Generalnie na niektórych serwerach jest dużo rzeczy do ulepszania +0/9 i ręka boli od przeciągania.

A jak wiadomo na takich serwerach Magiczny Metal jest w sklepach, pomysł na hacka?

Bot który ulepsza z +0 do +9 [ metalami ] w 2-3 sekundy. Tak samo jak to jest z kowalem tylko, żeby ulepszał metalami.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Pomysł na hacka taki że jak mamy kamień duszy wojownika to jak wsadzimy go do broni to się powiedzie ałtomatycznie nie wiem czy coś takiego istnieje ale jak by ktoś dał rade to zrobić to proszę napisać 

Opublikowano

Jak w temacie wasze pomysły na cheaty .

Ja bym chciał hacka , że chodzisz nie widoczną postacią , i możesz na wh i exp botach grać czyli gm nie sprwadzi cię nie zbanuję , tylko moby będą widoczne które będą umierały :D

Opublikowano

A ja proponuję zrobić coś takiego jak "fishbot", nie chodzi mi o taki zwykły tępy który wszystkie rybki wyciąga w takim samym czasie.

Chodzi o to by program był inteligentny po wpisaniu liczmy ms do każdej ryby program mógł wybrać odpowiednią liczbe ms, co zwiększało by szansę na złowienie rybki.

Przykład :

Karaś - 2600 ms

Karp - 2800 ms

Węgorz - 2780 ms

Sum - 2890 ms

Program po zlokalizowaniu ryby Karasia wstrzymuje się do czasu 2600ms, po czym wyławia rybkę.

To jest jeden pomysł.

Drugim pomysłem jest program który mógłby zaznaczyć metiny na minimapie :)

husaberg.jpg?ZqeVnO9mpJKUydndo4ZmaQ

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A ja proponuje przywrócić drophacka.Gdyż próbowałem tak zrobic,ze skrzynia ucznia wyleciala z eq,ale nick nie zniknal i nie moglem podniesc,to samo z odłamkami smoczego kamienia nick nie zniknie i nie mozna podniesc.

/niereg. sygna