Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wow, Tbc & Wotlk | Download.

Rhasta

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem czy mi się ściągnie bo 4.5GB z prędkością 500kb/s :/

kogo to do ***** obchodzi? warn /mikey

Opublikowano

Witam. Mam takie pytanko, a zarazem prośbę. Otóż, nigdy nie grałem w Wow-a, a wraz z moimi rl-ami mamy na to ochotę. Nie mamy oryginalnej płyty z grą, ani nic. Mogę poprosić o linki do wszystkich potrzebnych rzeczy do gry na jakimś darmowym serwie zatwierdzonym przez Blizzard, bo słyszałem że jest taki.

Sory, że odświeżam stary temat, ale po co otwierać nowy.

Opublikowano

Żeby zagrać na

To jest ukryta treść, proszę
serwerze, to tym downloaderem pobieram najpierw WoW, później WoW: TBC i na końcu WoW: WOTLK? Jak to ściągnę to jakie patche mam pobierać? (pierwszy raz będę grał w WoW'a, jestem zielony :/)

Za pomoc daję + do limitu :)

//Zakaz gifów-Dektored

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Mam taki problem, pobrałem tego downloadera i jak instaluje WoW'a Wotlk to gdy jest 42% wyskakuje taki błąd, i pisze albo wyślij raport o błedach albo nie wysyłaj. I tak w kólko co zrobić??? Proszę o oDpowiedz albo tutaj albo na PW

offtop1at9.gif

Nie offtopujmy na naszym pięknym i wspaniałym forum : ))

Opublikowano

Witam. Również chce pobrać WoW'a żeby grać na prywatnych serwerach. Ściągłem ten plik z 1 postu na 1 stronie. Więc musze najpierw instalować podstawke WoW'a? A jak potem wgrać dodatki TBC i WotLK? I czy ten plik do pobierania niesprawia żadnych problemów? Prosze o jak najszybszą odpowiedź.

Opublikowano

Pobrałem tym programem z 1 strony i po uruchomieniu pisze "World of Warcraft v3.0.1.8874". Co to znaczy? Prosze o jak najszybszą odpowiedź.

Opublikowano

Acha. Chciałem doinstalować TBC ale wyszło na to że zainstalowało sie od razu. Chciałem sie podłączyć do serwera 2.4.3 z TBC ale wyświetlało mi sie to co na załonczniku:

To jest ukryta treść, proszę
. Dodam że plik realmlist edytowałem. O co z tym chodzi? Mam patch 3.0.1 i zamierzam doinstalować WotLK i patcha 3.1.3.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Jestem zielony w 100% wiec proszę sie nie śmiać ;p

Mam 2 pytania:

Czy jak ściągne te plicki od ciebie i je zainstaluje bede musial za gre bulić te 50zeta?

Czy jak kupie w jakims sklepie np.empiku wowa za 89 zl ( z dodatkami widzialem w empiku za ta cene) to i tak bede musial placic? Czy tylko gdy gra sie przez neta? Czy ta gra jest tylko przez neta ? :D

dres.png- Ulżyj sobie - jebnij minusa i 1

hahah ale mnie zminusowaliście , parodia ;D ale mam to w dupie!

nie kopiować sygniatury !;D;D;P

Opublikowano

1. Jak chcesz grać na oficjalnym serwerze to tak, jak na prywatnym- to nie

2. Gra jest tylko przez neta. Nie będziesz musiał płacić, gra jest darmowa do pobrania legalnie na stronie producenta.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Już wszystko hula

tylko potrzebuje jakiś fajny server gdzie dużo osób gra(nie chodzi mi tylko o polaków, anglicy też mogą być)od 700 + online dziennie WOTLK

mam pytanie gdzie wkleić reamlista?? szukałem w folderze z grą pliku o podobnej nazwie i nei znalazłem .

proszę o szybką odpowiedź !!! posiadam WOTLK

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Do GramWeWszystko

Polecam serwer Nexus 1300+ online

WOTLK Patch 3.3.2

stronka wownexus.pl

A jeśli chodzi o reamlista to wbijasz w folder wow-a / Data enUS lub enGB i szukasz realmlist.wtf klikasz prawym i otwórz za pomocą notatnika i wklejasz IP

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Może mi ktoś pomuc podczas instalacji na 6 % wyskakuje taki bląd

The installer was unable to read the file "C:\Program Files\Common Files\Blizzard Entertainment\World of Warcraft Installer\Installer Tome 2.mpq". This error may be caused by problems with the media or drive at C:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "MPQs-1\Classic common\unconditional\Data#common-2.MPQ\World\wmo\Dungeon\MD_Goldmine\MD_Goldmine_variantE_001.wmo",

and the error code was 8.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (Converter::Load)

Od czego to i jak to naprawić za pomoc + i 5* Prosze o szybka odpowiedz ponieważ gra mi sie bardzo spodobała :)

Opublikowano

z tego co pisze w błędzie wynika, że plik jest uszkodzony, albo źle ściągłeś grę ( jak masz na płycie to coś jest z płytą) spróbuj ściągnąć jeszcze raz.

Opublikowano

Ja sciągam tutaj z mpc i nie działa instalowałem na 2 dyskach i nic ;/ pobierałem także z innych stron i tez nic macie jeszcze jakies pomysly

Opublikowano

You're Doing it Wrong!

Jak mamy mieć jakieś pomysły jak nawet nie wiemy co ci wyskakuje, napisałeś że nie działa, tak samo mógłbym pójść do lekarza i powiedzieć 'coś mnie boli, proszę przepisać mi lek' - 'aha, ale co pana boli' - 'nie wiem'

Opisz błąd to pogadamy...

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...