Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

hack do zhypermu juz jest

maniek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

przychodzę z dobra wiadomością mianowicie dziś (przed chwila) idę sobie przez stadium a tam "siedzi jak by na krzesce dk i bije nie ruszając sie nawet wszystko do okola padało nic nie dropiac ledwo sie potwor pojawiał i ginoł jak w cm żeby nie bylo żadnego dw ani nic nie było w pobliżu tylko ja i on

proszę administracje o nie usuwania tego potu mowie co widziałem szukam w googlach ale nie mogę znaleźć może wy coś znajdziecie

Opublikowano

Tez widzialem tego kolesia w Drg secie siedzacego w atlans a obok niego padaly mooby.Zauwazylem ze kiedy wypadl Jevel postac wstala,zabrala jevel i wrocila do pierwotnej postaci.Moim zdaniem jest to bot a nie hack.

To jest ukryta treść, proszę
-link do screnn ktory przedstawia "siedzenie"^^

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

ja widziałem tez w drag ale miał spirit sword miał urie ale zachowywał sie tak samo był na stadium jak mu dałem trade albo party nie anulowało sie a on dalej bil aha jaka jest komenda żeby nie odbierać tych komend pamiętam coś z /reqestoff ale nie działa może ktoś powiedzieć dokladniej

Opublikowano

właśnie daj nazwie albo coś bądź człowiekiem daj nazwę albo chodziarz jego możliwości to już będzie łatwiej albo jaka nazwę ma po sciagniecu na dysk