Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow, Tbc & Wotlk | Download.

Rhasta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam pewien problem ;/ Chce spatchować gre do 3.3.5a, narazie mam 3.2.0. Jak klikam na instalke patcha to nic sie nie dzieje ;/ Nie wiem co jest grane. Wyłączałem antywira, resetowałem kompa, ściągałem od nowa i nadal to samo.

Opublikowano

Mam pewne pytanie, otóż chcę grać na sunwellu, pobrałem podstawkę WoW, teraz instaluje wotlk ( bo mam konto na ten dodatek ), i czy muszę pobrać jeszcze TBC, aby wejść na serwa?

Z góry dzięki za odpowiedź.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

"Jak zagrać na patchu 3.3.5?"

Ściągasz wszystkie dziesięć linków, które są pod tym napisem.

I instalujesz w takiej kolejności jak tam są.

Opublikowano

mam problem z WotLK'iem nie wiem gdzie wkleic te pliki :, common2.MPQ , patch2.MPQ , lichking.MPQ , patch.MPQ ,

Ktos napisze gdzie to dac .

PS. nie mam folderu Data

(- .(- . -). -)

Opublikowano

Witam mam taka mala banie:D otoz mam wowa na plycie co prawda kazdy wie jaka jest ikonka instalatora zwyklego wowa taki smoczek no i jak wlaczam ta ikonke ( mam biale ekranik bez smoczka smoczek lapie po jakichs 150 wyjeciu plyty i wlozeniu pononownie :) ] klikam instalator i jest ze nie prawidlowa aplikacja systemu win32 ( mam netframework.)

walnij MINUSA;)

nicki na serwerach : mattis, mordulek

Opublikowano

Witam mam taka mala banie:D otoz mam wowa na plycie co prawda kazdy wie jaka jest ikonka instalatora zwyklego wowa taki smoczek no i jak wlaczam ta ikonke ( mam biale ekranik bez smoczka smoczek lapie po jakichs 150 wyjeciu plyty i wlozeniu pononownie :) ] klikam instalator i jest ze nie prawidlowa aplikacja systemu win32 ( mam netframework.)

Płyta oryginalna czy kopiowane?

Jeżeli oryginalna to może się zarysowała albo coś, sprawdź na czyimś komputerze czy działa.

Jeżeli kopiowana to zapewne jakieś pliki zostały uszkodzone.

Zawsze możesz sobie WoW'a pobrać.

Opublikowano

@UP juz działa zła płyta:P Miałem na 2 płytach i zapomniałem, że jedna jest rozwalona :P Tak moge pobrac ale to strata czasu skoro ma sie go na plycie :) WoWa i patche mam do tbc i 2.4.3 juz torrentem pobieram wotlk i patche do 3.3.5 wiec prawdopodobnie jutro albo po jutrze bede pykał na jakims serwerze:)

walnij MINUSA;)

nicki na serwerach : mattis, mordulek

Opublikowano

Ja mam taki problem że chcę grać na serwerze, który wymaga wersji 3.3.5a. Mam właśnie tą wersję, ale gdy włączam grę pobiera mi patcha 4.0.0. Mam go instalować czy nie będę mógł wtedy grać na tym serwie? I jak ominąć tą aktualizację?

Opublikowano

Ja mam taki problem że chcę grać na serwerze, który wymaga wersji 3.3.5a. Mam właśnie tą wersję, ale gdy włączam grę pobiera mi patcha 4.0.0. Mam go instalować czy nie będę mógł wtedy grać na tym serwie? I jak ominąć tą aktualizację?

Odpal grę przez WoW.exe a nie przez Luncher.exe

Opublikowano

Odpal grę przez WoW.exe a nie przez Luncher.exe

Odpalam, ale już w grze jak się loguję jest pobieranie aktualizacji a później: "Patch required" i mnie wywala z gry.

Opublikowano

pewnie masz 3.3.5 a nie a, sprawdź dokladnie zgodność patchy

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano (edytowane)

pewnie masz 3.3.5 a nie a, sprawdź dokladnie zgodność patchy

Mam wersje 3.3.5.12340 a jak ściągnąłem patch 3.3.5-3.3.5a to miał taki sam numerek i jak chciałem zainstalować wyskoczyło że patch nie jest potrzebny bo mam właśnie tą wersje.

A ile powinien zajmować WoW w wersji 3.3.5a, bo ja mam niecałe 8GB i wydaje mi się że to przez to. Ściągam z torrentów coś co zajmuje 16GB może zadziała.

Edytowane przez patus163
Opublikowano

Mam wersje 3.3.5.12340 a jak ściągnąłem patch 3.3.5-3.3.5a to miał taki sam numerek i jak chciałem zainstalować wyskoczyło że patch nie jest potrzebny bo mam właśnie tą wersje.

A ile powinien zajmować WoW w wersji 3.3.5a, bo ja mam niecałe 8GB i wydaje mi się że to przez to. Ściągam z torrentów coś co zajmuje 16GB może zadziała.

Mi WoW z TBC tyle zajmuje, więc coś z grą pomyliłeś.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...