Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Anglia 2

seba445pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Panowie! Gdzie wy jesteście? Mamy piłeczke, po dupie dostajemy, nigdy nie wygraliśmy jeszcze, może by to zmienić?! :)

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Jak widać nie wygraliście i nie wygradzie. VRU pałer! :D

Widziałem Cię dziś tylko raz, jak z 10 naszych cię tłukło :)

Jak na piłce jest się w firmie, która wygrywa, a do tego druga firma co chwile próbuje zabrać piłeczkę to zabawa jest przednia. EIC parę ładnych ataków dzisiaj zrobiło, ale jak VRU wygrywa to wszyscy kryśkobójcy nagle znajdują się na 4-4. Dużo mięsa armatniego i EIC nie podołało. A MMO to w ogóle nie było ^^

Opublikowano

Jak na piłce jest się w firmie, która wygrywa, a do tego druga firma co chwile próbuje zabrać piłeczkę to zabawa jest przednia. EIC parę ładnych ataków dzisiaj zrobiło, ale jak VRU wygrywa to wszyscy kryśkobójcy nagle znajdują się na 4-4. Dużo mięsa armatniego i EIC nie podołało. A MMO to w ogóle nie było ^^

No niestety, widze pierwszy serw, na którym MMO nie króluje w piłce...

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

eee ja mam juz 24 PP i zbieram na desing sobie bo tyle mi juz wystarczy spoko. a jest jakis klan na mmo co lata gdzies na jakies wylociki??

Tak, na MMO mamy klan w 4 osoby, 4 FE, [GPT!], zapraszamy i podpisz się, ze z MPc jesteś.

5-ta osoba, czyli bNk gra z nami, ale teraz zalożył swój klan bo się bał wojny jednej ^^

Oj Arku ubilismy 1 czy 2 :) Zdążyliśmy. A mnie nikt nie ubił na piłeczce, bo wrzuciłem niewidkę+empkę, zmieniłem kierunek i zdążyłem uciec do tp ^^

A co do MMO - niby te DLC i MOON takie KOZAKI, a chuje dupy z bazy/krysiek nie ruszają. Gdyby nie to, że jest ich tak dużo, to już by mieli wojenkę z nami. Tylko, ze boncki i seba znów się będa pluli że krych bić nie mogą.

Opublikowano

Oj Arku ubilismy 1 czy 2 :) Zdążyliśmy. A mnie nikt nie ubił na piłeczce, bo wrzuciłem niewidkę+empkę, zmieniłem kierunek i zdążyłem uciec do tp ^^

A co do MMO - niby te DLC i MOON takie KOZAKI, a chuje dupy z bazy/krysiek nie ruszają. Gdyby nie to, że jest ich tak dużo, to już by mieli wojenkę z nami. Tylko, ze boncki i seba znów się będa pluli że krych bić nie mogą.

Przepraszam muchę, że dzisiaj go 2 razy ubiłem na bocie. Nie patrzę na nicki, a nie chciał mi dziś działać skrypt na pokazywanie niewidek.

Ostatnio lecieć do was na 1-7 to aż strach. Dziesiątki [FOX]'ów tam latają, jak się zbiorą w kupę to nieźle cisną. Przed chwilą mnie goniło z 9...

Na piłce ich nie ma, za to na krychach są chyba przez całą dobę :O

Z MMO teraz na mapach to głównie FOX widzę, DLC jakoś mniej. A o MOON to w ogóle nie słyszałem. Już się nie mogę doczekać 17lvla, wreszcie ubijanie botów na bazówkach <3 Jeszcze 40mln :/

Opublikowano

Nie wchodziłem na GG od... łooj. Ponad 2 tygodnie, przedwczoraj dopiero do domu wróciłem a wcześniej miałem mało czasu żeby nawet na mpc wejść :rolleyes:

Skrypt Ci później dam na gg, teraz mi się nie chce :P

@Ile u was na MMO teraz punktów na płk?

Opublikowano

Nie wchodziłem na GG od... łooj. Ponad 2 tygodnie, przedwczoraj dopiero do domu wróciłem a wcześniej miałem mało czasu żeby nawet na mpc wejść :rolleyes:

Skrypt Ci później dam na gg, teraz mi się nie chce :P

@Ile u was na MMO teraz punktów na płk?

Teraz to tylko boncki to wie :)

Ale napisze potem, bo nie jestem na kompie ;/

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

To nikt z was nie ma szeregowego? :O

Kurde, co za akcja. Spotkałem na 4-1 niedawno 3 golce z EIC. Normalnie zonk, tam nikt nigdy nie lata po bitkach :O

Na VRU to raz spada ten pułkownik, raz rośnie... Ale ogólnie to w okolicach ~170k się utrzymuje. Trzeba będzie wrót porobić, bo jeszcze 30k brakuje :/

Opublikowano

No, ja dopiero zacząłem grać na gb2 MMO boce na BioBocie, Narazie słabe wyniki bo dopiero zrobiłem konto i mam tylko liberatora 0 napędów jak wyboce trochę urki to rozbuduje skylab i zaczne wysyłać złotko za urke i kupie vege potem fs, a potem to już z górki ;)

@Edit na biobocie liberatorkiem 0 napedow bez podkretki na 1-1 1,3k urki w 1h. Myślę, że jak na taki statek i wyposażenie to dobrze :D

Chyba was poyebało :D

Opublikowano

2,1mln poważania... hmm nie, podziękuję, zostanę na VRU jednak. Zbyt duża strata, a tutaj fajnie jest :>

Ja mam 2,5 mln poważki... No weź chodź, szybko odrobisz, a przydasz się nam ;) Teraz cały czas latamy więc wiesz ;)

Opublikowano

Dzisiaj jakiś rekord w ilości graczy online :O!

To jest ukryta treść, proszę

Będzie więcej statków bić.

EDIT: To nie możliwe że w pare minut przybyło tyle kont ;/

Ktoś pewnie robi konta przez ten program iNka, chodź nie wiem czy jeszcze działa. :O

To jest ukryta treść, proszę

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Czyścimy FOXy. Bili nas na kryśkach, jak sobie biliśmy je na bocie to dostają wpierdol. Cipki są ;] Boncki wracaj do klanu i pomożesz ;] Trochę rangę na nich podniesiesz.

Opublikowano

Czyścimy FOXy. Bili nas na kryśkach, jak sobie biliśmy je na bocie to dostają wpierdol. Cipki są ;] Boncki wracaj do klanu i pomożesz ;] Trochę rangę na nich podniesiesz.

Wracam do was ^^ Mam 18 pp. Teraz czekam na seprom na wylot.

EDIT: Przeczytałem tylko "Czyścimy foxy" i od razu napisałem post, a dopiero potem przeczytałem że napisałeś "Boncki wracaj".

Ale wracam :)

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Ja mam 2,5 mln poważki... No weź chodź, szybko odrobisz, a przydasz się nam ;) Teraz cały czas latamy więc wiesz ;)

Ja mam ponad 4mln, więc stracę 2mln. To będzie jakieś 20'000 punktów rangi. A do tego spadnę w rankingu. Co z tego że się wam przydam? Nie bardzo mnie to rusza :>

Ja teraz też cały czas latam na wylotach i samemu jakoś daję radę. Zresztą ostatnio nie bociłem w ogóle i nie mam urki na rsb ani podwójne boostery a zostało jeszcze 2h tylko. Białki też już jedynie 240k :/ Trzeba wrót porobić, a więc nawet jak zmienię to z wami nie polatam.

@2xUP

FOXy - tak, słabi są. Ale jak wszyscy bociarze od nich się na was rzucą to nie dacie rady. Zbyt dużo ich po prostu, a zauważyłem że szybko wołają kumpli.

Opublikowano

@2xUP

FOXy - tak, słabi są. Ale jak wszyscy bociarze od nich się na was rzucą to nie dacie rady. Zbyt dużo ich po prostu, a zauważyłem że szybko wołają kumpli.

Spokojnie, to są kryśkobójcy bez podkrętek, a my nie bijemy krysiek, tylko **********.

Paweł podanko składam.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

No wiesz, jak cię 5 fulek tłucze z x4/x3 nawet bez podkręcenia to można coś poczuć. Szczególnie, że nie ma ich jak ubijać bo zaraz spierdalają do portalu. A pozostałych 4 dalej bije. Weźmiesz się za następnego, to przyleci ten pierwszy. I tak w kółko :/

Chociaż wczoraj latałem po 1-7 z FAIRY i jeszcze jakimś z SUN'ów to we 3 nawet fajnie szło :)

Opublikowano

No to są takie nubki że ja pierdole. Szymon tylko ciąga ich po mapie vegą z lightingiem FE (^^), ja wyskakuję z niewidki i koleś nie żyje. Dlaczego tak robimy? Bo cieniasy do portalu spierdalają tak jak powiedział Arek. Ale jak chcesz, ja bym chętnie z Tobą polatał, trudno. Boncki trzeba tą opierdalającą się sebastiankę zmotywować :D Gej tylko krychy bije i lata od czasu do czasu :) A my z Szymonem w 3h ubiliśmy z 15 foxów ;] Ja padłem 3x (w 5 lecieli <_< ) a on 2 razy :D

Opublikowano

No to są takie nubki że ja pierdole. Szymon tylko ciąga ich po mapie vegą z lightingiem FE (^^), ja wyskakuję z niewidki i koleś nie żyje. Dlaczego tak robimy? Bo cieniasy do portalu spierdalają tak jak powiedział Arek. Ale jak chcesz, ja bym chętnie z Tobą polatał, trudno. Boncki trzeba tą opierdalającą się sebastiankę zmotywować :D Gej tylko krychy bije i lata od czasu do czasu :) A my z Szymonem w 3h ubiliśmy z 15 foxów ;] Ja padłem 3x (w 5 lecieli <_< ) a on 2 razy :D

może ok 22 będę miał z 300 sepromu tj. 3000 strzałów

to się poleci.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

2011-08-09 20:34:48

You destroyed the space pilot: ▀▄▀▄κøяκušuz▀▄▀▄ (MMO)

You received 51200 EP.

You received 512 honor.

Tylko promerium, to był jeden z foxów...

Było ich 5, lali mnie, ale dałem rade :) :rolleyes:

EDIT:

2011-08-09 21:06:02

You destroyed the space pilot: =кнαтιℓвєвєк¢нαqqу= (MMO)

You received 12800 EP.

You received 128 honor.

2011-08-09 21:05:47

An attack deactivated your cloaking device.

2011-08-09 21:04:32

Cloaking device purchased

2011-08-09 20:59:31

You destroyed the space pilot: sagopa_kajmerGS (MMO)

You received 12800 EP.

You received 128 honor.

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Też mógłbym wam wkleić kogoś z FOX'ów, ale mam tylu w dzienniczku, że już nie pamiętam którzy to :rolleyes:

Ostatnie moje osiągnięcia to

[39. w top]

shipp_hsarwqx.jpg

Rsb nie miałem, koleś miał. Do tego obaj 2x boosters i seprom. Nie żebym się chwalił <3

Kilku z DLC też się znajdzie :ninja:

ps. ahh ta skromość :)

@Edit

O, tego też mam:

ship_hsarwaq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...