Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BoT Łowisko] pijaczek by kurpiq

KURPIQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grę wyłączyli z powodu bugów zaistniałych w grze, włączą jak naprawią ; )

A czy kolega mógłby jeszcze podać link do downloadu ? ; ) Au oczywiście. ; )

• Odpowiedzi 595
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

w google wpiszesz au3 pierwszy link i na stronie jest download

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Dajcie link do tej gry, bo u mnie jej nie ma ;/

Opublikowano

Fajnie byłoby zmodyfikować ten skrypt aby:

-wciskał spację do momentu gdy wskaźnik pod wędką dojdzie do pewnego momentu a potem puszczał na np. 0,5 sek. i tak w kółko...

Ustawianie czasów wciskania i przerwy nie zawsze działa, zależy jak duża ryba bierze,reszta jest ok.

Myślę, że KURPIQ dasz rade to zmienić.

Zrywa mi dużo ryb a przy tak zmodyfikowanym skrypcie wskażnik napięcia żyłki byłby praktycznie ciągle w jednym miejscu.

KURPIQ - pomyśl o tym ;)

Opublikowano

w sumie można zrobić by wychwytywał by kolory paska ale musielibyśmy mieć pasek u sb widoczny (jakas mała ryba bierze) i zeby ustalic ze jak spadnie ponizej to zeby wcisnol spacje e.w jak powyżej innego to puscil

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

dobra a na czym polega to edytowanie tych 2 linijek bo na filmiku powiedziane by pasek byl po srodku a ja nie wiem ocb

Feel the beat!

Opublikowano

ja jestem zielony więc prosze o pomoc. O co chodzi edytuj ?? Czy ktoś mi powie dokładnie jak to zrobić nie wiem notatniku albo gdzie trzeba kliknąć żeby edytować lub jak tam jest prosze o pomoc z góry dzięki

League Of Legends :)

Opublikowano

hmm jak ledwo zarzuci przynete to od razu ciagnie a jak jest branie caly czas zielona strzalka zamalo idzie a czerwona od razu zrywa powiedz ktos na czym polega ta edycja tych linijek

Feel the beat!

Opublikowano

edycja polega na zmianie cyfry (podane w intr jakie linijki)

co do zamykania okien to jak będzę miał okazję to pokaże gdzie dać 2 pkt (kursor ustawic przy 2 oknie) a ze ciągnie ciągle to źle ustawiasz kursor na spławiku

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

no zmieniam te cyfry w nawiasach ale roznicy nie widze xD

hmm caly czas mi zrywa

$wojna = PixelSearch($kp[0] - 30 , $kp[1] - 30 , $kp[0] + 30 , $kp[1] + 30 , 0x000000, 10, 2)

zmieniając z 30 na większa liczbę.

wszystkie 30 zmienic ?? bo pozmienialem na 50 i error wyskakuje

edycja polega na zmianie cyfry (podane w intr jakie linijki)

no ale jak mam sobie wylosowac jakies liczby na chybil trafil ?

Feel the beat!

Opublikowano

nie to zmieniasz tylko sleep

to co jest pod space down i space up albo jedno albo drugie

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

w sumie można zrobić by wychwytywał by kolory paska ale musielibyśmy mieć pasek u sb widoczny (jakas mała ryba bierze) i zeby ustalic ze jak spadnie ponizej to zeby wcisnol spacje e.w jak powyżej innego to puscil

To może spróbuj bo ja to tak niebardzo łapie się w tych kodach ( edycja twojego kodu to już pestka, ale napisać to od podstaw to dla mnie magia ;) )

CHyba że mi wytłumaczysz jakoś jak, co i z czym w tych skryptach to może powalcze ;)

Opublikowano

jutro (może ale nie pewne) zacznę coś myśleć o tym ale mam fize do poprawy ale postaram się napisać coś co do gry to musiscie mi powiedzieć jak jeszcze poza tym żę spławik ucieka w dół widać że ryba bierze (albo wymyśleć jak po spławiku to poznać (mam już pewien pomysł)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

musisz dobrze ustawić gdzie jest czarny kolor na spławiku

to wie ktoś po czym widać (poza że spławik ciągnie) że ryba bierze albo pomysł jak zrobić by ruszyło z ciągnięciem

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

jedynie spławik informuje o braniu...

w innym miejscu tego nie widać.

Skrypt musiałby działać tak ( o ile tak się da ) :

-ustawienie piksela na spławiku tak jak teraz jest aby włączał spację

-zamiast czasu w parametrach

To jest ukryta treść, proszę

ustawić włączanie i wyłączanie spacji po dojściu paska do danego piksela.

myśle że jakoś to się da zrobić.

Opublikowano

tragedia to nie działa w połowie jak zahaczy rybę to staje albo jak jest większą ryba to się zrywa haczyk a do tego ten pasek się nie utrzymuje w tym miejscu tylko spada i nie raz dojdzie do zera

Opublikowano

dziś kolo 6 rano pisałem ten skrypt że w zależności o pasek ale mi to zbytnio nie szło potem może to sprawdzę jeszcze

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

dziś kolo 6 rano pisałem ten skrypt że w zależności o pasek ale mi to zbytnio nie szło potem może to sprawdzę jeszcze

Cześć , sluchaj bot działa bez zarzutu i jest zrobiony dobrze i wielkie gratulacje ale podziele sie tym co zauwazylem bo widze tutaj gracze maja problem ...

problem nr 1 , jesli konfigurujecie bota na oknie gry wciskajac f1 i macie polozenie strony , to polozenie strony musi byc caly czas takie samo jak w konfiguracji i bedzie czekal w miejscu az wezmie splawik i zacznie lowic

problem nr 2 , siedze juz godzine nak konfiguracja i doszlem do wniosku ze da sie wylowic na tym nawet 30 kg suma ale nie o to przeciez chodzi chodzi aby odejsc od kapa i zarabiac i lvlowac a wiec zaleznosci o jakich autor bota mowi

w linijkach 27 i 28 bodajze sa jak najbardziej trafne i slusznie autor zauwazyl ze warto konfigurowac najpierw jedna opcje czyli pierwsza lowienia ryby w prawo kiedy pasek jednak wychacza poza i pisze ryba sie zerwala nalezy zwiekszyc druga opcje o 5 i 10 i obserwowac , takim poczynaniem mozna umiejscowic pasek na srodku badz na jego 75 procent chodz ja go ustawiam na 35 % bo niektory ryby szarpia wiec ida do gory ale nigdy nie ustawicie go na wszystkie ryby z powodu iz to jest zalezne od losowania.

dziekuje za uwage

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...