Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwum]Www.gfxforum.pl

Gość kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Wczoraj stworzyłem zalążek forum graficznego - http://www.gfxforum.pl .

Cel i misja:

Jak zwykle forum inne niż wszystkie. Unikalność, miła atmosfera, nastawienie na nowych użytkowników. Swoboda wypowiedzi podobnie jak na mpcforum będzie priorytetem. GFXforum w założeniu będzie skupiało ludzi, których pasją jest grafika, projektowanie stron internetowych DTP.

Co za tym idzie:

Forum po rozruchu - to jest po stworzeniu najważniejszych kategorii i stworzeniu trzonu administracji - będzie posiadało dość ambitną kampanie reklamową... będą konkursy, gadżety itp :) ... bo lubie wyzwania i chcę powalczyć z konkurencją.

Szukam ludzi, którzy grafikę lubią, pasjonują się nią i chcą współprowadzić forum w dobrym teamie. Ambicja, otwartość i chęć tworzenia czegoś nowego jako atut.

Co jest do zrobienia:

Tak na prawdę wszystko :) Nowe kategorie na forum chciałbym aby były utworzone jednocześnie z naborem moderatorów do nich. Moderator będzie odpowiedzialny za stworzenie działu, ustalenie zasad w nim panujących... ale także prowadzeniem działów, to jest umieszczaniem w nich użytecznych informacji związanych z działem.

Kategorie, które nasuwają się na pierwszy rzut oka to:

"Tutoriale Photoshop" , "Tutoriale Flash" , "Forum Animacji " oczywiście na dzisiaj jestem otwarty.

Z ludzi, którzy najlepiej będą się sprawowali w pierwszej kolejności będą wybierani glob modzi.

Zachęcam. Zainteresowanych zapraszam na PM.

Pozdrawiam.

Opublikowano

A więc tak ja się zarejestrowałem klimat może być choć jeszcze działów nie ma i mam nadzieje że forum będzie się rozwijało

proponuje przypnąć

@tylko styl jest taki sobie

Opublikowano
A więc tak ja się zarejestrowałem klimat może być choć jeszcze działów nie ma i mam nadzieje że forum będzie się rozwijało

proponuje przypnąć

@tylko styl jest taki sobie

Na razie styl domyślny. Do poprawienia oczywiście.

Opublikowano
Na razie styl domyślny. Do poprawienia oczywiście.

De facto, przydało by się coś innego :/.

A podobno to jest zakaz reklamowania innych for =D

@Down

Nie bij ;(

Hip-Hop nie umarł.

Opublikowano
De facto, przydało by się coś innego :/.

A podobno to jest zakaz reklamowania innych for =D

byś ruszył głową to forum jest jakby rodzeństwem tego forum

2006-2010

Gość mlody22pl
Opublikowano

wszystko pięknie i ladnie ,a będzie nabór na moderatorów ,bo z checią pomoderuje ;)

Opublikowano

@UP

Nowe kategorie na forum chciałbym aby były utworzone jednocześnie z naborem moderatorów do nich

Hmm...

Czytaj

loadinga.gif

Aby zobaczyć sygnaturę wrzuć monetę

beztytuu3g.jpg
Opublikowano
xD zareklamuje te forum moge??

niee :D

bo cie zreportuje heheh :D

Już wczoraj sie zarejestrowałem :)

1317454587-U195480.png

Opublikowano

Widze, że szybko sie stronka rozwija.

Ale mógłbyś zmienić skórkę na jakąś o Grafice.

A tak wgl gratuluje adma Dawid9 ^^ na tej stronce.

Gość mlody22pl
Opublikowano

nie lepiej by było zmienic skrypt na phpbb2 ?

Fajne sa style graficzne na nie (np Abreo_LoteQ) ,lub Abc_Grafiki

Opublikowano
Co jest do zrobienia:

Tak na prawdę wszystko smile.gif Nowe kategorie na forum chciałbym aby były utworzone jednocześnie z naborem moderatorów do nich. Moderator będzie odpowiedzialny za stworzenie działu, ustalenie zasad w nim panujących... ale także prowadzeniem działów, to jest umieszczaniem w nich użytecznych informacji związanych z działem.

Niby wszystko picuś, cycuś, glancuś... Mi się wydaje, że forum jak forum ale, Forum Graficzne powinno mieć swój własny, niepowtarzalny design, wygląd, skrypty itd. Bo raczej żaden zaawansowany, nie mówiąc już o profesionalnym grafiku, tam nie wejdzie... Ale powodzenia i chyba Ci pomogę. ;)

nie lepiej by było zmienic skrypt na phpbb2 ?

Fajne sa style graficzne na nie (np Abreo_LoteQ) ,lub Abc_Grafiki

/\Pfff
Opublikowano
Niby wszystko picuś, cycuś, glancuś... Mi się wydaje, że forum jak forum ale, Forum Graficzne powinno mieć swój własny, niepowtarzalny design, wygląd, skrypty itd. Bo raczej żaden zaawansowany, nie mówiąc już o profesionalnym grafiku, tam nie wejdzie... Ale powodzenia i chyba Ci pomogę. wink.gif

LuuL :D Jeszcze nie ten etap, widocznie narazie na czyms wazniejszym trzeba sie skupic :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...