Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Byłem na policji

grindzio19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli co zgłosić to dopiero jak będę miał nowego kompa lub oryginalny system (mój kolega informatyk całkowicie sformatuje mi dysk twardy i wgra oryginalną Viste (mam na chacie)

buahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahaha

"BYŁEM U POLICJI" - CZYLI KOMEDIA NA MPC FORUM

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bronek BP nie ma takich praw

Czyli co zgłosić to dopiero jak będę miał nowego kompa lub oryginalny system (mój kolega informatyk całkowicie sformatuje mi dysk twardy i wgra oryginalną Viste (mam na chacie)

hmm kolega informatyk czy pseudoinformatyk?? Wykona format dysku czy zerowanie dysku?? a i jeszcze czy wyczyści każdy sektor dysku za pomocą specjalistycznego sprzętu firmowego czy zamierza robić takie rzeczy za pomocą dennych programów które nigdy nie doprowadzą dysku do stanu jak po zejściu z taśmy produkcyjnej??

Opublikowano

buehahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahahhahahahah

Opublikowano

ja bym polecił coś innego . to mnie zabezpiecza ale jak chce niech zgłosi pierwsze co policja przyjmie do uwagi czy ma oryginalny system a potem zajmą się BP przeszukanie czy nie używałeś bota następnie jeśli nic nie wykryją wezmą i poszukają twoje konto na DO i sprawdzą zmiany danych zapytają cie datę urodzenia jaką podawałeś, kraj, i hasła a do tego email i rozwiążą problem albo będą chamscy i powiedzą przepraszamy za ten icydent ale niewiemy czy jesteś prawowitym właścicielem konta itd.

ja próbowałem z gladiatusem zapomniałem hasła i gadałem z suportem lecz nie pamiętałem 1 hasła którego miałem 4 raz jak zmieniałem bo kolega wrypał mi się na konto

a z kont tyle ja wiem mój sąsiad dawny ale mam z nim kontakt wyprodukował grę sieciową więc

Edit dobra ja spadam nie chce mi się pisać jestem zmęczony nq życzę dobrego pomagania żeby twój problem się rozwiązał NQ

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nie żebym tylko sie smiał z Ciebie itp.

Twój informatyk kupi Ci CD-Key'a za 100++zł, tylko po to abyś Ty mógł z dumną głową iść na policje powiedzieć że zajebali CI konto ? zanim to zrobisz, logi z konta znikną i konto stracisz na zawsze :) nie no ale pośmiać sie można ;D

@up

a z kont tyle ja wiem mój sąsiad dawny ale mam z nim kontakt wyprodukował grę sieciową więc

ahahahahahahah

ja bym polecił coś innego co ja mam ale nie powiem.

po tym leże ... hahahahaha

"BYŁEM U POLICJI" - CZYLI KOMEDIA NA MPC FORUM

Opublikowano

Kurde ludzie wy się brechacie a mnie sraczka i gorączka ze stresu i nerwów dopada

Brechtamy się z tego co ty robisz.. zamiast kupic bota i zaczac latać póki boxy nowe są to ty tu jęczysz, że sraczke masz.. a tak w ogóle to jest z czego się brechtać jak to powiedział jklokijhgfvbhj na "em pi si" lecą komedie ;D używałeś bota, nie zabezpieczyłeś się, wstań ze sracza i zacznij grać od nowa.. W ogóle po jaką cholerę puszczać bota na dedyku. Kupiłeś/testowałeś bota to puszczaj go u siebie...

Opublikowano

HAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Jezeli ktos ukradl ci konto w DARK ORBIT! to wiedz ze cos sie DZIEJE !!!!

AHAHHAHAHAHAH NIE MOGE

GORACZKA GO BIERZE PRZEZ GRE XDD

A co do tematu to zrob to co napisal NoobKiller.

Udowodnij im ze to twoje konto - podaj wszystkie poprzednie hasla, poprzedni e-mail, ew. napisz co robiles w ostatnich dniach (czyli zapewne bociles, zbierajac boxy ;), i módl się że logi DarkOrbit zapisuja sie na dluzej niz tydzien :)

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

HAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH

AHAHHAHAHAHAH NIE MOGE

Udowodnij im ze to twoje konto - podaj wszystkie poprzednie hasla, poprzedni e-mail, ew. napisz co robiles w ostatnich dniach (czyli zapewne bociles, zbierajac boxy ;), i módl się że logi DarkOrbit zapisuja sie na dluzej niz tydzien :)

udowodni a za 5 min ban za bocenie :D hahah :D

zbieram -

Opublikowano

Wymyśl cos aby support podal e-maila aktualnego na tym koncie. Jeśli email bedzie na .ru to znaczy ze ruski cos maja do wlamywania na konta. Kumplowi ruski ukradli i ale zastraszyl ich a on cos tam ze przypadkowo te konto ukradl i podal mu passy aktualne

Dziwne, jakbyś opisywał moją sytuację:P. Kiedyś.

Konto wg. teori BigPointu jest banowane na czas śledztwa, a BP zaczyna działać po otrzymaniu tego co chcą, oczywiście konto musi być twoje, nie żadne kupione itp. bo WTEDY dopiero mogą wystąpić konsekwencje prawne :P

HAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH

AHAHHAHAHAHAH NIE MOGE

Nie podać im HASŁA tylko ostatnie litery haseł >,< (Bodajże 4 osatnie)

Złodziejowi też byś podał jakby Cie poprosił?

Pozatym co to za różnica że pójdzie po 14 dniach, miesiącu, jak dane które są potrzebne do odzyskania konta są cały czas na serwie, a tylko poprawiłby swoją sytuację bo logów z boxów by nie było :P

Opublikowano

Czyli mam teraz pisać udowadniać ze to moje konto bez (aha czyli zakładając że nie mam legalnego windowsa i straciłem konto bocąc na VPS(moim kupionym) nie mam co iść na policję bo jeszcze mógłbym mieć bardziej przesrane ta ? ) Czyli mam im teraz udowadniać ze to moje konto (mam emaile od nich nawet z 2009r. linki aktywacyjne itd.itp.)

...

Opublikowano

Ja oczywiście dodam swoje 3 groszę ^^ .... Zauważyliście użytkownicy MPC że zawsze ten komu ukradli konto Ma zawsze ''wójka'' w policji .

ps grindzio19:nie piszę się ''wójka'' tylko wujka .

Lol ile ty masz lat .

pozdrawiam.

Ps2 ^^: masz nielegalnego winda to płacisz karę .

Opublikowano

Wiem o ochronie danych, ale ktoś mi napisał żebym zapytał się na jaki email jest teraz to konto.

PS:daniel nie spamuj bo mam chrzestnego w policji (napisałem wujek a nie chrzestny bo na szybko pisałem) jest to aspirant Policji lub starszy aspirant Policji nie pamiętam

lat mam 15 dla twojego info

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...