Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KB z GG opłacalne ?

grindzio19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam kupić KBota

To jest ukryta treść, proszę
i nie wiem czy warto dołożyć do tego z wersją GG bo jeszcze miesc. temu ta funkcja nie była najlepsza(częste recon. z winy bota bo net mam z vectry 24mb/s ) Czy jest już ona dopracowana ? Czy warto dołożyć do wersji z GG ?

...

Opublikowano

Jak ci nie chce się robić wrót to jest bardzo opłacalna :)

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Ja mam kbota z GG to powiem Ci na konto wchodze co tydzien popolowac ;) a na tygodniu bocik mi wrotka robi ammo mozna nazbierac 2 mln x2 akurat na kubiki :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Powiem tak, lepiej kup podwajacz na skrzynki za 50zl oszczedzone, zostanie 5 zl na butelke Cocacoli 2 litry, a szybciej uri bedziesz na boxach zbierac niz z Galaxy :)

Opublikowano

Popieram. Zależy czy będziesz go aktualizował...

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Ja polecam ci kupić wersję bez GG i podwajacz skrzynek ;) Wrota sobie zrobisz bez problemu bo ammo będziesz miał mnóstwo z darmówek ;), więc co to za problem zrobić np. gamme z zielonki :)

A i polecam ci kupić z oficjalnej strony kbota

To jest ukryta treść, proszę
Ja kupowałem u Andryxa/xy i dogadałem się w 10 minut. Na Ivana odpowiedź czekałem jakąś godzinę i się nie doczekałem. A jeśli koniecznie chcesz z wrotami to 15€to około 60 zł a nie 90 -,-

Pozdro

Pomogłem? Daj +

Żal mi noobów zbierających minusy.

Opublikowano

Czyn ktoś z was kupował już np. u Ivana? Moj angielski jest bardzo slaby czy dam rade się dogadać? aha i czy muszę mieć na kuponie euro czy mogą to być PLN'y?

Opublikowano

Tak, możesz się z nim dogadać w PLN :D i tak można zamienić walutę PLN na euro :D

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

wejdź sobie na kbotik.com i tam masz kontakt skype z każdym z tej strony :> 60zł za kbota z GG więc lepiej nie przepłacać tego 30zł :)

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Dobra to biorę z GG a jeszcze pytanko czy Kbot jest na 1 konto i 1 kraj czy 1 konto i na nim mogę się na wszystkich krajach zalogować i korzystać z niego

A i jak mam zapłacić ?

...

Opublikowano

Jedna licencja KBota jest na jedno ID. Każde konto (nawet różniące się serwerem, tzn jedno konto na pl1 i pl2 ma różne id) więc kbot jest tylko na 1 konto i 1 serwer.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Dobra to biorę z GG a jeszcze pytanko czy Kbot jest na 1 konto i 1 kraj czy 1 konto i na nim mogę się na wszystkich krajach zalogować i korzystać z niego

A i jak mam zapłacić ?

Zaplacic polecam PaySafeCard za 20zl, lub UKash.

A co do KBota, raz na byle jakiego Jabbera kupujesz na nim konto, po czym mozesz logowac sie z dowolnego KBota na swiecie :)

Opublikowano

Albo ja źle zrozumiałem albo wypowiedzi NoobKillera(tu zrozumiałem że można na innych krajach) i arka001(a tu że nie) się różnią :unsure: :huh:

AHa i zapłacić mam 3x20zł ?

...

Opublikowano

Kurde nie ! Wystarczy 1 PSC za 20zł!

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

tak 60zł:P jak chcesz bota z GG :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

no czyli mam w najbliższym punkcie sprzedaży(lewiatan na osiedlu :D ) kupić 3 kupony(czy tam jakieś karty ) po 20zł ta?? i tam będą jakieś kody i ja mam je wysłać ruskom a oni mi dadzą licencje ta ??

...

Opublikowano

Dokładnie :> Poczytaj sobie mój poradnik :)

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Masz w poradnikach... To jest u góry...

Sorry za spam :(

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Dobra znalazłem twój poradnik czyli mój zakup różni się tylko tym że daje im 60zł :) a nie 20zł jak w poradniku i mam opcje GG

Sory za spam ale wolę się upewnić niż później pluć sobie w gardło

Ej to w końcu jest on tylko na 1kraj czy wiele krajów(oczywiście wszystkie na 1 koncie)

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...