Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Global Moderator - Meth0d

Gość Mounthains

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Mounthains
Opublikowano

Ostatnio wiele zmian zaszło w teamie MPCforum, więc chciałbym Wam przedstawić awans na rangę Global Moderatora - meth0d. Pomoc administracji i reszcie bardzo nam przykuła uwagę i chcemy się przekonać jak sobie poradzi na nowym stanowisku.

Gratuluję w imieniu Administracji MPC.

Pozdrawiam. Mou.

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gratulację. Mam nadzieję, że trochę raportów dla mnie zostanie :D

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Aaaaaa, meth0d, swój chłopak. Congratz. A mówiłeś, że nie masz szans na GM'a :)

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Zasłużony, gratki meth0d ;]

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Kto to jest method ? ...

Jeżeli jest z WR to nic dziwnego najpierw był wysyp globali z metina teraz wysyp globali z warrock

meth0d jest z csa ;]

Zobaczymy jak będzie modował i jak szybko mu władza odpierdoli

s2c77Oa.png

Opublikowano

Kto to jest method ? ...

Jeżeli jest z WR to nic dziwnego najpierw był wysyp globali z metina teraz wysyp globali z warrock

meth0d jest z csa ;]

Opublikowano

no chyba was pojebało ... taki lamus bojący się powiedzieć prosto do ludzia co myśli na GM'a ... cooollll

// Nie przypominam sobie takiej sytuacji? - Meth0d

na ja niestety tak, po tym jak rzekomo rozsyłałem keyloggi to od razu naskoczyłeś na mnie, zresztą jak cała banda lizodupów. potem Enzil został wywalony napisałeś

to że nie mam dostępu do AZ nie znaczy że nie wiem co tam się dzieje.

//Co do keylogów to twój kolega cie wystawił :)

Panu już podziękujemy.- Meth0d

daj dowód cwaniaku, pierdolić każdy potrafi, ja Ci powiem że np. teraz Andrzej ma zielone gacie, uwierzysz ?

zresztą jak już mnie żegnasz, to nie zapomnij napisać tematu w zbanowanych.

Nic ci nie muszę dawać , nie zbanuję cię.

tak szczerze to od dawna mam wyjebane, jestem tutaj tylko dla tego że lubię pomagać, i tyle, nie oczekuje niczego, żadnej łaski etc. mówię co chcę i do kogo chcę, bo taki jestem. I nie będę nikomu lizać dupy.

btw. lizajda dalej dupska.

Teraz Ty mi poliż.

Co by się nie działo na forum to Ten płacze.Ogarnij się chłopcze. Zachowujesz się jak gówniarz któremu ktoś łopatkę z piaskownicy podpierdolił.To że tobie nic na tym forum nie udało się osiągnąć po za tym że połowa userów ma Cie za idiotę to nie znaczy że inni muszą mieć taką samą karierę jak ty ... Normalny Admin za te twoje chamskie odzywki już dawno by Cie zbanował i skasował twoje zajebiste konto^^

Pozdro & Poćwicz

@Jednak Ban +1 Dla Mou! ;)

@TOP

Graty ;) GMów nigdy za mało

Gość Mounthains
Opublikowano

no chyba was pojebało ... taki lamus bojący się powiedzieć prosto do ludzia co myśli na GM'a ... cooollll

To, że robisz co chcesz to wyjdź na dwór i zrób to w realu. Są jasno zrobione regulaminy, których masz przestrzegać.

Dodatkowo myślisz, że ludzie się boją powiedzieć swoją opinię? Myślisz, że ta opinia zawsze musi być najgorsza? W jakim Ty świecie żyjesz człowieku.

To wszystko kończy się banem 7-dniowym. Jeżeli nie potrafisz zaakceptować naszego wyboru to nic tu po Tobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...