Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ilość uridium dziennie na bocie

aspion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taką rozkminę - jakim cudem niektórzy mówią, że są wstanie zarobić 250 k uridium w ciągu dnia? No sory, ja w 24 h bez podwajacza ledwo 40 k uri [czyli z podwajaczem koło 80] więc gdzie tu jest 250 k? Czy po prostu chcą się dowartościować kłamstwem?

Opublikowano

Ja zbieram na 24h z Kbot i podwajaczem 160k urki...

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

To bylo zanim ludzie napalili sie na KBota :)

Licze ze teraz dostaniecie po banie, i znow moje 250k dziennie wroci :D

Na serio, tyle dziennie zbieralem lajtowo. Teraz zbiera zamiast po 10k na godzine po 6-8k na godzine :(

Gość Pan Maciek
Opublikowano

killer a te 8 6 k to z podwajaczem tak wyciagasz czy bez

Oczywiscie z podwajaczem :)

Opublikowano

mi jak zostawiałem na 6 h to od 10-46k(max to w 6h:31min miałem 45500ur)i uri zbierało ( jak miałem jakimś fartem licencje na 2 dni) bez podwajacza

...

Opublikowano

a wie ktos jak jest z tym sprawdzaniem kont co ile tak mniej wiecej robia i czy kazdego bociaza wychacza czy jak uzywa ktos np kbota umiejetnie to wtedy nie złąpia takiego?

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Zobaczymy.

Kiedys opieralo sie o to, ze byl skrypt, szukal botow, jak znalazl to banowali wszystkich jednego dnia by nie wyedzieli za jakiego bota konkretnie dostali bana.

Teraz? Chuj wie, pewnie przeleca konta po czasie online, i logowaniach :D

Opublikowano

Witam drogich panów. Nie jestem obeznany, można wiedzieć skąd ten Podwajacz bierzecie?

uridium -> pakiety korzysci -> podwajacz

koszt 45 zl

Opublikowano

Nie wiem jakim cudem, mając podkręconego leonka FS zbieram wyłącznie 1,5k-2 k w godzinę, czasem mniej, wątpie czy te 20 prędkości więcej na vedze tyle daje. Czy to może z mojego biobota wynika, który jest gorszy od kbota?

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Nie wiem jakim cudem, mając podkręconego leonka FS zbieram wyłącznie 1,5k-2 k w godzinę, czasem mniej, wątpie czy te 20 prędkości więcej na vedze tyle daje. Czy to może z mojego biobota wynika, który jest gorszy od kbota?

1. Wynika z bocenia:

a) Na 1 gali

B) Bocisz na alieny?

c) Podwajacz :)

d) Pamietajmy o podkreceniu zlotem :D

Opublikowano

Żebyś ty wiedział ile w boceniu daje 20 prędkości więcej. Oczywiście wina też bota, płatne zawsze są lepsze

Ja z Golcem FS (o 10 wolniejszy) zbierałem po max. 3k / h tera z wegą FS ok 4k / h

Opublikowano

1. Wynika z bocenia:

a) Na 1 gali

B) Bocisz na alieny?

c) Podwajacz :)

d) Pamietajmy o podkreceniu zlotem :D

Tak, bocę na 1 gali [zbieram boxy], podwajacz mam zamiark upić, napędy podkręcone na ponad 20 tyś. minut więc na trochę starczy. Ostatnio nawet spada do 1k uri/ h

Chyba będę musiał kupić kbota...

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Kup Bota, Kup Podwajacz, Zbieraj boxy na x-8 :)

Opublikowano

Kup Bota, Kup Podwajacz, Zbieraj boxy na x-8 :)

Ale tam są częściej wrogowie, więc chyba lepiej jak będę bocił na x-1. Czy może na x-8 jest więcej z boxów?

Opublikowano

Ale tam są częściej wrogowie, więc chyba lepiej jak będę bocił na x-1. Czy może na x-8 jest więcej z boxów?

Jak masz powyżej 7 lvl to nie boć już na x-1...tylko na innej mapie.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Jak masz powyżej 7 lvl to nie boć już na x-1...tylko na innej mapie.

Właśnie specjalnie nie wbijam, żeby bezpiecznie na x-1 bocić

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Właśnie specjalnie nie wbijam, żeby bezpiecznie na x-1 bocić

Na x-8 zadko kiedy mnie kto ubija, a i tak mam milion kuponow z GalaxyGates, z darmowej energi :)

A zbiory sa 2x wieksze niz na 1 gali :D

Opublikowano

ja nie urzywam botów to nie wiem ale wole nawet nie ryzykować utratą konta ja wole jak normalny i porządny gracz grać i to jest dobre :) przynajmniej mam potem sfatysfakcje z gry a nie naboci się i potem nie bd miała sensu cała gra pozdrawiam all bocących

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

ja nie urzywam botów to nie wiem ale wole nawet nie ryzykować utratą konta ja wole jak normalny i porządny gracz grać i to jest dobre :) przynajmniej mam potem sfatysfakcje z gry a nie naboci się i potem nie bd miała sensu cała gra pozdrawiam all bocących

Dobra ziomuś, ale my tu nie piszemy czy to ma sens czy nie. Nie będę pakował w tą grę kilkuset zł, żeby się pobawić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...