Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KB z GG opłacalne ?

grindzio19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko na jedno ID ;[

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Nie rozumiem o co chodzi ci z tymi krajami.

Masz konto o loginie aaaa i haśle bbbb.

Na tym koncie założyłeś sobie "konta" (nie wiem jak to inaczej określić) na serwerach : pl1, pl2, pl3, gb2, br1.

Na serwerze pl1 masz id 111111

Na serwerze pl2 masz id 222222

Na serwerze pl3 masz id 333333

Na serwerze gb2 masz id 444444

Na serwerze br1 masz id 555555

Kupujesz licencję, podajesz id np. 333333.

I od tego momentu, na kontach o id 111111, 222222, 444444, 555555 kbot NIE BĘDZIE DZIAŁAŁ, a jedynie na id 333333.

Mam nadzieję że jasno to wytłumaczyłem.

Gość Pan Maciek
Opublikowano

@Up

Bedzie dzialac, jesli kupisz, lub jesli jest tam licencja testowa!

Opublikowano

To na pewno będę mógł zmienić licencje po zakupie KB z GG ? Bo np konto mi się znudzi albo będzie już nieopłacalne grac na tym kraju bo za dużo pro i cheaterów będzie ( jak np PL1 przynajmniej jak dla mnie )

Sory że już tyle razy to napisałem ale wolę się pytać niż później żałować

...

Opublikowano

Tak będziesz mógł ale za opłatą ;<

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Haha, Combo powinieneś raczej napisać :

Źródło -

To jest ukryta treść, proszę

Nawet link do obrazka ten sam :

To jest ukryta treść, proszę

Żeby nie było że offtop:

Tak, można zmienić id, jednak za opłatą (dokładnej ceny nie znam, wiem że u Bossera kiedyś było 5zł)

Opublikowano

Dobra widzę że będzie lipa ze zmianą :/ Także doradźcie mi ma go używać na PL1 (mam konto prawię FE 15lvl prawie nie bocone ) czy zagrać na jakimś kraju gdzie mało ludzi i słabi i stać się koksem ?

...

Opublikowano

ehh widzę że nikt nie wie wiec ja raczej wybiorę tę 2 opcję

Edit:To w takim razie jaki serwer wybrać aby było mało ludzi , słabi i tanio na handlu (dobrze by było jakiś glob lub pl w ostatecznosci jakiś eng.

...

Opublikowano

Wszyscy się napalacie na tanie i małe serwery. A tak naprawdę, to potem gówno z tego jest. Po kilku tygodniach macie fają fe. I co z tego, skoro na bitkach latają raz na jakiś czas, a z 700 graczy online na mapach spotkasz 4... :/

Najfajniej się gra np. na pl1, tylko minusem takiego serwera są drogie aukcje - głównie boostery i pakiety niewidek oraz niektóre dodatki :)

Gość Pan Maciek
Opublikowano

@Grindzio

Triple post.

Graj na wiekszych serwach, kupisz all za uri z bota :D

Wszyscy się napalacie na tanie i małe serwery. A tak naprawdę, to potem gówno z tego jest. Po kilku tygodniach macie fają fe. I co z tego, skoro na bitkach latają raz na jakiś czas, a z 700 graczy online na mapach spotkasz 4... :/

Najfajniej się gra np. na pl1, tylko minusem takiego serwera są drogie aukcje - głównie boostery i pakiety niewidek oraz niektóre dodatki :)

Popieram, nie warto grac na "noob" serwach :)

Opublikowano

Dzięki za odp. Chyba jednak wrócę do PL1. Ej a może coś pośredniego wziąć nie noobski serwer ani nie bardzo zaludniony (może PL3 albo glob ?)

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...