Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Odpalanie iBota

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 703
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Jak na razie jesteś moim Geniuszem ^^

Jeden Bocik chodzi od jakiś 5 minut i nie ma dc, a to zawsze jakieś postępy.

Dziękuje za pomoc +++

mylove.gif

Opublikowano

Ja mam takie pytanie bo botyna cliencie śmigają ładnie na wersji 1.1.8 ale tu sie pojawia problem a mianowicie ze mój komp nie wytrzymuje 3 silków a bardziej karta graficzna. A wersja 1.1.8 ma starą wersje clientlessa. Jest jakiś sposób żebym mógł odpalać boty i z clienta i z clientlessa tak żeby nie dostawać DC.

Bo chce właczyć pare botów z czego tylko jeden byłby na cliencie reszta na clientlessie.

Próbowałem skopiować bota na inną partycje i tam dać nowego bota 1.1.9 i odpalać nim postacie na clientlessie a na 1.1.8 tego jednego na cliencie, jednak dostaje DC na wszystkich botach po paru minutach

Opublikowano

na nowej wersji bota gdy odpalam 2 boty z clienta dostaje DC wiec jedynym rozwiazaniem jest urzywanie bota 1.1.8 ale jak mówie wtedy mam ograniczenie do góra 2 botów co nie jest zadowalające gdy miecha temu mogłem odpalać po 10 botów na Cl i 1 na cliencie i wszystko ładnie smigało

Opublikowano

Robilem tak jak w poradniku wszystko... caly post przeczytalem. loguje 1 min na serwie i dc... ;/ nie wiem gdzie blad robie... nic rezygnuje z bocenia i zabawy narazie. Moze kiedys bedzie latwiejszy dostep do bota.

Opublikowano

mam proble, Robię tak:

HS-->Launch Sro-->i mi sie silk nie wlacza

A pozniej gdzy chce odpalic silka juz bez HS to wyskakuje "info" ze inspekcja jest o.0

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

Opublikowano
.....szczyt nieogarniecia..... wiesz ze sam podales ten link?

to jest strona na ktorej jest ta java

lecz gdy sciagne jakos to (nie dziala)

Left%204%20Dead%20sygnatura.jpg

Najlepsze zabezpieczenie - Paczka po Lays

Opublikowano

Mam problem. Uzywam ibota juz od dawien dawna i wiem jak go uzywac. Ale od kiedy wszeld hs server to nie moge grac. Musze logowac sie przez edx loadera. A przez niego dostaje DC po okolo minucie na serwerze. W czym jest problem?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Mam takie małe pytanko, do tych co im ib0t działa... Czy gdy odpalacie HS serv czy silka, juz z załączonym HS'em to czy pojawia się wam ładowanie "Silkroad Guard" w prawym dolnym rogu?

Opublikowano

@Up dzięki

Hmm... nikt w moim temacie nie odpowiada, więc zapytam tutaj, może ktoś odpowie :P

Co mogłem zrobić źle, jeżeli po kliknięciu "Start" w launcherze silka (hs v2.1) wywala mi błąd (ten plik bat) "Client disconnected"? Bo to pewno z tego samego powodu dostaje dc na starym HSie :D W IPHS mam ip kompa (192.168.1.10), po wpisaniu komendy ipconfig (dla sprawdzenia) w commandzie wywala wlasnie to IP, więc tu chyba wszystko jest dobrze...

Opublikowano

@up mi tam dziala na pierwszym hsie jaki byl do sciagniecia na ibotforfun.blogspot.com i dziala od tego miesiaca co wszedl hs bez problemu bez pobieranie updatow javy czy cos.

@Fat w folderze z botem amsz fodler ibot neccesites wejdz tam i znajdz regocxfileswin7 i postepuj zgodnie z instrukcja

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...