Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Release] Travis Minimizer

lodi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Travis minimizer - Jest to program służący do minimalizacji gry MuOnline do okienka.

Do poprawnej pracy wymaga ściągnięcia

To jest ukryta treść, proszę
ze strony Microsoftu.

Instrukcja:

1. Uruchom Travis.exe.

2. Wybierz rozdzielczość, i kliknij na "Begin".

3. Uruchom Mu, i wciśnij klawisz F11 aby zminimalizować okno gry.

4. Wciśnij klawisz F12 aby schować okno gry do traya.

Zalety i wady programu:

- Możliwość "postawienia" postaci afk, i jednoczesna praca na komputerze.

- Przycięcie górnej krawędzi obrazu, przez co najczęściej nie widać np. ceny itemka w store.

- Brak zapisu ustawień.

Plik jest czysty:

post-12-1196087106.jpg
Moderator nie daje żadnych gwarancji, że program jest w 100% bezpieczny. Używasz na własną odpowiedzialność.

userbar1aa8vy.png

www.mpcforum.pl - MultiPlayer Cheats Forum, czyli najlepsze polskie forum o czitach do gier online.

Opublikowano

Dobra rozumiem ze minimalizer sie przydaje i szanuje twórców powyższych minimalizerów, ale po co teraz używać innych, jeśli w nowym cliencie jest minimalizer "wbudowany" i to jak dla mnie bardzo dobry (trzeba jedynie włączyć autoukrywanie paska zadań i wszo widać)... zaglądajcie czasem w opcje.... ludzie, to nie boli:P

Opublikowano

Ten mini od Webzenu jest zjebany, przynajmniej mi się walił częściej gdy miałem włączonego np. SH niż używając mini lodiego/travisa.

Emerytura

Może kiedyś...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Ludzie pomóżcie, ściągnąłem Travisa, robię wszystko jak w instrukcji, a gdy włączam grę i wciskam F11 to wyskakuje mi tylko takie coś:

jak ustawiam rozdzielczość 1024x768 to gra się zawiesza, co może być nie tak? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...