Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba do mpcforumowiczów.

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Forum ma już prawie 2 lata, jednak dzisiaj po raz pierwszy mam okazję Was o coś prosić. Prośba moja brzmi następująco :

Jeśli masz swoją stronę internetową, bloga, forum czy cokolwiek innego wiszącego w Internecie, umieść do naszego forum linka o treści :

<a href="http://www.mpcforum.pl"> MPCforum.pl - Cheaty do gier Online</a>

Pomoże nam to znacznie w promocji forum.

Z góry dzięki!

Pozdrawiam, Kokosz!

Opublikowano

[url="http://www.mpcforum.pl"]MPCforum.pl - Cheaty do gier Online[/url]

Masz w bbcode ;P.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Ja te z się postaram promować MPCForum bo to super Forum.

PS: Chciałbym założyć forum o spritach z Dragon Ball'a ale nie wiem na jakiej stronie tworzy się forum. Napiszcie jakie znacie będe wdzięczny i może dam 5 stars za pomoc.:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja wstawiłem na własną stronę(flyffguide.bnx.pl), niestety użytkowników na niej brak :(

Ale i tak pomagam w reklamowaniu :)

Zygatom ale chcesz zrobić forum czy stronkę ja polecam stronkę taką jak moja :)

wejdź tu: bnx.pl ;)

Edit down:

Ja jestem za :D

Opublikowano

Dzięki wielkie :) Wrzućcie adresy stron, gdzie daliście linki :) Może stworzymy specjalną rangę dla was :)

Opublikowano

Ja chcem rangem Krzykacz >D

Stronka to: Kaka024.dbv.pl

Userów nie ma a wizyty są :)

bez gif.

Opublikowano

xD

Ja chociaż pisałem wyżej napisze jeszcze raz jestem za specjalnymi rangami :D

Ale zeby nie były tak jak dla dzieci ze specjalnej szkoły :P

Pozatym poszukam jeszcze jakiś stronek na których zareklamuje :)

Opublikowano

:P umieszcze to na swoim blogu o ptc.. ;p moze z biegem czasu jak rozreklamuje to miedzy forami to ktos bedzie odwiedzal was ;D noo dobra ja lece dalej pisac.. ;p

http://najlepszeptc.blogspot.com/

zachęcam do wbijania, poświęce dla Forum paseczek z boku bloga ;D

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@Xlife

Człowieku, spam gg by tylko zaszkodził, bez problemu da sie cos takiego zalatwic, ale gorzej z efektem.. Forum nie potrzebuje reklamy tylko reform.. Rzadko ktos kogo zapytam na (innym forum o haxach, przykladowo gp) nie wie co to jest mpc.. Po prostu, ludzie juz nie lubią mpc ...... Ktos napisal topic, ze to niby moderatorzy sie opierdzielają, ja tam nie wiem ^_^. Ale odp admina mnie normalnie rozsmieszyla, "forum sie rozwija" LOL. No jeżeli newbie są na zaawansowanym poziomie, znaja delphie/php i inne bzdury to rozumiem.. Lecz sposob pisania ich postow daje sobie wiele do zyczenia (to tak btw) ^^..

Co do topicu przydalby sie banner.. Mozna w jakichs toplistach wrzucac baner mpc.. Tylko wyrozniajacy sie bo sam napis to pff :)

Opublikowano

Co do rozsyłania spamu na gg, moim zdaniem głupota. Nie chcemy 10-latków na forum.

Forum ostatnimi czasy ma kryzys, zgodzę się z tym. Aktualnie planujemy małą rewolucję, mamy nadzieję że Wam się spodoba... Ale o tym niedługo, jak wszystko zostanie skończone.

Logo..hmm... przydałoby się nowe, lecz widać nie mamy grafików na forum, a 2 konta vip są nadal do rozdania. :)

Pozdrawiam

Emerytura

Może kiedyś...

Opublikowano

Co do rozsyłania wiadomości na gg, z tym problemu by nie było, osobiście nawet taki program kiedyś napisałem, aczkolwiek takie zachowanie źle świadczy o forum no i jak ziomal napisał "Nie chcemy 10-latków na forum."

Co do znajdywania nowych userów to tak naprawde najważniejsze są 2 rzeczy

1. Google (pod hasłami typu "cheaty do gier" "cheaty do tibi" "hacki do tibi" itp do wszystkich gier) przy czym forum musi zachęcić żeby ktoś taki został na stałe.

2. Rozreklamowanie forum u znajomych

Wrzuć.se! - zachęcam do dyskusji na temat mojej stronki do uploadowania obrazków przez ich bezpośrednie wklejanie na stronę!

Opublikowano

Gdy w życie wejdzie "rewolucja" na forum powinno to poprawić aktualną sytuacje i być może sporo nowych userów przybędzie i będziecie się więcej udzielać ;)

Opublikowano

http://www.ligasqad.dbv.pl/news.php

Macie Po Lewej Panel :) Mam paru userow :D

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Opublikowano

no to jest dobry pomysl :) mozna ladnie wypromowac forum :)

... Jest Taka Zasada, Nie Kazdy Ja Zna ... Wolnosc Zaczyna Sie Tam, Gdzie Konczy Sie Strach ...

8ad88ce0251d47d6.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja już dałem link i ten napis w mojej charakterystyce w metal damage. Zrobie konto na www.plemiona.pl bo tam wiele osób gra :) A wy też rzucajcie w swoich podpisach postaci na grach interetowych :]

k2networkiv2.png
Opublikowano
Hum.. w plemionach za link z reklamami i linkami referencyjnymi można bana załapać... wiem bo gram...

Bana! ja tam nie gram za dużo w to i nie wiem ale nawet jak otrzymam bana na słabym koncie to co mi z tego zrobię nowe :)

k2networkiv2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...