Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wtam ja mam takie pytanko istnieje w Cs 1.6 takie casko jak zBot .Czytalem instrukcje i powoli do tego dochodzilem ale nie wiem jak je zalaczyc .W instrukcji pisalo ,ze ma nadpisac plik ctrike na ten drugi cstrike i podczas wlaczania wcisnac H .No i tutaj sie gubie nie weim czy w menu czy w trakcie "wojny" ,jak na wojnie klikam H to wyskakuje mi okienko to zmieny crossfire i jakies tak zeczy takie jak "Go Go Go !"

prosze o pomoc ,nie umiem zalaczyc zBota !! T.T

Opublikowano

No dobra nie bede takim hamem i ci dam instukcje:)

1. ściągasz zboty ktore sa w foldzerze cstrike i wklejsasz je tam gdzie jest orginalny folder cstrike w folderze z csem

2. potem windows sie pyta czy podmienic te pliki to dajesz ok

3. wchodzisz w folder zbot i robisz folder o nazwie maps

4. i teraz wchodzisz na csa robissz swoj serv wciskasz h i dajesz quick add bot i czekasz az sie way pointy zaladuja (drogi ktorymi eda chodzic boty) Mozna tez sciagnac na internecie, jezeli je na necie sciagniesz to pamietaj zebys je wklejil potem do folderu maps. aha i na kazdej mapie sa inne way pointy wiec na inncyh mapkkach tez bedziesz muszial ladowac wiec lepiej poszukac juz gotiwych way pointow

5. mozesz grac z botkami

Jezeli pomoglem prosze o *****

18706.png

Linkinparkfan.jpg

29902.jpeg

29966.gif

Moje super elo pro sygny:)

@down

avbf.gif

afas.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...