Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak włamać się komuś na konto DarkOrbit?

RikTelner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnijcie się ludzie... po co odrazu minusy sadzić? stachursky ma rację :P Daj mi dosid to sam ci się włamę :P

#closerequest

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

OMG!!!

To jest ukryta treść, proszę

Tam gdzie server wpisujesz np. pl3 a w sid wchodzisz na jego konto klikasz ctrl + u później ctrl + f i wpisujesz var sid i będziesz miał tam tak '1231234123131245' Przykład.

Nie KlikajTEGO!!!

Chyba zbieram plusy taki ten guzik "+".

Opublikowano

Po co ty wogóle zadajesz pytania? Kurwa sadzisz minusy na prawo i na lewo . Ogarnij się dzieciaku.

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

OMG!!!

Tam gdzie server wpisujesz np. pl3 a w sid wchodzisz na jego konto klikasz ctrl + u później ctrl + f i wpisujesz var sid i będziesz miał tam tak '1231234123131245' Przykład.

hahahaha POJEB W HUJ JESTES xD

musisz kurwa wejsc na jego konto by kurwa sid zdobyc. wylogowac sie z jego konta, zalogowac sie przez SID. ale Ty kurwa pojebany jestes xf

Opublikowano

hahahaha POJEB W HUJ JESTES xD

musisz kurwa wejsc na jego konto by kurwa sid zdobyc. wylogowac sie z jego konta, zalogowac sie przez SID. ale Ty kurwa pojebany jestes xf

Teraz to mu pojechałeś xD

Opublikowano

OMG!!!

TO NIE DZIAŁA!!! Czytałeś mój post przynajmniej... minus. A reszcie co odpowiedziała ze standardami plus bo dużo minusów ktoś ponadawał.

Zmieniam zdanie... nie dam plusa bo jakiś freak dał mi minusa... kropka... seba , stachursky itp. dostali minusa , stachursky dostał przypadkowo plusa bo wiem że to on mi dał mi minusa...

Pytam sie ludzi normalnych , ale skoro nie umiesz czytać postów to poprostu nie pisz...

Opublikowano

TO NIE DZIAŁA!!! Czytałeś mój post przynajmniej... minus. A reszcie co odpowiedziała ze standardami plus bo dużo minusów ktoś ponadawał.

Zmieniam zdanie... nie dam plusa bo jakiś freak dał mi minusa... kropka... seba , stachursky itp. dostali minusa , stachursky dostał przypadkowo plusa bo wiem że to on mi dał mi minusa...

Pytam sie ludzi normalnych , ale skoro nie umiesz czytać postów to poprostu nie pisz...

http://www.mpcforum.pl/topic/293759-tut-jak-zalogowac-sie-za-pomoca-sid/ ; D

Działa, działa. Frajer jesteś to Ci nie działa. Co do tych Twoich pedalskich przekonań, że dałem Ci minusa to jesteś ciota i gówno wiesz. ;)

A na dowód, że nie dałem minusa do tej pory -

Pozdro & poćwicz. Jak mówię, do tej pory nie dałem minusa, ale teraz dam. Limit. :D

A reszcie plusy. :D

//edit: No i już limit minusów zmarnowany. ; (

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/293759-tut-jak-zalogowac-sie-za-pomoca-sid/ ; D

Działa, działa. Frajer jesteś to Ci nie działa. Co do tych Twoich pedalskich przekonań, że dałem Ci minusa to jesteś ciota i gówno wiesz. ;)

A na dowód, że nie dałem minusa do tej pory -

Pozdro & poćwicz. Jak mówię, do tej pory nie dałem minusa, ale teraz dam. Limit. :D

A reszcie plusy. :D

//edit: No i już limit minusów zmarnowany. ; (

stachursky kogo ty chcesz na pałe nabić? Przecież każdy umie wkleić czyjeś punkty z innego tematu na miejsce tego co było... ale musze przyznać że wygląda na prawdziwie... plus za kreatywność , minus za kłamstwo.

Gość Mounthains
Opublikowano

Teraz bez flamewara. Bo polecą bany.

Opublikowano

Plus dla JestemHackiem dzięki za wyjaśnienie.

Mounthains mnie ostrzegasz? To przeczytaj sobie od pierwszego posta do tego... jak do wszystkich sie >przyłóż ciężko do pracy< tak jak do mnie sie >przyłożyłeś< to 1/10 populacji forum będzie wykasowane

>< chciałem to inaczej określić bo to co bym napisał zamiast tego byłoby chamskie.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

DOSid musi dzialac, bo inaczej nikt by sie na zadne konto nie mogl zalogowac :D

Ps. @Up to juz jest offtop, czemu nie edytowales post'a?

I myslisz ze kogos te twoje plusy i minusy obchodza?

Chcecie to dajcie se 50000 minusow mi :D

Opublikowano

I co KidModzie tego temaciku nie zamkniesz ? Przecież to tak samo jak piractwo podchodzi pod paragraf gdyż można uznać to za włamanie co może być konsekwencją wyniszczenia dorobku innej osoby. Poprostu nie chciałeś żeby inne osoby miały cracka do bota i zamykałeś te tematy!!!. więcej do powiedzenia narazie nie mam.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

I co KidModzie tego temaciku nie zamkniesz ? Przecież to tak samo jak piractwo podchodzi pod paragraf gdyż można uznać to za włamanie co może być konsekwencją wyniszczenia dorobku innej osoby. Poprostu nie chciałeś żeby inne osoby miały cracka do bota i zamykałeś te tematy!!!. więcej do powiedzenia narazie nie mam.

kombass ma racje... to podlega pod prawo Polskie i jest to piractwo , z drugiej strony , to forum jest pełne botów i bugów do różnych gier więc... to tak samo jak strony z torrentami , niby darmowe ale pod prawo nie podlega , i tak wszyscy pobierają co chcą i kiedy chcą.

Opublikowano

to prawda kidmod juz dawno powinien zamnknac ten temat a tego nie zrobil czyli ma w tym jakis interes bo on cracki do inka juz ma wiec pozamykal tematy i sie cieszy

Pomogłem ??? Daj + to nic nie kosztuje a mi pomaga :P

rosomak.png

Opublikowano

Kurwa mać jesteście POJEBANE PIZDY!!! KURWA PISZESZ COŚ W TEMACIE?!? KURWA SPOSÓB DZIAŁA TYLKO TAKI POJEB JAK TY NIE POTRAFISZ. Kurwa dzieci downa........

Nie KlikajTEGO!!!

Chyba zbieram plusy taki ten guzik "+".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...