Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Paroma Postaciami Na 1 Kompie

wtulcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gram na 2 kontach niemam za dobrego kompa 4 rdzenie 2 giga ram gforce 8600 gt itp i jakos bez zadnych problemow botuje jeszcze w wowa pykcze

nie no spoko - wcale nie masz dobrego kompa - nieeee no cos ty :D.

beauty2.png

C# Learning.

Jestem Lajcik.

Opublikowano

o.O

2 x 2 Gb ram

2 rdzenie po 2,8 GHZ

9500 GT 512 mb

i stawiam Store w MU

+ gram w GTA 4 ..

a jak włączam 2 mu na raz to się tnie ^^

Opublikowano
szkoda że trzeba mieć płytke windowsa bo nie mam :< buu ;/

mozesz sciaganc widowsa, potem nagrac na np. mp3 i z niego botowac .

Przy slabych kompach odradzam granie na 2 mu. Jednakze jest to dobre gdyz na vbox mozna postawic bota na na normalnym robic cos innego :P

Opublikowano

W mu wystarczy zalozyc 2 konta uzytkownika i jedno mozna naprzyklad postawic sklep a drugim expic lub pt zrobic samemu sobie... po co sie meczyc?

Opublikowano

jeszcze troszke trzeba poczekać niedługo wyjdzie taki virtual na którym bedzie można zainstalować własne sterowniki karty płyty itp <przynajmiej mam taką nadzieje > a na takim virtualu to już robisz co chcesz :D

Opublikowano

Nie dziala mi to. Na virtualboxie wlaczam mu przez stronke, wlaczam w launcherze start game, wyskakuje ladowanie gg, konczy i wyskakuje ten obrazek z MG i koniec, nic sie wiecej nie dzieje.

Opublikowano

bez kitu niewjem co może być przyczyną może bez kitu przesadziłem z tym cytuje "nietrzeba miec dobrego kompa" no po zatym to kurde no mi działa niewjem jak wam pomuc może ktoś mądżejszy znajdzie błąd :P ale wjem na 100 % że tu na stronce podałem tak jak u mnie jest zrobjone nawet po formacie całego kompa zciągnołem wszystko i zrobiłem tak jak tu podałem i wszystko cacy chodzi "przyznaje ze pod seazon 3 k2 network chodziło mi na 6/7 kontah w nocy ustawjałem na handel a teras niewjem czy 4 by mi sie udało odpalić ale myśle ze 1 powinno wam sie odpalic to tyle wjecej niemam nic do dodania hehe

Opublikowano

znalazłem małą opcje która potrzebna jest w kompje a dokładniehj conajmniej trzeba mnieć 2 rdzenie i z 1 giga ram no i wmjare karte chociaz żeby była taka średnia no a 2 sprawa zamniast 10 giga wirtualny dysk można zrobic z 40/50 jak ktoś ma możliwość bardzo pomoże właśnie sprawdziłem w najbliższym czasie zrobje film który bedzie przedstawjał nowe ustawjenia 2 konta nagram także moją potac na virtualu dla wjeżytelności działania programu :]

Opublikowano

a sa jakies sterowniki do tej wirtualnej karty ? VirtualBox Graphic Adapter? bo podczas uruchamiania mu gra sie strasznie muli i jest wszystko tak jakby zielone ;p. . . lub moze to nie przez sterowniki do karty. . niewiem.

btw kompa mam

intel core duo 2x 2.8

karta radeon 3800

RAM 4 g

Opublikowano

wtulcio najlepiej to wrzuc na nowo 2 ostatnie screeny bo ich nie widac a tam moze byc problem. komputer napewno mi udzwiegnie cos takiego a jednak wiesza sie na obrazku z mg.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...