Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra Paroma Postaciami Na 1 Kompie

wtulcio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla blawanow ktorym staje na mg polecam jeszcze raz przeczytanie instrukcji a jak znajdziecie to co omineliscie ukleknijcie i zlozcie pacierz w mojej intencji dziekuje

Opublikowano
a sa jakies sterowniki do tej wirtualnej karty ? VirtualBox Graphic Adapter? bo podczas uruchamiania mu gra sie strasznie muli i jest wszystko tak jakby zielone ;p. . . lub moze to nie przez sterowniki do karty. . niewiem.

btw kompa mam

intel core duo 2x 2.8

karta radeon 3800

RAM 4 g

odpisze ktos?

Opublikowano

jak wlacze mu na virtualu i odpale autobuffa to jak przelacze na normalnego windowsa to ab na virtualu bedzie dzialal? a na normalnym bede mogl powiedzmy robic nowe postacie na ringi?

Opublikowano

tak jak pisałem w filmnie każdy musi sobje dostosować okienko do bota ja przed włączeniem mu na pełny ekran bjore 1024na 768 i bedzie gitara potem Ctrl+Home i maszyna / znowo z Pełny ekran i nam zmniejsza potem full ekran dostosoj rozdzielczość i odpalamy bocika np kjasu bot działa wysmnienicie

:]i mami takjakby prawje na całym ekranie tylko z paskem zadan od maszyny głownej to tyle :}

A jak niewidzisz części ekranu mu to nic i tak bot trafi na bufowanie :] <Dla mało kumatych>

Opublikowano
Wlacz w okienku.

POmoglo na tyle ze gra juz niejest zielona tylko ma normalne kolory. ale wciaz muli jak cholera ;s tak jakby mu mialo z 5 FPS'ow a nawet mniej

JAKAS INNA PORADA???

Opublikowano
Film wstawiłem na goze tak że możecie joż zciągać :]

nie mogles przekonvertowac filmu na inne rozszezenie tak by zajmowal 17 mb a nie 170 ; DD????

"gorze sie pisze przez RZ a juz przez U" i nie zscigac tylko sciagac. niema to jak 1.000.000 bledow w 1 zdaniu ^^^^^^^^^^^^^^^^^_______________________^^^^^^^^^^^^^^

Opublikowano
a sa jakies sterowniki do tej wirtualnej karty ? VirtualBox Graphic Adapter? bo podczas uruchamiania mu gra sie strasznie muli i jest wszystko tak jakby zielone ;p. . . lub moze to nie przez sterowniki do karty. . niewiem.

btw kompa mam

intel core duo 2x 2.8

karta radeon 3800

RAM 4 g

Trzeba bylo wlaczyc akceleracje 3d w opcjach .. tak ciezko bylo odpowiedziec ;s;s; ok thx za fajny programik ; DD

Opublikowano

KURWA WTULCIO IDZ PO SLOWNIK ANALFABETO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK SIĘ NA TE BŁĘDY PATRZY TO OCZY BOLĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAINWESTUJ W MOZILE ANALFABETO !!!!!!!!!!!!!!! WYJDZ!!!!!!!!!! HANBISZ NASZ OJCZYSTY JEZYK KAPUJESZ?!?!?!?!?!!?!?!??!?! PISZĘ SIĘ ŚCIĄGAĆ!!!!!! BJORE.... OMG CO ZA ZAL !!! BOLI!!! BIORE ANALFABETO !!!!!!!!! SKORO TAKIE BLEDY TO JA JUZ Z TEGO NIE SKORZYSTAM, BO ZAPEWNE DUZO BLEDOW! ZALOSNY JESTES

BOTEq

Opublikowano

zamknij dupe cwaniaku to że jestem analfabetą nieznaczy że możesz mnie obrażać

PROSZE O WARNA DLA TEGO PANA jeszcze nigdy nikogo tu nieobraziłem a to że wale byki jak niedo....

to nieznaczy że poradnik jest do dupy jakoś inni nienazekaja

Prosze o warna dla : Osterek

Aha i jeszcze jedno jeżeli macie wmiare kompy i wam muli to sprobujcie ustawić na maszynie głownej nie na <virtualu> tylko na głownym w sterownikach 3D pokombinujcie może coś pomoże niegwarantuje ale zawsze jakiś trop :]

Dodaje takrze orginalne sterowniki Nvidia praktycznie do wszystkich kart graficznych GEFORCE nadają się bardzo dobże do mu online oraz do virtuala na mu online na obrazie lecz na stronie www.chomikuj.pl za opłatą ale niekosztuje to makabrycznie Nazwa pliku > sterowniki na obrazie z alkoholem.rar <

Link do sterowników >>>

To jest ukryta treść, proszę
<<<

Link do www.Chomikuj.pl nie podaje z chciwości otrzymywania ponktow za pobrania tylko i wyłącznie dla potrzebujących ponieważ te sterowniki doskonale pasują do mojego postu

Opublikowano

Znalazłem przyczyne mulenia sie kąpa podczas odpalania mu otuz jak muli wam to wystarczy na nowo zrobic

windowsa z tym że musicie dać około 50/60 giga na wirtualny dysk sprawdziłem na starym kompje braciaka działa wyśmjenicie zero lag zero cięć jak na zwykłym kompje

:D

Opublikowano

tnie mi jak wlaczam na virtual boxie mu.. niewiem czmeu.. jak to zrobic, zeby mi niecielo?:D dalem tam 6gb i dalej lipka:((

core 2 duo e4500 2.2gb 2gb ramu 512 grafa geforce costam 8600 chyba

Opublikowano

Boże ludzie 3D trzeba zaznaczyć jak zaznaczacie to niepizcie bo i tak wiecej niedodam jak sam czegoś nieznajde wszystko co miałem już dałem innej opci niema

Opublikowano

Ja pisałem nie 6 nie 10 tylko dajcie z 50/60 giga

nawet wjęcej jak ktoś ma możliwość im wjęcej tym lepiej

dysk ma pełno luzu i śmieci jake zapisują się podczas odpalenia lub pobieranie predkości niezawadza

opisać tego nieumiem informatyk niejestem.

Opublikowano

@wtulcio

Analfabeto powiedz mi po co dawac dysk 50/60 gb??

Robi to jaka kolwiek roznice? Nie wiem co ma odpalenie mu do wielkosci dysku.

Wydaje mi sie, ze trzeba dac wiecej ramu na vrituala.

Opublikowano
Ja pisałem nie 6 nie 10 tylko dajcie z 50/60 giga

nawet wjęcej jak ktoś ma możliwość im wjęcej tym lepiej

dysk ma pełno luzu i śmieci jake zapisują się podczas odpalenia lub pobieranie predkości niezawadza

opisać tego nieumiem informatyk niejestem.

zainstalowalem 3x windowsa 1x z =10 gb 2x z 30 gb i 3x z 50 gb i nie widze szczegolnej roznicy. kompa mam bardzo dobrgo. i wydaje mi sie ze to jest wina tego calego virtualnego sprzetu. i niewarzne ile by sie dalo giga ramu czy miejsca na dysku wciaz bedzie sie tak zamo cieloi dlugo wlaczalo. problem tkwi chociazby w tej virtualnej karcie graficznej ktora jest zapewne bardzo slaba.

nie do konca jestem pewien ale takie jest moje skromne zdanie. dziekuje.

Opublikowano
zainstalowalem 3x windowsa 1x z =10 gb 2x z 30 gb i 3x z 50 gb i nie widze szczegolnej roznicy. kompa mam bardzo dobrgo. i wydaje mi sie ze to jest wina tego calego virtualnego sprzetu. i niewarzne ile by sie dalo giga ramu czy miejsca na dysku wciaz bedzie sie tak zamo cieloi dlugo wlaczalo. problem tkwi chociazby w tej virtualnej karcie graficznej ktora jest zapewne bardzo slaba.

nie do konca jestem pewien ale takie jest moje skromne zdanie. dziekuje.

zgadzam się umnie tak samo sie dzieje ... tnie tak ze nie mozna nic zrobic kompa mam sredniego c2d 2.2 6g ram ...

VMware Worksation testowałem i jest o niebo lepszy ;p

Opublikowano

zwjększenie dysku pomaga o tyle że jak komuś juz niemuli gra normalnie na virtualu to jeżeli mało giga ma dysk po jakimś czasie przymula ostro i trzeba reseta walić wirtualowi a tak jak dasz 60 to ni huja ci niezamuli i mam w dopje że wam niedziała są komputery które sie niedostosują a są które sie dostosują więć tym którym to niedziała niech nawet niepróbują tego rozkminiać wjęcej nic już niedodaje

////////////////////////////////

Proszę o zamknięcie tematu

////////////////////////////////

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Za czaow S2 gralem na pc wyposazonego w P4 3ghz 1 gb ram i gf 8600 odpalalem 2 konto przez Virtualbox i fakt cielo sie strasznie, teraz mam lapka c2d t9400 2,53 x2 4gb ram i ati 4650 i spokojnie moge odpalic 2 konto na virtual nie tnie sie choc czasami potrafi zlapac mula ale zdarza sie to rzadko i moge grac w s4 na 2 kontach probowalem odpalic 3 konto ale strasznie zamula a do tego wywala mi virtualbox (niewiem czym to spowodowane nawet jak mam tylko 2 konta, moje podejrzenie pada na slabe chlodzenie grafiki w lapku, ale wcale sie tak mocno nie grzeje lub moze byc to spowodowane grafika ati), ale wracajac do tematu mozna spokojnie odpalic 2 konto przez virtualbox w s4 a nie instalujcie na virtualu zadnych innych przegladarek odpalajcie przez ie i wszystko bedzie szlo.

Sam gram tylko na lapku i nie mam 2 pc i gram 2 kontami, wiele ludzi w grze sie pytalo jak to robie, az wkoncu zrobilem maly opsi na forum mojej gildi jest tam filmik od ktorego ja zaczolem korzystac z virtualbox oraz kilka scren-ow jak mam poustawianego virtualne maszyny.

To jest ukryta treść, proszę
tam jest jak ja to robie mam nadzieje ze pomoglo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...