Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prozba] Tasker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po ostatnim update metin2 wykrywa Taskera jako cheat do metin2 a mianowicie juz sobie nie poexpimy sposobem Waithack + Mobbhack v1 (tasker) a wiec zwracam sie do Was z prozba o zrobienie "obejscia" ? do taskera tak aby dzialal bez zarzutów . Dzieki

Opublikowano

kurcze twoim sposobem też ;/

nie wiem czy dobrze robie ale rozpkowuje bypassa do głównego folderu i robie pokolei jak napisałes i wykrywa ;/ i nie wiem czemu tez mnie kicka przy ExpIsEASY3 ;| poradz mi coś konkretnego bo juz mnie biała gorączka bierze ;D

Opublikowano

Misiekantos253 co prawda to prawda twoj sposob dziala tylko malo obcykani tego nie ogarną .. i niewiem jak w XP ale w 7-ce plik EagleNT.sys mialem w sciezce c:\Windows\system32\Drivers\EagleNT.sys zmien to ;)

Opublikowano (edytowane)

@UP oj nie jestem mało obcykany ;) tylko ze pisało że zmiany w rejestrze tylko w przypadku jak chcemy używać cheatengine wiec myslalem ze zbędne

jeszcze jedno, czemu w okienku Twórca-Właściciel nie umie dać odmów? daje zastosuj i odmów znika?

Edytowane przez przemo007
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...