Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[inne]Darmowe konto na darkorbit

Admin_Skorpel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak byś miał jakieś konto troszke rozwiniętę na pl2 był bym wdzięczny jak byś mi je dał ponieważ chciał bym pograć z kolegą ale szkoda mi kasy wydawać na tą grę od czasu do czasu owszem ale nie ciągle a ta gra wymaga żebyś codziennie w nią inwestował jak coś pisz gg 9128385 albo tutaj na pw

jusz konta niemam oddałem ale jak chcesz szybko zarobic uri polecam biobota

\

Opublikowano

ja osobiście nie polecam biobota do zbierania uri lepszy jest darmowy Valhalla Exim szybko zbiera nie jest wykrywalny i łatwy w użyciu

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Podaj przykłady kretynie.

I nikt ci nie każe pilnować regulaminu.

W szkole też tak robisz? widzisz że kolega jara szlugi to biegniesz do dyrektorki i zgłaszasz go? czy ty kurwa niepoważny jestes?

Multikonto?

Banuja bez powodu to co mam robic?. Probowalem sie dowiedziec za co dostalem bana na CTD ale chuj sie dowiedzialem. Na Maggocie tez ban. Wykurwiaj, bede mial kont tyle ile bd chcial, nie twoja sprawa pizdo.

Po pierwsze to temat do zamkniecia, bo koles oddal konto!

@C2D, Maggot666, CTD.

Multikonto, tak. To znacze masz 2 a teraz juz 3 konta, a mozna miec maxymalnie jeden.

Na kolegow nie donosze, ale na szmaty tak :) Przyklady? Kiedys, poczatek naszej znajomosci.

A co do bana, to nie bez powodu tylko za multikonto, ot powod. Kont mozesz miec 150, i i tak ban bedzie

na wszystkie. Tak, tak nikt mi nie kaze pilnowac regulaminu, no ale coz. Ty szmaciarzu na mnie kablowales jak kida mialem,

a ten twoj argument ze ja taki zyd. No co, napiszesz mi co takiego ty ostatnio wrzuciles jak koxu?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...