Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oferta] PushBot ( BigBoye )

Gość Pan Maciek

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Maciek
Opublikowano

Oferta tymczasowo wstrzymana, z powodu update bota.

Teraz przez pewien blad, leca liberatory :(

Obiecuje, ze po update kazdemu kto napisze puszcze bota ;)

Witam,

oferuje wam pushbota na dowolny serwer.

Chetni pisac GG: 10134111

Da sie nabic 5 tysiecy rangi na godzine i to na luzie!

pushn.png

Opublikowano

Kurwa, a jakbym ja chciał coś sprzedać, to od razu pojawił by sie jakiś CHUJ i napisał by RAPORT, bo zakaz handlu...

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Oferta lekko ulegla zmianie ;)

Za co mnie zbanowałeś ****** *******

A co do tematu: Sexi oferta

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

No ... Jebane kur... akurat teraz im sie zachciało banować :l wczoraj chyba pierwszy raz Push odpalony a dziś już ban ...

@ edit

I tak jest + bo z jakims kolesiem tam NoobKiller pisał że niby sie wymienić podał dane konto zajebane :D No dodam tylko ze to konto to ma 24 PP :)) Nic ja uciekam na wakacje także do usłyszenia :)

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

"Push odpalony" Ban za pushbota? To jest raczej dziwne, bo po pierwsze, za pushing odejmują exp i poważanie, a ten bot tworzy nowe konta, więc nie niszczy się jednego statku wiele razy.

Opublikowano

no dokładnie BP wszystkich oszukuje graczy mają w dupie niestety konta już nie ma usuneli nawet z rank :l

Ps. Dobrze że nic kasy nie ładowalem w konto :)

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Ani skrypty ani boty nic tylko ten push :( Botów nie chciałem bo bylem pewny że by był ban za bota a tu ban za push ;o

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Ani skrypty ani boty nic tylko ten push :( Botów nie chciałem bo bylem pewny że by był ban za bota a tu ban za push ;o

Szkoda że niezbanowali NoobKilerPL bym się cieszył na maxa :)

A ty napewno ci używałeś np WP?

Opublikowano

Powinneś się odwołać ponieważ 1 konto nie bło zabijane (kilkakrotnie) Sprubój odwołać się do PL suuportu aby przekazali to wyżej bo raczej hiszp nieumiesz :)

Powiedz że zostałeś zbanowany z nieznanych ci przyczyn ponieważ nie używałeś niedozwolonego oprogramowania i nie pushingowałeś .

Sprubój zawsze jakie szanse są chodź marne ;)

Opublikowano

Najgorsze jest to że ja wyjeżdzam za godzine na wakacje a konto na mój mail jedynie noobkiller bo to współwlaściciel konta ale niezna on meila :/

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Jeśli chcesz i mi ufasz to zostaw tylko to konto na emailu a ja podyskutuje z suuportem :)

Może nawet jeśli odbanują kupie ci full irków jak zdąże przed twoim powrotem:)

Jak co passy do email podaj na PW ;)

Opublikowano

Niewiem sam już co robić :D a i na koncie już było 5 irków xD pozatym na koncie grałem tylko 3 dni no ale troche szkoda go :(

@EDIT

Sa tam inne serwy więc noobkiller moze Bugiem zmienic MAILA jak mnie nie bedzie i napisać do nich także nie wiem bo nie bede tu zaglądał jak co to noobkiller WALCZ O TO KONTO ;) i mozesz BUGiem zmienić MEIL i dyskutować z nimi Jak by co to 3mam kciuuki byś odzyskał :)

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Niewiem sam już co robić :D a i na koncie już było 5 irków xD pozatym na koncie grałem tylko 3 dni no ale troche szkoda go :(

'

Jak chcesz jestem nastawiony wrogo tylko na Noobkillera i cambassa czy jak mu tam jeśli chcesz daj mi passy na email i do konta a ja się postaram aby odbanowali konto jednak pewności nie daje

Opublikowano

'

Jak chcesz jestem nastawiony wrogo tylko na Noobkillera i cambassa czy jak mu tam jeśli chcesz daj mi passy na email i do konta a ja się postaram aby odbanowali konto jednak pewności nie daje

Jesteś wrogo nastawiony a nawet nie wiesz do kogo -.- ... ja bym nawet Ci passów do pchełki z 1 lvl + banita nie dał bo jesteś osobą nie poważną i nie poczytalną... konto byś odzyskał i dla siebie wziął -.- nie można teraz byle komu passów dawać.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...