Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Umiejętności Pp

bronek13x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak w temacie chodzi mi o UMIEJĘTNOŚCI więc tak brzmi pytanie jakie UMIEJĘTNOŚCI uzupełniać pp aby być pro golcem ??

Kupic lubi to

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Zależy czy wolisz być myśliwym czy zbieraczem :P

bronek13x lubi to

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

witam jak w temacie chodzi mi o UMIEJĘTNOŚCI więc tak brzmi pytanie jakie UMIEJĘTNOŚCI uzupełniać pp aby być pro golcem ??

Żeby być PRO golcem jak to ty ująłeś musiałbyś mieć takie PRO konto jak ja :D A na poważnie to musisz mieć Cybernatyke na maxa / rakietologie też/ manewry unikowe / Technologie osłony/ Mechanizmy osłony no i Kalibracje....i to dać może dzieś tak 36 PP...ja gdy rozwinąłem wszystkie te umiejętności wsadzałem punkty w Materiały wybuchowe ( smartem powalam :D ) + Teoria namierzania.... Mechatronika też na maxa mam wybudowaną i chwale ją sobie bo golca naprawia w kilka sekund mając premkę + robota najlepszego ( no i oczywiście mechatronika )

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Hmm, z tego co się orientuję to materiały wybuchowe nie działają na smarta o.O A jedynie na gówniane miny których nikt nie używa.

• Technologia osłony
  • Mechanizmy osłon
  • Cybernetyka
  • Manewry unikowe
  • Rakietologia
  • Optymalizacja poszycia
  • Kalibracja
  • Teoria namierzania

Ten kolor - umiejętności najpotrzebniejsze.

Ten kolor - nie tak ważne, jednak bardzo przydatne.

Ten kolor - osobiście uważam, że mało przydatne jednak zawsze coś da (polecałbym zamiast tego mechatronikę, jednak nie przydaje się ona w trakcie walki, lecz po niej)

Kolory także oznaczają kolejność rozdawania pp (im bardziej potrzebne tym wcześniej dajemy w nie pp, chociaż to dość oczywiste :) )

To są te umiejętności, które przydają się w walce z innymi graczami, jednak oczywiście jest to podział wg własnego widzimisię ;)

bronek13x lubi to
Opublikowano

Hmm, z tego co się orientuję to materiały wybuchowe nie działają na smarta o.O A jedynie na gówniane miny których nikt nie używa.

• Technologia osłony
  • Mechanizmy osłon
  • Cybernetyka
  • Manewry unikowe
  • Rakietologia
  • Optymalizacja poszycia
  • Kalibracja
  • Teoria namierzania

Ten kolor - umiejętności najpotrzebniejsze.

Ten kolor - nie tak ważne, jednak bardzo przydatne.

Ten kolor - osobiście uważam, że mało przydatne jednak zawsze coś da (polecałbym zamiast tego mechatronikę, jednak nie przydaje się ona w trakcie walki, lecz po niej)

To są te umiejętności, które przydają się w walce z innymi graczami.

Materiały Wybuchowe działają na smarty :) W końcu to jest 10 min naraz.

arrek001 lubi to

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

dzięki połowe z tego już mam uzupełnione czyli 20 pp dzięki dla każdego +czy - i do tego 5 *

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Materiały Wybuchowe działają na smarty :) W końcu to jest 10 min naraz.

Jak nie wiesz to kurwa nie pisz. To co, na stabilną też działają materiały wybuchowe? W końcu to też jest z 10 min.

Opublikowano (edytowane)

Jak nie wiesz to kurwa nie pisz. To co, na stabilną też działają materiały wybuchowe? W końcu to też jest z 10 min.

Gdyby babcia miała wąsy to byłby dziadek.....Czy ty umiesz czytać ze zrozumieniem opis danej umiejętności ?! Jest wyraźnie napisane Eksplozji. A jeśli mi się wydaje to Stabilna nie wybucha tylko tworzy bańkę chroniącą nas 3 sekundy.... Jeśli chłopcze przydzielisz Punkty w te Materiały Wybuchowe w profilu tak jak to zrobilem i wypróbujesz je to wtedy dyskutuj bo gówno wiesz a chcesz się popisać.,

Edytowane przez kombass
Paweł88888888 lubi to

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Ale jest napisane eksplozjii min

OMG....Smart to 10 min + 100 Xenomitu !!....w Smarcie też są miny. -.-

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

Kombass ile walisz takim smartem z wszelkimi pp do dodatkowych obrażeń od wybuchu? xD

Mając Detonacje | 2/2 walnę 61.200 smartem a Materiały Wybuchowe 3/5 już mają większy zasięg smarty.

1371988330-U644589.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...