Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sokoła +9 Czy lwia +9 z NNO ?

marcus15

Co lepsze do pvp z wojem sokoła +9 czy lwia tarcza +9 z nno?  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co lepsze do pvp z wojem soko?a +9 czy lwia tarcza +9 z nno?

• soko?a
      12
    • lwia
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sokola bo przeważnie grają all wojem ^^:D

Jak sie ta nuta nazywa PW -http://w242.wrzuta.pl/audio/6lcuNfQqKLz/jak_sie_to_nazywa_bo_potrzebne_bardzo_do_przetestowania_bassu

Opublikowano

jak masz abs w eq ( bizuteria zbroja) to bierz lwia , natomiast jak jesteś bez abs używaj sokola

Opublikowano

Myślę, że sokola :) ma abs. A lwia również dobra. Włóż do sokoła +9 nno i będzie okee .

Jestem za Realem Madryt :]

xqez5d.png

Opublikowano

Moim zdaniem lwia +9 z nno :-) bo walnie ci omdlenie to 2 skille ci wrabie... a tak to moze nie trafi ;x

Opublikowano

do expa lwia lepsza ale sokola do pvp ale wybral bym sokola poniewaz czesto np w v2 nopki z innych krolest wbijaja-.-

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

lwia , wy chcecie zmieniać tarcze jak ktoś walnie szarze ? tylko szarza nie ładuje sie 5minut , ja wybrałbym sokola ,

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Lepiej do pvp nada się lwia...

Zresztą możesz w grze przeprowadzić test z kolegą w czym lepiej ci się będzie walczyć

cooltext459401035.gif

cooltext459401348.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...