Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Niedziałające cheaty

zbyszekpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym się spytać czemu na wersji CS 1.6 v32 by Łukasz nie działają czity ? i czy da się coś zrobić żeby działały ? proszę o szybką odp ... :D i tak na szczegółów nie chcę używać czitów w necie, lecz chcę z boty po tyrać na extreme :D

Opublikowano

Znalazłem tokio drift v1, lecz jak przyciskam F12 i F11 to mnie wyżuca ;/ da się te wyrzucanie jakoś offnac ?

Masz złego cs'a do tego czita. Nie powiem Ci na jakiej wersji działa bo sam nie wiem ;)

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siema ja tez mam ta wersje aim bota też nigdy niemogłem znaleźć ale WALHACKA znalazłem i działa perfekcyjnie oto link

To jest ukryta treść, proszę
instrukcja: włącz hacka 2. włącz cs 3. cs ci sie wtedy zatnie i musisz wtedy zmilmalizować i w hacku wyskoczy błąd i będzie pisało hack has ben sucersfull czy jakos tak naciskasz ok 4. malmilizujesz znowu cs i hack działa na botach i na servie daj + jeśli pomogłem a jeśli znalazłeś aima to daj link :DD

post-354315-0-05010600-1309025753_thumb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...