Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wlaczam Aima Wlacza Sie Cs i Zaraz Sie Samo Wylacza... Prosze o pomoc ;]

Zalerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak w temacie gdy odpalę byle jakiego aima to mi się cs włącza i po 3 4 sec znów wyłącza... od czego to jest jak to naprawić może inny aim czy coś takiego prosze o pomoc ;/

i nie mówić cziter hacker nie wiadomo co każdy gra jak chce... od tego są te cheaty by ich używać jak ktoś chce a jak ktoś nie chce jego problem.

35324.png34469.jpg

33876.png

35105.gif6841.gif

Zbieram Plusiki ;]

Opublikowano

Załatw sobie Aima co się go w grze załącza . Takie co sie w grze załącza są mniej szkodliwe i bardziej bezpieczne , bo w każdej chwili możesz go wyłączyć .

Jeżeli pomogłem daj + , jeżeli nie pomogłem też daj + nie bądź tępy Tak jak on :

Opublikowano

o to chodzi ze mam takiego wchodze w gre wlaczam czita naciskam insert i tak dalej dzialal mi hmm 3 tyg temu teraz wchodze w gre wlaczam czita i mi sie cala gra wylacza o co z tym chodzi a masz moze jakiegos linka do takiego jeszcze jakiegos bo ja mam jakiegos co sciaglem 4 miesiace temu

35324.png34469.jpg

33876.png

35105.gif6841.gif

Zbieram Plusiki ;]

Opublikowano

Poszukaj Aim Bot'ów na Chomikuj . Miałem z Chomikuj Speed Hacka , Aim bota , Wall Hacka i wszystko działało b dobrze . Nie wiem może coś sie z nim stało lub ma termin ważności . Ściągnij jakiegoś AIMA z Chomikuj.pl

Jeżeli pomogłem daj + , jeżeli nie pomogłem też daj + nie bądź tępy Tak jak on :

Opublikowano

fajnie... sciaglem cs'a 1.6 v7 + patch full v23 wgrałem czity i dalej odpala mi się cs i ud razu znów zamyka sie

35324.png34469.jpg

33876.png

35105.gif6841.gif

Zbieram Plusiki ;]

Opublikowano

Pobierz EliteGL i sprawdź czy działa.

PS - nie doubluj postów.

Na cheatach z chomikuj daleko zajedziesz. :D

g0Tef.jpg

Opublikowano

nie mam konta na chomikuj wiec nie ściągnę i tak wgl każdy każdy cheat którego odpalam ud razu włącza sie gra i minimalizuje sie i znika z paska zadan

35324.png34469.jpg

33876.png

35105.gif6841.gif

Zbieram Plusiki ;]

Opublikowano

Valave mam taki folder. a cstrike to jest folder w valave czy gdzieś indziej napisałem ci na gg ale nie odp. weź napisz mi dokładnie gdzie ja to mam wzucic bo ta instr. przy tym czicie to nic nie warta pisze tylko ze do katalogu csa. wiec wiesz. dużo se można myśleć

35324.png34469.jpg

33876.png

35105.gif6841.gif

Zbieram Plusiki ;]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...