Skocz do zawartości
  • Dołącz do społeczności!

👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pipen's Bots - od autora

Pipen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Nie mialem nic wspolnego z MU od pół roku, pomyślałem że moje boty się tylko wietrzą na dysku, czemu więc ich nie opublikować, oto i one.

Bez żadnych ograniczeń, wszystkie z kodami źródłowymi - jeżeli macie wątpliwości czy są czyste, skompilujcie sobie sami.

Swojego czasu sporo osób je kupiło, mam nadzieje, że nie poczują się urażone tym releasem.

(Ze względu na nie nie zamieszczam auto reconnect - najwięcej umiejącego bota)

Pod VISTĄ niestety nie działają (można spróbować uruchomić w trybie zgodności z Win XP, ale u mnie nie działa)

Jako, że są tam kody źródłowe nie czuję się zobowiązany do zamieszczania malware scanu.

Pozdrawiam,

Pipen

poniżej lista 'umiejętności' botów, gdby komuś nie chciało się rozpakowywać.

Wszystkie boty posiadają wbudowane:

* lewy i prawy kliker
* autopick (autopodnoszenie przedmiotów)
* automakro (od jednego aż do sześciu odgrywanych makr)
* autowykrywanie rozdzielczości
* zapis aktualnych ustawień ? ustawiasz bota raz, potem już tylko klikasz start!
* bot udaje ze nie jesteś afk (rusza się, mówi)
* skróty klawiszowe przypisane do najpopularniejszych zadań
* miły dla oka, przyjazny interface
* definicje numerków skiśli (w grze możesz je mieć przypisane tak jak chcesz)
* obsługę trzech rozdzielczości ekranu:
* obsługę minimizera
* cztery prędkości ? dopasowane do każdego spota.
* szybki dostęp do pomocy i spisu ?skrótów klawiszowych

AE BOT:

* Bot strzela w 9 kierunkach pokrywając strzałami praktycznie całą mapę
* Jest możliwość strzelania tylko w wybranych kierunkach (np. stojąc przy ścianie)
* Jeżeli włączysz ?losowe ruchy? bot będzie zmieniał kolejność kierunków strzelania i co jakiś czas ruszał się trochę na boki
* Funkcja dla elfów - hybryd utrzyma Twojego elfa  zbuffowanego cały czas
* Autobuff dla party
* Autoparty- elf będzie dawał party co wybrany odstęp czasu.
* Jeżeli chcesz bot będzie się odzywał co jakiś czas aby inni myśleli ze nie jesteś afk

SM BOT:

* Bot będzie używał nawet dziewięciu różnych skilli (czarów)
* Możesz zdefiniować jakich czarów i jak często używać
* Np.: Jest możliwość uycia 25 razy ES, 2 razy novy a potem Decaya
* Kiedy SM rzuca decay, aqua beam, ice storm SM będzie się obracał!
* Jeżeli potrzebujesz Soul Barrier ? nie ma problemu!
* Jeżeli chcesz, Bot będzie się ruszał, mówił i obracał aby inni nie wiedzieli, że jesteś AFK

COMBO BOT:

* Zmienia skille: skill broni,twisting,stabb ALBO skill, twisting,bow aby można było wykonać COMBO
* Możesz ustawić odstępy pomiędzy poszczególnymi skillami.
* Możesz mieć dowolnie ustawione numery skilli w grze.

EE BOT (AUTOBUFF):

* Buffuje party
* Można ustawić prędkość, liczbę członków party, sposób buffowania
* Przyzywa summona
* Rusza się, udaje, że nie jest AFK
* Dowolna kolejność skilli w MU
* Strzela z łuku
* Daje party innym członkom w zadanych odstępach czasu (AUTOPARTY)
* Wyrzuca przedmioty z plecaka co jakiś czas (CLEAR INVENTORY)

JAK ROZPAKOWAĆ BOTY - czytaj PS2 ;p

EDIT Pipen'sBots2 - przekompilowane źródła i usuniete iepotrzebne pliki - jeżeli nie kompilujesz sam - sciagnij ta wersje

EDIT - Należy sciagnac wersje numer 3 (dodalem wszytskie pliki jakie mialem na dysku), aby zadziałała. Wersja 1 i 2 zniknęła z serwera forum (?)

PipensBots.pdf

PipensBots2.pdf

PipensBots3.rar

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podzienkowal:)

Co do CM 2.0 info nie ma bo debile "straszyli" lodiego ze update mial byc za free itd itp...

Ak dziala gorzej niz w wersji 1.0, tyczy to sei rozniez huntu, ak dziala na pakeitach skilla wiec wpieprza mane. CM jest zablokowany w CW i CC ;)

Opublikowano

A-Squared Found Trojan-PSW.Win32.Agent.ez

AntiVir Found nothing

ArcaVir Found nothing

Avast Found nothing

AVG Antivirus Found nothing

BitDefender Found nothing

ClamAV Found nothing

CPsecure Found nothing

Dr.Web Found nothing

F-Prot Antivirus Found nothing

F-Secure Anti-Virus Found nothing

Fortinet Found nothing

Ikarus Found Trojan-PWS.Win32.Agent.EZ

Kaspersky Anti-Virus Found nothing

NOD32 Found nothing

Norman Virus Control Found nothing

Panda Antivirus Found nothing

Rising Antivirus Found nothing

Sophos Antivirus Found nothing

VirusBuster Found nothing

VBA32 Found Trojan-Spy.Win32.DiabloII.h

Opublikowano

dzięki za info o CM i ciepłe słowa pharun i inni na pw ;)

nowe CM juz nawet widzialem na wlasne oczy i mi sie podoba. Szkoda tylko ze noskille wciaz zablokowane... moze season 4 :)

Wiadomo, że kiedyś była wersja 1.0, w której AK działało w CW i działy się cuda (20 clawow+2 dusze konia w 1 dzien - pamietam to ;) )

to byl krotki okres kiedy gralem w MU.

dzięki za skan, wyniki chyba oczekiwane jezeli chodzi o program w autoITcie. Ci ktorzy mnie znaja pewnie beda uzywac bez obaw, inni niech sobie przebrną albo poproszą kogoś o przebrnięcie przez kody źródłowe. Zresztą, nikogo nie zmuszam.

PS:

zapomnialem wspomniec ze wyrzucanie itemow w tej wersji nie dziala,przepraszam nie moge znalezc tej z działajacym clear inventory :/

Opublikowano

link mi nie działa ;/ a jak już coś pójdzie to otwiera się acrobat reader i wyskakuje "Plik nie zaczyna się od '%PDF-'."

dajcie na rapida albo coś :(

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano
link mi nie działa ;/ a jak już coś pójdzie to otwiera się acrobat reader i wyskakuje "Plik nie zaczyna się od '%PDF-'."

jakiej przeglądarki używasz?? Jeżeli firefox to zmień w ustawieniach sposób w jaki mają być obsługiwane pliki PDF. Miałem ten sam problem wystarczyło zmienić obsługę z otwierania na zapis na dysk i ściągnęło się bez problemów.

a teraz do pipena po odpaleniu AE bot wyskakuje mi "nieautoryzowany komputer. Odwiedź www.pipens.bot.prv.pl" sprawdzałem na dwóch kompach jest to samo chyba nie do końca zlikwidowałeś zabezpieczenia ;)

30 luty 08 po 4 latach przygoda z mu zakończona

YEAAAAAAAAH I'M FREEEEE AT LAST

weź ze mnie przykład www.skasujmu.com

MPCFORUM <-> RULEZ

MPC ADMINS <-> uff ciezko sie z wami zyje...

LINEAGE2 <-> !!!RULEZ!!!

Opublikowano

tak, to zabezpieczenie, zeby z moich botow korzystali tylko Ci ktorzy umieja czytac i maja IQ powyzej 33.

Jezeli masz IQ powyzej 33 przeczytaj mojego posta, jezeli nie - daruj sobie ;p

Faktycznie, nie skompilowalem kodu z usunietymi zabezpieczeniami z AE BOTa, zaraz to naprawie

EDIT: Dodalem PipensBots2.pdf - usuniete niepotzrebne zdublowane pliki i wszystkie kody skompilowane bez zabezpieczen (nie trzeba miec autoITa)

Opublikowano

thx już rozumiem wtedy poprostu robiłem na szybko xD

zajebista żecz :D szkoda że niemam czasu tego używać ;p ale od jutra chyba będe stawiać 24/7 jakimś ee czy czymś xD

\m/ \m/

Opublikowano

sry za double post<możecie usunąć>ale chciałem podbić temat do góry i nie robić nowego.

gram w mu już sporo <grałem,potem przerwa> i zapomniałem jak zmienić numer skilla -.-

np. dla ee jak się naucze orba to tam gdzie się wybiera skilla to jak zorbić żeby np. greater damage był po numerem 5?xD

\m/ \m/

Opublikowano

a zeby dopasowac combo bot do mojego speed to w file data.ini delay zmienic czy to mozna za pomoca keyboard zmienic ? Bo moj kumpel robil kiedys bota dla EE i predkosc bufania mozna bylo zmieniac za pomoca -+ na klawiaturze.

Wiec byloby fajnie jeszliby moznabylo zmieniac delay miedzy dwoma pierwszymi skillami (w combo bot) za pomoca klawiatury i jeszcze zrobic przycisk ktory zapisuje zmiany w data.ini a jak nie zapisuje to po restarcie bota wszystkie ustawienia standartowe. Pipen czy mozna tak zrobic ?

Ak dziala gorzej niz w wersji 1.0, tyczy to sei rozniez huntu, ak dziala na pakeitach skilla wiec wpieprza mane. CM jest zablokowany w CW i CC

A przez kogo jest zablokowany ? bo CM 1.0 dziala w CW i w CC (mniej wiecej agil hack dziala)

Opublikowano
Pipen czy mozna tak zrobic ?

można, masz kod źródłowy, przerób, pozwalam ;).

Z tego co pamietam ustawienia zapisuja sie do data.ini przy kazdym wylaczeniu bota, więc jeżeli chcesz sobie jakieś zapamietać to niesttey musisz je zapisać na karteczce ;]

Ja tymi botami sie juz nie zajmuje, nie będę wprowadzał w nich żadnych zmian - z braku czasu. DLatego też umieściłem je na forum, jeżeli ktoś chce je dopracowywać lub uczyć sie z nich jak napisać bota - proszę bardzo, chętnie nawet posłużę radą i w razie wątpliwości powiem co gdzie i jak jest zrobione.

Opublikowano
Lodi zablokowal CC i Cw i dobrze bo dzieki temu zywotnosc hacka sie wydluzyla

A na co bylo blokowac Cry Wolf nie rozumiem ? O_o to przeciez zwykla mapa jak i pozostale.

Opublikowano

[total offtop]

w starym CM 1.0 kiedy szsło sie do CW i wlaczylo max hitcount+multiattack moby (Solamy itd) padały w 3 sekundy i z kazdego wypadał drop.

Mozna było nazbierać nawet i 500B dziennie (lecialy dusze konia, GD armor+luck, DM armor+luck, DK pants+luck itd). Ech.. stare czasy ;]

[/total offtop]

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanie :P.

Przy próbie skomplikowania Pinnacle.au3 (zmieniałem hotkey'e) wyskakuje mi taki błąd:

post-220-1202123011.jpg

Może ktoś pomóc?

aaa

Opublikowano

upx to paker plikow exe .... a blad ten niema nic wspolnego z sourcami czy bledami w nich .. poprostu masz wlaczone pakowanie upxem a gdzies ci wcielo pakera ^^:)

Opublikowano
Nie moge sciagnoc tych plików bo mi PDF wyskakuje ... gdzie to zmienic ??

Czytać umiesz ?? Nie łojo mi te pliczki ...

Gratuluje umiejętności czytania. Jak jednak uda wam się przeliterować pierwszy post to zapewniam, że wszystko będzie działać.

Opublikowano
Pipen,czy jest mozliwosc przyspieszenia ComboBota tak by byl idealny na 32k stats?

Nie chce mi się przeglądać źródeł...ale po to są udostępnione, żeby każdy imbecyl mógł sobie rozwijać software. Gwarantuje Ci, że jeśli masz odrobinę chęci ( bo nawet nie chodzi tutaj o inteligencje ), to będziesz w stanie sobie dostosować bota.

Opublikowano

Zmienilem kilka rzeczy ale z racji tego ze nie znam sie na AutoIt(ale postaram sie poznac ten program!) nie potrafie zmniejszyc delay miedzy trzecim a pierwszym skillem.Nie wiem dlaczego ale bot po wcisnieciu klawiszy 1,2,3 robi mala przerwe i wlasnie ta przerwe chcialbym usunac.

audiliftabsolutlyfinal.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...