Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Trick na złoto ;)

kulkazioimalek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj pokaże wam jak działą trick na złoto :

Pkt 1. Idziemy do karczmy.

Pkt 2. W karczmie siedzi koleś zajmujący się hazardem ( 3 kubki trzeba wylosować kuleczke )

Teraz możemy zaczynać zabawe ;)

Stawiamy 10 złota. Przegrywamy ? trudno stawiamy 20 złota . Postawiliśmy 30 złota a jeśli wygramy dostaniemy 40 złota ;) Można tak w nieskończoność. Jeśli ktoś się nie boi bankructwa może stawiać np. 100 złota na początek.

W wypadku przegranej wystarczy poprostu postawić 2 tyle ile się przegrało ;)

Przegrana 10 złota Stawiamy 20 złota Przegrywamy 20 złota Stawiamy 40 złota i tak dalej i tak dalej.. Jeśli wygramy dostaniemy 2 tyle ile powinniśmy wygrać ;)

Trick jest stary , lecz nikt nie wsyawil go na forum.

Tu macie filmik:

Nie ja wymyśliłem ten trick!! Nikt nie wstawił tego na forum więc zrobiłem to ja !

Jeśli działa proszę moda o zdjęcie 5% ;)

Opublikowano

Matematycznie bardzo prosto jest udowodnic, ze jest to nieoplacalne. Gdyby wygrana byla wieksza niz 2x wlozona kwota, wtedy mozna by sie w to pobawic.

Po prostu jest zbyt duza szansa na to, ze nawet za 10 proba nam nic nie wejdzie i tracimy wtedy cale pieniadze. Nie jest nigdzie napisane w jaki sposob gra liczy prawdopodobnienstwo trafienia. Nam sie wydaje, ze w 1 na 3 proby teoretycznie powinno sie trafic. Nie wiadomo jednak jak to jest zaprogramowane.

W

To jest ukryta treść, proszę
temacie sa wypowiedzi ludzi, ktorzy stracili mnostwo pieniedzy na hazardzie w grze.

Shakes& Fidget zapraszam do gry

http://s10.sfgame.pl/index.php?rec=18908

Opublikowano

Matematycznie bardzo prosto jest udowodnic, ze jest to nieoplacalne. Gdyby wygrana byla wieksza niz 2x wlozona kwota, wtedy mozna by sie w to pobawic.

Po prostu jest zbyt duza szansa na to, ze nawet za 10 proba nam nic nie wejdzie i tracimy wtedy cale pieniadze. Nie jest nigdzie napisane w jaki sposob gra liczy prawdopodobnienstwo trafienia. Nam sie wydaje, ze w 1 na 3 proby teoretycznie powinno sie trafic. Nie wiadomo jednak jak to jest zaprogramowane.

W

To jest ukryta treść, proszę
temacie sa wypowiedzi ludzi, ktorzy stracili mnostwo pieniedzy na hazardzie w grze.

W 1h zarobilem 10.000 zlota na 20 lvl .. Więc to jest opłacalne

Opublikowano

hmm a gdzie pisze , że to Bug ?

To jest trick -,-

Bug jest stary , lecz nikt nie wsyawil go na forum.
Niewiesz co piszesz?
Opublikowano

Zaden trick i bug... jesli masz szczescie to wygrywasz, jesli nie to przegrywasz. Proste i logiczne. Bardziej bym to nazwal Loteria niz Trickiem =)

Opublikowano

Zaden trick i bug... jesli masz szczescie to wygrywasz, jesli nie to przegrywasz. Proste i logiczne. Bardziej bym to nazwal Loteria niz Trickiem =)

Dokladnie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chłopie, odkopałeś już kilka tematów. Nie rób tak, bo się zamieszanie robi. Wiem, że chcesz sobie nabijać posty, ale tutaj tego nie rób. Co do tematu to wypróbuję ten trick. ;)

"Here we are now. Entertain us."

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...