Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] BFH vs. Play4Free

Scre3n

BFH vs. Play4Free  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co wolisz? BFH czy P4F?

• Battlefield Heroes
    • Battlefield Play4Free

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja wolę BFH, ponieważ jest oryginalny, a P4F śmierdzi BF2 i BC2, lepiej zrezygnować z kilku gównianych broni i grac w BF2 niż w P4F...

BFH ma niepowtarzalne mapy i bronie. System emotek i ubrań, mało jest gier w których jest tyle możliwości.

Opublikowano

Oczywiście BFH właśnie ze względu, na bardzo przeze mnie uwielbianą grafikę alla TF2. Podobna mi się to w grach typu FPP czy TPP. (np. MicroVolts)

System Emotek jest spokojny :) (czyt. spoko)

BF P4F śmierdzi klasycznymi wojenkami, których nienawidzę.

@OFFTOPIC

Sygnatura do oddania w profilu!

Opublikowano

BFP4F !!! 4Ever !!!

Tak wam powiem że P4F dopiero się rozwija, są dodawane kolejne mapy, bronie, ubrania a w najbliższym czasie zostaną dodane także nowe pojazdy powietrzne !

OndteAw.png
Opublikowano

BFH, dlaczego?

ma badzo przyjemna grafike, prawie wszystkie bronie mozna kupic za kase zdobywana w grze, sa czasem eventy w ktorych latwo o darmowe bf found'y (nie wiem jak to sie pisze) tylko po kilku tygodniach grania troche sie nudzi granie 1 klasa ale po dluzszej przerwie zowu jest ochota na ta gre, fajne efekty dzwiekowe i wogle textura gry

Opublikowano

P4F ma zajebistą grywalność i fajną grafę. To, że trzeba płacić za niektóre itemy to nie problem. Najgorsze jest to, że nie ma jeszcze (bo ma być) listy i nie ma jak z ziomkiem pograć bo niby jest opcja ale zawsze servy są full.

であるSpidoo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...