Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dem <-- Jak Zrobic

qpaka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kiedys było dużo.. np. tubi :D a ja mam teraz party z kolesiem ktory nie wykonuej zadnych ruchow przy sb i nie dostaje dc... to nie fair ;d

edit--

to co sie stanie jak wezme dodam do final att??

bedzie poprostu czasami uzywal fa ale nie bedzie walilo nim w potworki tak?

Opublikowano

bo ma no delay....lol ile moze w kolko pisac to samo xD

open skill.wz harepackerem

2xclick na 100.img

klik + obok skill

klkik + obok 1001005

klik na 1001005 zeby sie podswietlilo

ctrl+a

name action, type wzsubproperty

klik na action

ctrl+a

name 0,content sit,type wzstring property

zapisz skill.wz

z tym mozesz buegac z DEM obok mobow i nie dostaniesz dc + twoje att beda szybsze (bedziesz mial to samo co ten koles)

Opublikowano

A ja mam taki problem o_O

NET Framework 3.5 ściągnąłem, no i tylko się odpaliło. Help ? o___O

Eh nie wiem jak SS'a dać.

Jak otwieram to drzewko, to nie ma normalnych napisów po angielsku, tylko jakieś krzaczki O_O

wtfp.png

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

a ja mam problem i jak zamienie skill.wz i chcem wlaczyc maple to mi bleda wywala

@edit

To jest ukryta treść, proszę
tu ten blad

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

A ja mam dalej problem. Zrobiłem to już kilka razy. Prawdopodobnie ze 4. W tym jeden raz co jest na Mpcforum.com i nic. Ustawiam wszyściusieńko tak jak tam jest. Może po porstu ktoś dać to od z leechowania na załóżmy lvl 2 i 20 ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

panowie jest sprawa apropo demi...

pojawia sei duzo botow z demi ale sa one a/b lub dc co 5 sekund dlatego rposilbym o jakas rade lub realese jak zrobic demi dla powiedzmy lucky seven

wiem ze wiekszosc tego rodzaji hakow typu demi na l7/thunder bolta so priv lecz moze poradzicie jakiegos bota lub dacie link do poradnika jak zrobic..

bawilem sie duzo w harepackerze i niestety bez rezultatow...

z gory dzieki

Opublikowano

Nie dEMI tylko DEM, ludzie nauczcie się to rozróżniać! Co do DEM'a na L7 to musisz to zrobić przez HeRepacker'a, tuty znajdziesz wszędzie, co do patcherów od Simpsona, nie używaj ich, są już stare i nie działają :P

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano
Nie dEMI tylko DEM, ludzie nauczcie się to rozróżniać! Co do DEM'a na L7 to musisz to zrobić przez HeRepacker'a, tuty znajdziesz wszędzie, co do patcherów od Simpsona, nie używaj ich, są już stare i nie działają :P

ok przepraszam :D

to ja bym moze troche bardziej precyzyjnie :D

nie potrzebuje informacji ze sa :D

tylko gdzie :D

HeRepackera probowałem po swojemu probowałem zrobic tak jak do slash blasat i nic :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Up

Nie musisz mieć ND żeby DEM działał, a on pewnie ma zrobiony DEM na np. 10lvl, a jego skill w grze ma np. 11 lvl, dlatego ma DC.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...