Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Pomysły na cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam Szukam Speedhacka do priva alcatra.pl

Pobrałem z strony kamera ale niestety on nie działa na tym serwie ( moge go odpali ale gdy wpisuje większą szybkość ataku to nic się nie zmienia ).

Jeśli jest ktoś taki kto umie zrobc lub naprawić tego hacka to prosze o pomoc.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngSzukamBot123 tu sugerujemy jakie cheaty można stworzyć a nie że się szuka cheata...

Mój pomysł na hack wygląda tak! Jest to multihack:

- Dmg Hack, z możliwością on-off (Będzie korzystał z plików w folderze w którym są zawarte pliki dmg hacka)

- Mobber Hack, z możliwością wyboru "daleka" z jakim miałyby się "przyciągać" (Mniej więcej żeby był suwak i było można ustawić odległość z jaką miały by się moby przyciągać, i aby było auto-przyciąganie np. 3s/5s itd.)

- Speed Hack, Z "suwakiem" w którym była by zawartość z jaką prędkością miała nasza postać się poruszać.

- Kowal Hack, Tutaj bez opisu :)

- KD/KS Reader, czytacz kamieni lub księg dla danego skilla.

- EXP Bot, Będzie podbiegał do mobów, sam używał mobber hacka itd.

- Fish Bot, aby miał do wyboru czas z jakim wędka ma wyciągać.

- AutoPot, Zwykły AP z możliwością wyboru od ilu hp ma się "leczyć.

Opublikowano

Jak by ktoś zrobił jakiegoś exp bota PROSTEGO (stoi w miejscu, trzyma atak, potuje się i luruje mobki peleryną) to byłby limit lajków przez miesiąc. Najlepiej w .exe, bo niektóre klienty mają zabezpieczenia. Ale .dll też może być (niewykrywalny jeśli się da  :D).

Opublikowano

kopaczBot  kiedys było cos takiego ale juz nie mozna tego nigdzie pobrac polegało by to na tym ze znajdujemy rude zaznaczamy ją i bot sam kopie

rude niby proste :D

Opublikowano (edytowane)

Ehhh... A więc tak :)
Po zarwanej nocce wpadłem na pomysł by ktoś napisał bota, który teleportuje się po wpisanych koordach (przez urzytkownika) i bije metki, bo jak zauważyłem pojawiają się w zbliżonych miejscach, fajnie by było jakby dodać wallhack'a żeby uniknąć napierania w tekstury, do tego wait hack, bo jest skuteczniejszy niż normalny atak, wiadomo auto-pot, pick-up wybranych itemków, może jakieś otwieranie lub coś i takie duperele, które mogłyby się przydać.  B)

W sumie taka sklejanka z różnych hack'ów dla leniwych grających na privkach.  :D

Edytowane przez Qduman
Opublikowano

z edytowac klienta metin2 pl zeby nie było widać mobów w dt nie było by lagów wiecej kont dało by sie wziąść  wiem ze tak sie da tylko nie wiem w którym piliczku sa te moby

Opublikowano

Cheat/bocik w pythonie

Zastosowanie : Kupowanie i łączenie petard u rybaka/ Kupowanie, wywalanie i podnoszenie petard u rybaka ( ten sam efekt )

Nazwa : zostawiam dla autora

Działa na : większości serwerów prywatnych

Da rade coś takiego zrobić ? 

Opublikowano

Czesc i czolem
mam pomysl na hacka dostepnego na kazdym sreverze
mianowicie chcialbym by w eq była zddjecta blokada ilosci yang by osoba na hacku mogla kupowac itemy wystawione np za 2.1kkk ;d

001ec5cb680b285a.png?1425487560063

Opublikowano

Nie wiem, czy to jest wykonalne, ale proszę o wykonanie jednego hacka, tzw. ''Bonus-switcher'', ale w innej odmianie.

-Wystarczy, żeby nie musiał zmieniać bonów, tylko ustawić je, aby były i działały, typu ustawiam śr 50, 15 luda, 15 otrucie i 15 kryt w sztyletach, i takie już będą, nie używając zmianki czy coś w tym stylu.

Trade-hack, nie wiem czy istnieje, czy będzie istniał, ale potrzebuję typu takiego:

-Włączam, wybieram plik metina, po czym klikam ''run''czy coś w tym stylu, metek sam się odpala, logujemy się, ktoś pokaże nam EQ na handlu, my klikamy accept i to będzie nasze, ale powiem tyle: trzeba pogrzebać w plikach metina, a najlepiej zrobić go na iMetin/PandoraMT2/EliteMT2/XenoxMT2. ;) Dzięki, jeśli ktoś zrobi. 

Opublikowano

A jak bym polecal aby ktos napisal bonusswitcher tak jak jest zrobiony przez misiekkantos dmg loader bo na wiekszosci serwrow juz bs niedziala its wszystki lunchery i pliki mix crashuja klienta :) tylko jedynie ten dmg loader od misiekantos jeszcze dziala :)

02441310898234901628.jpg

Opublikowano

Obejście na Dreikon.pl. To aż takie trudne, że nikt się jeszcze tego nie podjął?

Nie jest to trudne tylko nie każdy lubi poświecic X czasu żeby potem to upublicznić na tym forum.

Co dokładnie potrzeba  ? Wh ?

Marzy mi się hack który będzie sam znajdywał metiny.

Kamer mod.

Nie wiem, czy to jest wykonalne, ale proszę o wykonanie jednego hacka, tzw. ''Bonus-switcher'', ale w innej odmianie.

-Wystarczy, żeby nie musiał zmieniać bonów, tylko ustawić je, aby były i działały, typu ustawiam śr 50, 15 luda, 15 otrucie i 15 kryt w sztyletach, i takie już będą, nie używając zmianki czy coś w tym stylu.

Trade-hack, nie wiem czy istnieje, czy będzie istniał, ale potrzebuję typu takiego:

-Włączam, wybieram plik metina, po czym klikam ''run''czy coś w tym stylu, metek sam się odpala, logujemy się, ktoś pokaże nam EQ na handlu, my klikamy accept i to będzie nasze, ale powiem tyle: trzeba pogrzebać w plikach metina, a najlepiej zrobić go na iMetin/PandoraMT2/EliteMT2/XenoxMT2. ;) Dzięki, jeśli ktoś zrobi. 

Nie da się tego wykonać po stronie clienta , musiałbyś mieć dostęp do serwera czyli wtedy to już by nie był hack.

Opublikowano

A więc tak. Mamy WarriorHacka, NinjaHacka a co sądziecie żeby zrobić coś takiego na szamana :D 
Moim zdaniem jest to bardzo fajny pomysł . To tyle z mojej strony :D

Opublikowano (edytowane)

Nie jest to trudne tylko nie każdy lubi poświecic X czasu żeby potem to upublicznić na tym forum.

Co dokładnie potrzeba  ? Wh ?

Żebym mógł odpalić jakiegoś exp bota.

Spacja+pelki+autopickup.

Edytowane przez ~ Luka ~

UkINXJ3.jpg