Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze Pomysły na cheaty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kopaczBot  kiedys było cos takiego ale juz nie mozna tego nigdzie pobrac polegało by to na tym ze znajdujemy rude zaznaczamy ją i bot sam kopie

rude niby proste :D

przecież to istnieje, działa i ma się dobrze, jest w metin2mod od kamera :P do pobrania metin2mod.tk zależy czy chcesz na priva czy pl'a 

sam bawiłem się w to na ravi s1 ^^ przez jedną noc, ustawiony w m1 zapełnił 1,5 eq samymi rudami ^^

;)

• Odpowiedzi 393
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie wiem czy taki chack już ktos proponował bo nie czytałem wszystkiego ale mysle o czymś takim::

Na serverach ludzie czasami koncza gre i wystawiaja itemki po 1yang itp. 

Chodzi mi o to aby ten hack kupował wszystko co jest w sklepie, oczyswiście trzeba by zrobić ograniczenie np. do 10kk aby się nie nadziać na np. poty za 999kk 

d(^.^)b

666

Opublikowano (edytowane)

Skoro jest Ninja hack, na którym jest dmg na wirujący sztylet to TrueFaith umie zrobić DMG na skille, więc czemu go nie zrobi? choćby na ninje?? True mam nadzieję, że to czytasz i zwracam się z prośbą do Ciebie o stworzenie takiego hacka. Kto się ze mną zgadza niech da  mi lajka czy coś, by nie tworzył się nie potrzebny spam i aby True widział ile osób prosi go o takie coś. Być może doczekamy się działającego DMG Hacka ;

Pozdrawiam 

Edytowane przez XmassPro

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Hmm ja bym chcial takiego bota jak jest od mod.tk ale przy tym np do 5% wiecej na dropa / kryta / szycie / ludzi albo naprzyklad do 1k darmowego hp badz 50 defa. Cos co np da nam wieksze szanse na start w nowym serwie albo na ogolny poczatek z gra mt2 .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm ja bym chcial takiego bota jak jest od mod.tk ale przy tym np do 5% wiecej na dropa / kryta / szycie / ludzi albo naprzyklad do 1k darmowego hp badz 50 defa. Cos co np da nam wieksze szanse na start w nowym serwie albo na ogolny poczatek z gra mt2 .

O czym ty mówisz? Przecież żaden hack nie da ci +5% na drop jeżeli serwer na to nie pozwala xD

czarek10m lubi to

wbw0og.png

LOUIS VI MORDO CZŁOWIEKU

Opublikowano

Może bonusswitcher, który działa nie tylko na 5 slotów? :)

czarek10m lubi to

Czasem mam czegoś dość, ale nic mnie nie złamie

Bóg wie, że nie kłamię, siłę mam - jebać lament...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja marze o hacku który by polegał na podobnej zasadzie jak switchbot, lecz nie szukał bonów tylko po ustawieniu np. 5 bonów (dostępnych na serwerze) po 1 zmiance wchodziły by one ;3 I żebym miał go tylko ja <3:D

fisting12 lubi to
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym żeby ktoś zrobił lub dal linka do plików na ulepszanie itemów tylko że byłaby to mała kwota i bez ulepek np. ulepszanie epickich zbroi, mieczy i biżuterii wynosiłaby tylko 1k yang bez żadnych ulepszaczy takich jak diax itp. I prosze o szybka odpowiedz na ten temat

Opublikowano

Dałoby radę zrobić jakiś dodatek do moda czy swobodny plik, który po śmierci przywołuje i siada na konia? ;)

76561198093573641.png

Opublikowano

Fishbot, który na podstawie marmuru wykrywa jaka ryba jest łowiona i ustala odpowiedni czas do wyławiania. A tak właściwie to chyba już wszystko jest w modzie :P