Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mentor - chcesz nim zostać? Do dzieła!

dudsonowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mentor - Lenart, pomoc w Combat Arms, Mediach, początkującym modom.

hah xD po przeczytaniu wszystkich punktów "wymagań" chyba się nie nadam xD

• Odpowiedzi 212
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Sama ranga to ciekawy pomysł, jednak widoczność "kto komu dał punkty" już nie bardzo. Potem będą pretensje jednego użytkownika do innego za np. minusy. Może to spowodować pojawianie się niepotrzebnych konfliktów.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ja mam takie pytanie, skąd ten kto przyznaje tą rangę będzie wiedział komu ją dać, bo na pewno wszyscy admini i global modki nie zaglądają do wszystkich działów.

rSRO

29980.gif

Status: Off-line

Serwer: Artemida

Nick: Çňî_ß

Guild: Ňĺőíčę

Build: Rogue/Cler

Lv: XX

FARMING--> 250.000/1.000.000

Opublikowano

Będzie można być zdegradowanym ? :)

@EDIT

Działa ta reputacja po daniu +/- jak się kliknie na to to widać użytkowników którzy to dali :)

|exKidMod Inne MMO|GoldMember|exModder Team|exMMT

Opublikowano

A ja mam pytanie.

Jak przykładowo już zdobędę Mentora, to mogę sobie zmienić nazwę na Yoda?

Wiecie, StarŁarsy i te klimaty.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Ja mam takie pytanie, skąd ten kto przyznaje tą rangę będzie wiedział komu ją dać, bo na pewno wszyscy admini i global modki nie zaglądają do wszystkich działów.

Admini i globale mają dostęp do danych potrzebnych, aby tą osobę wybrać. Bez obaw ; )

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Czy po uzyskaniu Mentora będzie można sobie wkleić do sygny Miszcza Szaoiln?

W ramach urzeczywistnienia faktu stanie się Mentorem?

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Opublikowano

Liczymy na Was . Macie kontakt z GM'ami a my z nimi będziemy podejmować decyzje co do konkretnych osób. Po to mamy największy zespół moderacyjny w Polsce na forum aby wyłapywać perełki :)

Opublikowano

Jak dostanę Mentora to czy będę wiedział, że coś się dzieje?

// Póki co masz ode mnie czasowego bloka na posty za notoryczny spam. Wiedz, że coś się dzieje.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Gość Mounthains
Opublikowano

Niebawem postaram się założyć jakiś konkurs w dziale. W jakim? Myślę. Zobaczymy gdzie mnie wiatry poniosą.

Opublikowano
A to jeszcze nie wszystko! W najbliższym czasie na waszych profilach pojawi się zakładka „Reputacja”.

Będziecie mogli w niej sprawdzić za co Wy lub inni użytkownicy otrzymali punkty reputacji!

No w końcu.. ! =]

Z pozdrowieniami, Wasza Kochana Administracja.

Też was kocham.

Niestety lub stety, nie nadam się.

; )

Opublikowano

@glinka: po pierwsze popracuj nad ortografią, po drugie widać że lecisz na repę...

@top: Ciekawe kto dostanie pierwszy mentora... W czasach jak większość userów się wyzywa bez powodu

1280314365-U1.png

Opublikowano

Zawsze służę pomocą w FanArcie, więc czemu by nie spróbować. Postaram się! ;D

Zachęcamy każdego do tego aby był uczynny dla innych :)

Opublikowano

powinny byś też takie działy w których nie ma opcji + i - np. takie jak " sugestie dotyczące forum " tam nie powinno być + i - tak mi się wydaje :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano
4. Brak kontroli antyfloodowej (nie musisz czekać wyznaczonego czasu aby napisać kolejny post)

A moderatorzy to już tak nie mają :P

Co do rangi - ciekawy pomysł, trzeba będzie się starać :D

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ja jestem i będę, niekiedy mnie nerwy ponoszą ale zostawiam to dla Siebie i nie wnoszę na forum, mam pytanie, czy osoby z rangami Moderator <dział> , KidModerator <dział> także mogą otrzymać tą ekskluzywną rangę Mentora ?

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

Ja jestem i będę, niekiedy mnie nerwy ponoszą ale zostawiam to dla Siebie i nie wnoszę na forum, mam pytanie, czy osoby z rangami Moderator <dział> , KidModerator <dział> także mogą otrzymać tą ekskluzywną rangę Mentora ?

Tak, Mentor to taka ranga jak moderator, będziesz mógł sobie wybrać co chcesz mieć widocznego - czy moderator czy mentor. Dodatkowo dostaniesz "nagrodę" czyli button z napisem "Mentor".

Opublikowano

Hehe, może mi się uda, ostatnio zacząłem trochę pisać :D

Mam małe pytanko, czy mentor może raz na jakiś czas napisać brzydkie słowo na Ky ?

@kokosz:

No to będę się musiał poprawić :(

52287137559562145640.png

Opublikowano

Hehe, może mi się uda, ostatnio zacząłem trochę pisać :D

Mam małe pytanko, czy mentor może raz na jakiś czas napisać brzydkie słowo na Ky ?

Nie :> To przywilej administracji :>

Opublikowano

Fajna sprawa. Mniej do roboty w pogaduszkach B)

Mam nadzieję że mentorzy rozwiążą problemy tematów w stylu "co mam dzisiaj ubrać" i "jak poderwać dziewczyne". Za dużo ostatnio tej karmy dla trolli.

PS. Ja też moge napisać słowo na "ky". Patrzcie : K***A

... Jednak nie mogę :(

f.png

Opublikowano

Wg. mnie ranga powinny być głównie dla "membersów" być może pomogła by także w ocenie danego kandydata na kidmoda, skoro otrzymają ją użytkownicy pomocni i starający się przekazywać wiedzę innym.

Pownieneś dbać o swoją reputację i opinię na forum. Twoja reputacja jest wyznacznikiem tego ilu osobom pomogłeś.

W takim razie byłbym za zmianą systemu reputacji, zamiast +/- np. tylko punkty "pomógł" lub "podziękuj" (spotykane na wielu forach)

Nie było by dzięki temu bezpodstawnego "minusowania" nawet pomocnych osób zmniejszającego im szanse na zdobycie "Mentora" skoro wyznacznikiem mają być punkty reputacji.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Mentor raczej powinien być osobą kulturalną i powstrzymywał się od pisania wulgaryzmów

@Up

Wyjątek ;f

Na MPC nie ma zakazu przeklinania więc automatycznie Mentor również nie musi być w tym super idealny. Ale wszystko z wyczuciem. Taka osoba na pewno nie może rzucać wulgami na prawo i lewo.

W niektórych sytuacjach Polak nie obejdzie się bez rzucenia "kurwą" :D

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...