Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Udostępniam wam daty powstania serwerów :

Monastyr[14] 17 lipca 2007

Feniks 27 listopada 2007

Obsydian 27 marca 2008

Twierdza 8 maja 2008

Astral 25 sierpnia 2008

Grymuar 18 września 2008

Almanach 28 października 2008

Onyks 15 grudnia 2008

Agronas 23 grudnia 2008

Gromo 14 stycznia 2009

Arkantes 22 stycznia 2009

Monolit 4 lutego 2009[15]

Exandros 4 marca 2009

Kirian 25 marca 2009

Eteor 6 kwietnia 2009

Serwandes 9 czerwca 2009

Elares 10 września 2009

Phobos 24 września 2009

Deimos 5 listopada 2009

Endurion 12 listopada 2009

Candia 14 stycznia 2010

Orion 3 lutego 2010

Kronos 2 marca 2010

Phantos 29 czerwca 2010

Syriusz 16 września 2010

alvinj.png

Opublikowano (edytowane)

Dzieki za Info.

Patrzcie kiedy powstało najwięcej serwerów, aż 11 ( ! ) w 2009 roku! Czyli największa popularność mmo Metin2 przypadła na rok 2009 i pewnie firma miała największe zyski decydując sie na wydawanie kolejnych serwerów tak "dzień po dniu" co patrząc z perspektywy czasu dla mnie wydaję się straszną głupotą i zobaczcie jaki to ma ogromny wpływ na stan dzisiejszych serwerów. Połowa z obecnych jest wypustoszała, większość uciekła na privy tak jak miało to miejsce i w moim przypadku.

Rok 2007 - początki gracze zapoznawali się z grą - w sumie 2 serwery na rozkręcenie interesu.

Rok 2008 - znaczna poprawa dochodzi 7 serwerów i myśle, że to trzeba było na tym kończyć ...

Rok 2009 - 11 serwerów - najlepszy okres świetności, a zarazem popełnienie największych błedów, yang sprzedawali tylko prywatni gracze gdzie cena za 1kk dochodziła do 10zł. Stopniowy rozwój botów.

Rok 2010 - 5 serwerów identycznie jak w roku 2008 ? Małe kroki do kryzysu jaki obserwujemy dzisiaj.

Rok 2011 -??? | Nadal brak jakiegokolwiek serwera . Ten rok pokazał skutki działania botów. Również widoczny duży udział graczy z nielegalnym oprogramowaniem. Czy możemy tu mówić o porażce firmy gameforge i jej stopniowego wycofywania się z projektu? Bo i tak dość długo bo aż 4 lata trwal jeśli można już mówić o tej grze w czasie przeszłym...

A najpopularniejsze serwy to zawsze bedą s1 i s2 i myślę, że s24 chocby ze względu na tamtejsze "legendy" typu stulejarz. Żaluję, że nie zagrałem na tym serwie w tatmtym czasie. A do tego gdy wyjdzie s26 tak pod koniec roku być może jest w planach na styczeń 2012 roku będzie to najlepszy serwer obok tych co wymieniłem i jedyny taki ze względu na dużą przestrzeń w odsętpie czaswoym od s25. Bedzie to mix graczy ze starych serwerów i privów i największy poziom gdyż bedą to doświadczeni gracze. To będzie serw LEGENDA. ( i na to liczy Gf to dla nich ostatnia decha ratunku i dlatego zwlekaja z wydaniem tego serwera)

Edytowane przez MamWasNooby

eee

wspomuszcie mnie minusami ----

GRAM NA S 26

Czy naprafde potszebny mi slofnik jenzyka polskjego?

Opublikowano

Dzieki za Info.

Patrzcie kiedy powstało najwięcej serwerów, aż 11 ( ! ) w 2009 roku! Czyli największa popularność mmo Metin2 przypadła na rok 2009 i pewnie firma miała największe zyski decydując sie na wydawanie kolejnych serwerów tak "dzień po dniu" co patrząc z perspektywy czasu dla mnie wydaję się straszną głupotą i zobaczcie jaki to ma ogromny wpływ na stan dzisiejszych serwerów. Połowa z obecnych jest wypustoszała, większość uciekła na privy tak jak miało to miejsce i w moim przypadku.

Rok 2007 - początki gracze zapoznawali się z grą - w sumie 2 serwery na rozkręcenie interesu.

Rok 2008 - znaczna poprawa dochodzi 7 serwerów i myśle, że to trzeba było na tym kończyć ...

Rok 2009 - 11 serwerów - najlepszy okres świetności, a zarazem popełnienie największych błedów, yang sprzedawali tylko prywatni gracze gdzie cena za 1kk dochodziła do 10zł. Stopniowy rozwój botów.

Rok 2010 - 5 serwerów identycznie jak w roku 2008 ? Małe kroki do kryzysu jaki obserwujemy dzisiaj.

Rok 2011 -??? | Nadal brak jakiegokolwiek serwera . Ten rok pokazał skutki działania botów. Również widoczny duży udział graczy z nielegalnym oprogramowaniem. Czy możemy tu mówić o porażce firmy gameforge i jej stopniowego wycofywania się z projektu? Bo i tak dość długo bo aż 4 lata trwal jeśli można już mówić o tej grze w czasie przeszłym...

Dokładnie. 2009r. GF po prostu świętowało zyski. A teraz ? Pfff już czerwiec i dalej noc o.O

JA PIERDOLE

Opublikowano (edytowane)

koreński metin ma już 6 lat, stoi gdzieś od 2005, jeśli nie 2004... wątpię by GF dorównał korei, myślę że dotrwa do końca tego roku a potem skończy projekt lub zrobi od zera, kasując wszystko (najlepsze rozwiązanie) i próbować dążyć do niepopełnienia tych samych błędów

Edytowane przez Flynn
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...