Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam dropka 35 lv Aura i Berek M1 chcialbym bić Nim Metiny cienia 45 lv w dolinie.Czy moje eq będzie wystarczające ? jeśli nie to co dokupić?

Rib+9 sr 40/Fms+9 sr 42

Smiertelka+4 z 2000Hp

Butki i naszyjnik 2000Hp

Branza nie mam

Tarcza nie mam ale planuje kupić 5 kątna +7

Ebony +9 z przetopami

Hełm żelak+7

Eq słabe,to co się dało przerzuciłem z głównej postaci reszta niestety na wyzszy lv, wypowiadajcie się

domino106 lubi to
Opublikowano

szybko go ubijesz ale utrzymac sie przy nim niemasz szans. Przy malym przywolaniu skorpionow moze ale jak ci wyskocza 3 zawadiaki to niemasz szans ten metek wgl jest ciezki do ubicia zrob dropa na niego 50lvl i biegaj po pustyni, zrob na tym dropie eq +9 duzo pz i pamiatki bo z takim eq to szans niemasz defa przynajmniej 420 musi byc bo przy duzym respie lucznikow i zawadiakow padniesz odrazu

Opublikowano

@UP Ja z podobnym eq co on ma, ubijałem tego metka tylko przy 39lv. Z buta, bo z bojowca było trochę trudniej. Powinien dać radę a dopóki nie spróbuje to się nie przekona ;)

e6rltz.jpg

Opublikowano

ile masz hp i deffa?

ja mam 35 lvl na feniksie i 11k hp i 378 deffa ( all +9 )

broń to tam ch.. z nią ;] na metku się utrzymuje elegancko z buffem błogo na m1+ to palcem w dupie mogę pizgać tego metka popijając kawą ^^

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Buffa raczej nie bede mial , mam 8% na uniknięcie strzaly butki moze skoluje 8 na spowolnienie,Duze zielone potki bede mial wiec bić bede szybko. starczy 5 katna+7 i branza 1k HP ?

domino106 lubi to
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...