Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Łowisko quiz co chcesz!

extara

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wlaczam lowisko czekam az zaladuje sie gra , wlaczam cheat engine i firefox.exe , klikam kostke (quiz) , klikam enable .... i ustawiam na 0,01 i odsiwerzam i nie ma zagraj za 10000tys srebniakow , pojebane to troche za 1 razem bylo a a 2 juz kurwa nie ;/////

post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

DAJ MINUSA JESLI UMIESZ :)

Opublikowano

wlaczam lowisko czekam az zaladuje sie gra , wlaczam cheat engine i firefox.exe , klikam kostke (quiz) , klikam enable .... i ustawiam na 0,01 i odsiwerzam i nie ma zagraj za 10000tys srebniakow , pojebane to troche za 1 razem bylo a a 2 juz kurwa nie ;/////

Zmień date w prawym dolnym rogu na pasku o 1 dzień do przodu i odśwież powinno pomóc

Opublikowano

Zmień date w prawym dolnym rogu na pasku o 1 dzień do przodu i odśwież powinno pomóc

No tak, powinno... Tylko, że mu kasa przepadnie a przedmiotu nie bedzie mial.

donguraleskosygna.jpg

Opublikowano

No tak, powinno... Tylko, że mu kasa przepadnie a przedmiotu nie bedzie mial.

Zmieniam co Chwile date do przodu a przedmioty cały czas masz :) Zdobycze : Spinning Bonox Drive oraz super mocny haczyk

Słabsze : 200drimms 10tys monet srebrnych haczyk 6kg

Opublikowano

Jezu, ludzie. Jak korzystacie z Firefoxa, to nie wybieracie firefox.exe tylko plugin-container.exe. Wybieracie z boku Cheat Engine(musi być ten nowszy, żeby miał speedhacka) speed hack, wybieracie 0.01 lub 0.1 i klikacie Enable. Potem wchodzicie w to i macie... Na monety można grać raz na 12godzin, więc nie płakać. Z datą nie kombinujcie, bo Wam przepadną itemki - z sieciami tak samo jest.; pp

@EDIT

Haha, to już nie działa... Użyłem speeda 0.03, śledziłem to, i miałem na górze odkryte obrazki, gdy kliknąłem tam co powinno być na 100%(15k drimów), wyskoczył haczyk 0.7kg... Ja pier****.

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666
Opublikowano

To teraz cofnij sobie date do tej prawdziwej i zobacz . ;]

Cofnołem date a przedmioty zostały na swoim miejscu :) Najlepiej korzystając z cheat engine używać opere

Opublikowano

mati1242 skoro mowisz ze co 12 godzin to minelo juz 16 i nie moge drugi raz za kase

za monety mozna raz na dobe chyba

Opublikowano

Nic nie śmiga, nie kłam. ;p Serwer jest wyłączony, bo aktualizacje robią. Dokładniej pisze:

To jest ukryta treść, proszę

A dalej to np., że jest tarło, albo sztorm, itp ;p

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

Opublikowano

porsze oto twoja szybka odpowiedz kurde no nie wiem no jak zbiore 10 tysiaków to wam powiem bo mnie cały dzień nie było i tera dopiero pomaniacze troche :) dam edita jak będzie działać/nie będzie.

@edit

TAK NADAL TO DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xD xD xD (sory ale już nie gram w łowisko jak jeszcze wymyślę jakieś nowe boty/cheaty do tej gry oczywiście wrzucę zrobie topica)

Nudy ;c

Opublikowano

Mnie to przestało działać i pokazuje obrazki, a jak się klika to wyskakuje w ogóle co innego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...